Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

4 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στην Αριστοτέλους – Ο λόγος;

Βαριά ήταν η καμπάνα για την εκπομπή της Χριστιάνας «Για Σένα», αφού η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης αποφάσισε ότι υπήρχε παράβαση…

Βγήκε από το Αρεταίειο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης (Δηλώσεις - Βίντεο)

Bγήκε στις 10.30 το πρωί από το Αρεταίειο Νοσοκομείο, στο οποίο είχε εισαχθεί το Σάββατο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Οι καλλιτέχνες ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα Mad Music Awards!

Συνεχείς πρόβες κάνουν οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη σκηνή των Mad Μusic Awards!

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Στροφή σε Ιταλία, σε ρυθμούς προετοιμασίας…

Στο Τρεντίνο της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί τελικά το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του Απόλλωνα. 

Βίντεο: Πρώην πεζοναύτης λέει ότι ήταν στον Άρη και πολεμούσε... εξωγήινους

Ένας πρώην πεζοναύτης από τις ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι πέρασε 17 χρόνια στον Άρη, προκειμένου να προστατεύσει τις ανθρώπινες αποικίες από Αρειανούς...

Πήρε εξιτήριο από το Αρεταίειο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης πήρε εξιτήριο και βγήκε γύρω στις 10.30 το πρωί από το Αρεταίειο Νοσοκομείο, στο οποίο είχε εισαχθεί το Σάββατο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 12χρονο αγοράκι πνίγηκε σε πολυσύχναστη παραλία! Τι συνέβη με τον πατέρα του και τον μεγαλύτερο αδερφό του;

Δεν μπορούν να το πιστέψουν οι συγγενείς και οι φίλοι ενός μικρού παιδιού, ότι έχασε τη ζωή του, το απόγευμα, στην πιο πολυσύχναστη παραλία της Ξάνθης, αυτή του Μυρωδάτου.

ΑΠΟΕΛ - Πρώτος και στα εισιτήρια

Στις 113.726 έφτασε ο αριθμός των εισιτηρίων που διέθεσε το ΑΠΟΕΛ για τους εντός έδρας αγώνες του στο Πρωτάθλημα «Γλαύκος Κληρίδης».

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ - ΠΟΤΕ ΧΤΥΠΑΕΙ 40ΑΡΙΑ & ΓΙΑ ΠΟΣΟ

Τα σχολεία έκλεισαν και μικροί και μεγάλοι εκμεταλλεύτηκαν τον Κυριακάτικο καλοκαιρινό ήλιο για βουτιές και θαλάσσια σπορ.

Τα καρκινώματα της ΕΔΕΚ!

Λόγια πολλά ακούστηκαν κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, λόγια με τη δική τους σημασία! Και αυτό γιατί, αν μη τι άλλο και όπως συνήθειο μέχρι τώρα, στις Κεντρικές Επιτροπές είναι όλοι... με τις γραβάτες και καθώς πρέπει.

Μαθήματα ανθρωπιάς από μελλόνυμφο ζευγάρι…

Ένα μάθημα ζωής από ένα νεαρό ζευγάρι και που στην κορυφαία στιγμή της ζωής τους, τον γάμο τους, σκέφτηκαν τον πόνο και την απόγνωση κάποιων ανθρώπων, που ο εφιάλτης της κρίσης τους στερεί τα απαραίτητα… 

Παγκύπριες εξετάσεις: Στην ιστοσελίδα του Υπ. Παιδείας οι αρχικές βαθμολογίες

Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (Υ.Π.Π.) ανακοινώνει ότι οι αρχικές βαθμολογίες των Παγκύπριων Εξετάσεων 2014 έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υ.Π.Π.


Έπεσε «βόμβα» στο Μουντιάλ! Σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων με Γκάνα

Η Telegraph αποκαλύπτει συμφωνία σοκ διεθνών Γκανέζων με παράνομο συνδικάτο στοιχηματισμού. Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο και έχουν ήδη αρχίσει οι έρευνες.

Η Καλογήρου καλεί τους τραπεζίτες να πληρώσουν

Η πρόεδρος της επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Δήμητρα Καλογήρου, απηύθηνε έκκληση στους τραπεζίτες να πληρώσουν το πρόστιμο που τους επέβαλε η επιτροπή, για την αγορά των ελληνικών ομολόγων, το οποίο φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ... "ΤΙΝΑΞΑΝ" ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΑΜΟ - ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον σύζυγο της αδελφής της νύφης να βγει από την αίθουσα της δεξίωσης για να ελέγξουν το αυτοκίνητο του - Πρόκειται για φίλο του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη...

.