Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Έναντι 210.000 ευρώ πουλήθηκε η Harley Davidson του πάπα

Μια μηχανή Harley-Davidson που ανήκε στον πάπα Φραγκίσκο πουλήθηκε σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς έναντι του ποσού των 210.000 ευρώ, δέκα φορές επάνω από την εκτιμώμενη αξία της.

Ενα βήμα πιο κοντά στη θεραπεία διαβήτη τύπου 1

Επιστήμονες στις ΗΠΑ έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την εύρεση μιας θεραπείας του διαβήτη τύπου 1, καθώς αναπρογραμμάτισαν βλαστικά κύτταρα που είχαν πάρει από το δέρμα πειραματόζωων και στη συνέχεια, για πρώτη φορά, κατάφεραν να τα μετατρέψουν σε λειτουργικά κύτταρα παγκρέατος, που παράγουν ινσουλίνη.

GOOD NEWS: O GEORGE CLOONEY ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ....

Μετά τον Βρετανό ηθοποιό Στίβεν Φράι ακόμη ένα μεγάλο όνομα της 7ης Τέχνης, ο George Clooney ενώνει τη φωνή του με εκείνη των Ελλήνων και ζητά την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα από το Βρετανικό Μουσείο όπου βρίσκονται από το 1816.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Η αποστολή για Σαλαμίνα

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. 

Όχι μία, ούτε δύο αλλά... 52 μιμήσεις ζώων

Απολαυστικός πεντάλεπτος χαβαλές

ΑΦΩΝΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΠΟ...

Την αργία του Σαββάτου, θέλησαν να "εκμεταλλευτούν" 13 νεαροί, που μαζεύτηκαν το βράδυ της Παρασκευής για να πιουν τα ποτά τους.

Στη φυλακή ιερέας - Βίασε την κόρη του αδερφού του

Ένοχος κρίθηκε από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, ιερέα ο οποίος βίασε την 26χρονη κόρη του αδερφού του.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Χωρίς πέντε στο Παραλίμνι (πρόβλημα και με Μάκο)

Με πέντε σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει την Κυριακή η Ανόρθωση στο Παραλίμνι για το παιχνίδι με την τοπική ΕΝΠ.

Και οι περιπέτειες του Justin Bieber συνεχίζονται: Κατηγορείται για κακούργημα!

Δεν μαζεύεται ο 19χρονος ποπ σταρ Justin Bieber… αφού μετά την σύλληψή του για παράνομη οδήγηση, χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, τώρα πρέπει να πληρώσει και για τα αυγά που είχε πετάξει στον γείτονά του!

Αυτοκίνητο... ψυχολογίας

Τεχνολογία που θα επιτρέπει σε ένα αυτοκίνητο να «αντιλαμβάνεται» τη συναισθηματική κατάσταση αναπτύσσουν επιστήμονες του MIT media lab (Affective Computing Group), εκτιμώντας ότι ένα όχημα που θα μπορεί να «καταλάβει» πότε ο οδηγός του είναι κουρασμένος ή αγχωμένος θα έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ...

Πένθος στο βραζιλιάνικο αλλά και το ουκρανικό ποδόσφαιρο καθώς ο άσος της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μαϊκόν Περέιρα ντε Ολιβέιρα βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Κινέζα κατηγορείται ότι έκοψε τα αυτιά του εξάχρονου ανιψιού της

Με την κατηγορία ότι έκοψε τα αυτιά του εξάχρονου ανιψιού της με κουζινομάχαιρο συνελήφθη μια 35χρονη στην κεντρική Κίνα.

Εξελίσσεται η αντιπολιτευτική διάθεση στο ΔΗΚΟ «Δεν πρέπει να παρασέρνει η διαφημιζόμενη διεθνής στήριξη στο Κ. Αναστασιάδη»

Ενισχύει το σενάριο της αποχώρησης από την Κυβέρνηση σημερινή ανακοίνωση του ΔΗΚΟ, με την οποία η ηγεσία του κόμματος, ζητά εκ νέου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εγκαταλείψει την συμφωνία του κοινού ανακοινωθέντος, ενώ υποστηρίζει ότι η θετική ανταπόκριση του Ντερβίς Έρογλου, ήταν αναμενόμενη.


Σκότωσαν το παιδί τους αναγκάζοντάς το να πιεί 2 λίτρα σόδα

Ενα ζευγάρι από το Τενεσί κατηγορείται για τον θάνατο του πεντάχρονου κοριτσιού τους, έπειτα από κατάποση δυο λίτρων σόδας. 

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ... ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΜΥΡΙΑΜ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ?

Ανησυχία και πανικό προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα του socialista.com.cy, σε οικογένειες ποδοσφαιριστών. Ολοι αναρρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ....

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας: Ανθρώπινο πρόσωπο σε γιγάντιο κύμα!

Ο φωτογράφος Simon Emmett απαθανάτισε ένα πολύ σπάνιο περιστατικό εχθές, Πέμπτη, στην ακτή της πόλης Lyme Regis, στην Αγγλία.

ΑΠΟΕΛ - Αφιέρωμα: Τελικοί κυπέλλου

Την κατάκτηση του 12ου κυπέλλου στην ιστορία του επιθυμεί για σήμερα ο μπασκετικός ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα. Διαβάστε ένα αφιέρωμα από την ιστοσελίδα του Σωματείου για τους τελικούς κυπέλλου της ομάδας:

Τίτλοι τέλους για Ντάουνερ στην Κύπρο

Η επίσημη επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό η οποία θα επισφραγιστεί την ερχόμενη Δευτέρα στην συνάντηση Νίκου Αναστασιάδη και Ντερβίς Έρογλου θα συνοδευτεί από την αποχώρηση του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ την Ηνωμένων Εθνών στο Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Βρετανοί πράκτορες αντάλλασσαν φωτογραφίες πορνό

Η DPG φυλάσσει σημαντικά πρόσωπα της Βρετανίας

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ STAR ? ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες που θέλει την Ελεονώρα Μελέτη να δηλώνει ξαφνική παραίτηση από το Star, μετά από ένα γεγονός που τη στενοχώρησε πολύ και επηρεάζει τη δυναμική της εκπομπής της!

Δρομολαξιά: Για στημένες καταθέσεις κάνει λόγο το ΑΚΕΛ

Δικαιωμένο εμφανίζεται το ΑΚΕΛ από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών υποστηρίζει ο γενικός γραμματέας του κόμματος Άντρος Κυπριανού.

21η αγωνιστική με νέο ντέρμπι

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά το πέρας της 20ης αγωνιστικής και η 21η είναι προ των πυλών. Δύο παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για σήμερα Σάββατο, τέσσερα αύριο και ένα τη Δευτέρα. Ξεχωρίζει το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα (17:00).

Οκτώ αυτογκόλ σε ένα παιχνίδι!

Απίστευτα πράγματα στο Κύπελλο Σικελίας στην Ιταλία με την Μπαγκερία να πετυχαίνει οκτώ αυτογκόλ για να ηττηθεί τελικά 14-3!

Σοβαρός τραυματισμός 27χρονου σε τροχαίο

Με τραύματα στην σπονδυλική στήλη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας 27χρονος κάτοικος Λάρνακας η κατάσταση της υγείας του οποίου χαρακτηρίζεται ως σοβαρή.

18 νεκροί από σύγκρουση νταλίκας με λεωφορείο

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή όταν μια νταλίκα με βραζιλιάνικες πινακίδες κυκλοφορίας μπήκε στο αντίθετο ρεύμα ενός αυτοκινητόδρομου στην Αργεντινή και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα λεωφορείο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Ποιο κορμί «στολίζει» αυτό το tattoo!


Χτύπησε ένα νέο tattoo το οποίο γράφει "once upon a time" δηλαδή, μια φορά κι ένα καιρό!

The Voice: Η... μικροκαμωμενη, που εντυπωσίασε με την φωνή της την Μελίνα Ασλανίδου!

Η 23χρονη μικροκαμωμένη Ροζαλίν Ερκέλ "μάγευσε" με την φωνή της την Μελίνα Ασλανίδου στο The Voice!

Δευτέρα ή Τρίτη η επανέναρξη των διαπραγματεύεων


Τη Δευτέρα ή την Τρίτη εκτιμάται ότι θα επαναρχίσουν οι συνομιλίες στο Κυπριακό, μετά και τη χθεσινή εξέλιξη και την απόφαση του κατοχικού ηγέτη Ντερβίς Έρογλου να ανάψει το πράσινο φως για το κοινό ανακοινωθέν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τ/κ ηγέτης ήταν ανένδοτος μέχρι και την τελευταία στιγμή ως προς την αποδοχή του κοινού ανακοινωθέντος, ωστόσο ύστερα από τουρκικές πιέσεις αναγκάστηκε να αποδεχτεί.

Κλοιός διαδηλωτών έξω από τα Υπουργεία – Μέτωπο διαμαρτυρίας κατά Τρόικας και Μνημονίου

Με το μήνυμα «η κοινωνία αντιδρά και διεκδικεί», πραγματοποιείται από τις 09:30 περίπου η Παγκύπρια Κοινωνική Κινητοποίηση ενάντια στην Τρόικα και στη σκληρή, όπως χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές, λιτότητα η οποία επιβάλλεται στον κυπριακό λαό με το μνημόνιο.

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ... ΚΑΜΕΡΕΣ & "ΠΑΓΩΣΑΝ" ΟΛΟΙ

Λευκωσία: Συνταρακτικά στοιχεία για το τι έχουν καταγράψει κάμερες στις Κεντρικές Φυλακές περιέλαβε στον ανακριτικό της φάκελο η Αστυνομία, που ενημέρωσε ήδη χθες τη Νομική Υπηρεσία.