Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ενα ελληνόπουλο για την Αρσεναλ!

Μια ανάσα από την πραγματοποίηση ενός ονείρου για πολλούς ποδοσφαιριστές, βρίσκεται -σύμφωνα με το trakisports.gr, ο 12χρονος Στέφανος Βαρσαμίδης. Αυτό δεν είναι άλλο από την ενσωμάτωσή στα τμήμα υποδομής της Αρσεναλ, αφού την Κυριακή (2/6) περνάει το τελευταίο δοκιμαστικό κάτω απο την επίβλεψη των προπονητών της Αρσεναλ και των σκάουτερ της φημισμένης ομάδας του Λονδίνου.

Στους 14 νεκρούς ο τραγικός απολογισμός από τους ανεμοστρόβιλους στις ΗΠΑ!

Ο απολογισμός των θυμάτων από τους ανεμοστρόβιλους που πλήττουν την Οκλαχόμα και τις γειτονικές μεσοδυτικές πολιτείες αυξήθηκε σε 14 νεκρούς, μεταξύ τους δύο παιδιά, δώδεκα ημέρες μετά τον φονικό ανεμοστρόβιλο που σάρωσε στις 20 Μαΐου την πόλη Μουρ στην ίδια πολιτεία σκοτώνοντας 24 ανθρώπους, σύμφωνα με τις αρχές.

24χρονος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση μετά από συμπλοκή στη Λάρνακα!

Βρετανός στρατιώτης, ηλικίας 24 χρόνων, νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ύστερα από συμπλοκή με άλλο ομοεθνή του, επίσης στρατιώτη, ηλικίας 23 χρόνων.

Lady Gaga: 12.000 για ένα της νύχι!


Η αγάπη των fans για τα είδωλά τους φαίνεται ότι δεν πλαισιώνει το πρόσωπο και την ιδιότητα τους, αλλά και αντικείμενα που έχουν χρησιμοποιήσει κατά καιρούς.

Η Beyonce λέει «όχι» στην εγκυμοσύνη!



Η έκφραση «μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις» αντιπροσωπεύει πλήρως τη φωτογραφία που δημοσίευσε η διάσημη τραγουδίστρια Beyonce, η οποία με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δώσει τέλος στα σενάρια περί δεύτερης εγκυμοσύνης.

ΑΠΟΕΛ: Τα γκρουπ δυναμικότητας του Champions League - πιθανοί αντίπαλοι

Διαμορφώθηκαν τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας του Champions League, χωρίς κάποια έκπληξη. Στο τέταρτο γκρουπ το ΑΠΟΕΛ, στο τρίτο ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Διαβάστε τους πιθανούς αντίπαλους των «γαλαζοκιτρίνων».

Γιώτα Κουφαλίδου – Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της με τον Στέλιο Έλληνα!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η παρουσιάστρια – πρώην μοντέλο με τον επιχειρηματία της καρδιάς της στους Αγίους Αναργύρους στον Πρωταρά…Ο γάμος ήταν σε πολύ κλειστό κύκλο, και οι καλεσμένοι του ζευγαριού δεν ξεπερνούσαν τα 200 άτομα. 

Σοφία Καρβέλα: Όλο και φουσκώνει η κοιλιά της!


Η αγωνία της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά μέχρι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί δεν περιγράφεται.

Συνταρακτικό - Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα σε λουτρό αίματος!

Το ζευγάρι βρήκε νεκρό η αστυνομία, μετά από τηλεφώνημα συγγενών της γυναίκας οι οποίοι την αναζητούσαν επί ώρες.

Νεκροί βρέθηκαν, όπως γράφει το eviazoom, το βράδυ του Σαββάτου, ένας άνδρας και μία γυναίκα στην Ακτή Νηρέως, στο Αλιβέρι.

Πλημμύρα διαδηλωτών στην Πορτογαλία ενάντια στα μέτρα λιτότητας

Χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν χθες στους δρόμους της Λισαβόνας και άλλων μεγάλων πόλεων της Πορτογαλίας εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται στη χώρα τα δύο τελευταία χρόνια.

Έρχεται το τραμ! - Κατάλληλο για την Λευκωσία λέει ο Μητσόπουλος

Ο υπουργός Συγκοινωνιών, Τάσος Μητσόπουλος, τόνισε ότι το τραμ ως κύριο μεταφορικό μέσο, αντί του μετρό, αποτελεί την πιο κατάλληλη λύση για πόλη του μεγέθους της Λευκωσίας.

Οι Ισπανοί δείχνουν τα οπίσθιά τους στην Τρόικα

Τα...οπίσθια τους επέλεξαν οι Ισπανοί να δείξουν στη διαδήλωση που πραγματοποίησαν στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής ημέρας κινητοποίησης κατά της κρίσης και της λιτότητας. Η φωτογραφία με τους νεαρούς στη Μαδρίτη που αποφάσισαν να κατεβάσουν τα παντελόνια τους και να δείξουν τα οπίσθια τους έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

«Δεν χρωστάμε, δεν πληρώνουμε», «είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε ενάντια στις εντολές της Τρόικα» φώναζαν οι διαδηλωτές που, μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, έκαναν πορεία μέχρι τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ισπανική πρωτεύουσα.

Δημοσίευσε την κατάσταση μισθοδοσίας του ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Δείτε τη μισθοδοσία του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπρόσωπου αλλά και την απολογία του iKypros:

Τους αξίζει χειροκρότημα - Τρίτη στους ΑΜΚΕ η Κύπρος!

Στην τρίτη θέση κατέληξε τελικά η Κύπρος στη χθεσινή τελευταία ημέρα των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκαν στο Λουξεμβούργο, διακόπτοντας μια κυριαρχία πέντε συνεχόμενων διοργανώσεων.

Τουρκικά πολεμικά πλοία παραβίασαν τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας

Δύο τουρκικά πολεμικά πλοία, η πυραυλάκατος "ZIPKIN" και η φρεγάτα "YILDIRIM", προερχόμενα από Νότιο-Ανατολικό Αιγαίο, εισήλθαν στα εθνικά χωρικά ύδατα της Ελλάδας, στις 9.40 και στις 13.15 αντίστοιχα, ανατολικά της Αμοργού.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, στη συνέχεια τα δύο τουρκικά πλοία κινήθηκαν μεταξύ Μυκόνου και Νάξου, νότια της Σύρου, με βορειοδυτική πορεία μεταξύ Κέας και Γυάρου και εξήλθαν στις 21:20 από τα εθνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. 'Ανδρου (Στενό Καφηρέα).
Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολούθησαν τα εν λόγω πολεμικά πλοία καθ' όλη τη διάρκεια του πλου τους.
Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Μαϊου μία τουρκική πυραυλάκατος είχε παραβιάσει τα εθνικά χωρικά ύδατα στις Κυκλάδες προκειμένου να φτάσει στον προορισμό της.
Πηγή: ant1iwo.com



Από πυρκαγιές σημαδεύτηκε η πρώτη μέρα του καλοκαιριού

Με πυρκαγιές η χθεσινή πρώτη μέρα του καλοκαιριού στη Λεμεσό.

Κατασβέστηκε πλήρως το βράδυ η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου μεταξύ των χωριών Άγιος Θεράπων και Λόφου, καίοντας ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο άγριας βλάστησης, ένα εγκαταλειμμένο υποστατικό κι ένα όχημα.

Τα πήρε όλα! Η Μπάγερν Μονάχου γράφει ιστορία

Το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία της πανηγυρίζει η Μπάγερν Μονάχου. Μετά το πρωτάθλημα και το Champions League, ήρθε και το κύπελλο Γερμανίας. Στον τελικό, επικράτησε της Στουτγκάρδης με 3-2 και επιβεβαίωσε την υπεροχή της στην Ευρώπη την φετινή σεζόν.