Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Σπάζει σύντομα το μονοπώλιο της Αρχής Ηλεκτρισμού

Αλλάζει ο ενεργειακός χάρτης της Κύπρου μετά και τις άδειες για τη κατασκευή και λειτουργία ηλεκτροπαραγωγού σταθμού με φυσικό αέριο και ντίζελ-δυναμικού 230 μεγαβάτ από την PEC Power Energy cyprus, στην περιοχή Μαρί και Βασιλικού.


Γνωστός καλλιτέχνης ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: "Η μητέρα μου μου πήρε δώρο εσώρουχα"

Όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται η μητέρα του Δημήτρη Σταρόβα του αγοράζει ακόμα…

Σάκης Ρουβάς: Μιλά για την διαφήμιση που έχει προκαλέσει σχόλια και το «The Voice»

Ο Σάκης Ρουβάς πια δεν γυρνά την πλάτη στις κάμερες και πάντα απαντά σε ό,τι τον ρωτήσουν!

ΑΕΛ - Παρουσίαση «Πλάνου Αναδιοργάνωσης ΑΕΛ»

Ανοικτή πρόσκληση προς τους φίλους της ομάδας, απευθύνει με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΑΕΛ, όπως παρευρεθούν στην παρουσίαση του «Πλάνου Αναδιοργάνωσης της ΑΕΛ».

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΒΑΝΔΗ ΓΙΑ ΤΟ THE VOICE

Για την διαδικασία των battles στο «Voice» που τη δυσκόλεψε περισσότερο απ΄όλα, μίλησε η Δέσποινα Βανδή, κατά τη διάρκεια του press junket. Η μεγάλη όμως ΒΟΜΒΑ ήρθε όταν είπε πως κάποιος/ κάποια από την ομάδα της θα μείνει και μετά το show δίπλα της.

Κόλπα που κάνει το πληκτρολόγιο σου και δε γνωρίζεις!

Κάποια ίσως να τα ξέρετε ήδη, κάποια ίσως να τα δείτε για πρώτη φορά, είναι όμως όλα πέρα για πέρα χρήσιμα..

ΝΕΑ... ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες βράδυ ο καταζητούμενος εδώ και τρία χρόνια για το φόνο του διευθύνοντος συμβούλου του συγκροτήματος Δίας Άντη Χατζηκωστή Αλέξης Μαυρομιχάλης άλλως «Αλεξούι» .

Οι κοπέλες του μόλου και εμείς

«Δυσφορία» στους κατοίκους της Λεμεσού που κάθε Κυριακή κατεβαίνουν στην παραλία για καφέ, για φαγητό ή για βόλτα, κατέγραψε το ρεπορτάζ του SigmaLive, σε σχέση με την πορνεία στον χώρο στάθμευσης απέναντι από τον πασίγνωστο μόλο της πόλης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - «Έδεσε» Μπάρτρα

Στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2017 θα αγωνίζεται ο Μαρκ Μπάρτρα. 

ΚΟΥΚΛΑΡΑ Η ΖΕΤΑ ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ JUST THE TWO OF US - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Το «Just The Two Of Us» επιστρέφει την επόμενη Τετάρτη, 26/3, από τη συχνότητα του Mega με πρωταγωνίστρια τη νέα οικοδέσποινα του show, Ζέτα Μακρυπούλια.

Τα ευρωπαϊκά κονδύλια είναι online! Όσα πρέπει να ξέρετε

Με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση ευρωπαϊκών και εθνικών κονδυλίων από πολίτες, φορείς και οργανισμούς παρουσιάστηκε σήμερα η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης χρηματοδοτικών προγραμμάτων που δημιούργησε η Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης.


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Γιατί θα περάσει μόνη τα γενέθλια της;

Τι θα κάνει απόψε;

Τα 29α γενέθλια της έχει σήμερα η Κωνσταντίνα Ευριπίδου η οποία πόσταρε στη προσωπική της σελίδα την συγκεκριμένη φωτογραφία η οποία γράφει: “It’s my day!!!”. Η μουσικός παραγωγός, θα περάσει την σημερινή μέρα μαζί την οικογένεια της μιας και το αυριανό ντέρμπυ, Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ δεν της επιτρέπει να περάσει αυτή την σημαντική μέρα με τον αγαπημένο της, Νεκτάριο. Αναμένει, όμως, να κάνουν κάτι μαζί μέσα στις επόμενες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι το δώρο της, το έχει πάρει πρωί –







Πηγή: ilovestyle.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Αντώνης Ρέμος: «H 16χρονη Αρετή είναι υπερτιμημένη»

Αντώνης Ρέμος: «H 16χρονη Αρετή είναι υπερτιμημένη»Μπορεί στο άκουσμα της φωνής της Αρετής Κοσμίδου στις blind auditions του «Voice» οι coach να έπαθαν την πλάκα τους, αλλά ο Αντώνης Ρέμος κρατά τις αποστάσεις του και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Reuters: Καιρός η Κύπρος να βοηθηθεί από την ΕΕ - Άρθρο με αφορμή την πρώτη επέτειο του bail-in

Reuters: Καιρός η Κύπρος να βοηθηθεί από την ΕΕΕίναι καιρός για την Κύπρο να ανταμειφθεί και να βοηθηθεί από την Ευρώπη λόγω του «κουρέματος» των καταθέσεων, αναφέρεται σε άρθρο του πρακτορείου Reuters με αφορμή την πρώτη επέτειο του bail-in.

Κέρδισε στο λαχείο πάνω από 1,7εκ.€ και σκοτώθηκε στην άσφαλτο - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για το νεαρό Στέφανο!

Καρδίτσα: Κέρδισε στο λαχείο πάνω από 1,7εκ.€ και σκοτώθηκε στην άσφαλτο - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για το νεαρό Στέφανο!Συγκλονίζει την πόλη ο θάνατος του εικονιζόμενου νεαρού - Όσο απλόχερη ήταν μαζί του η τύχη, άλλο τόσο άδικη ήταν... η ζωή

Η Βουλή έμαθε ποιος είναι ο Νeo αλλά...συστήνει προσοχή στη χρήση του Bitcoin

Η Βουλή έμαθε ποιος είναι ο Νeo αλλά...συστήνει προσοχή στη χρήση του BitcoinΗ Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εμπορίου και Βιομηχανίας κάλεσε σήμερα τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές τους με το νέο ψηφιακό νόμισμα Bitcoin.

H Apple ξεκινάει να κατασκευάζει το iPhone 6

H  Apple ξεκινάει να κατασκευάζει το iPhone 6Πριν το καλοκαίρι η Apple ξεκινάει την παραγωγή του νέου iPhone 6.
H Εταιρία Pegatron  μία από τις εταιρίες που είναι υπεύθυνη για την συναρμολόγηση των φορητών συσκευών της Apple ανοίγει νέο χώρο εργασίας στις εγκαταστάσεις της και προσλαμβάνει εργάτες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα χρονικά περιθώρια και στις παραγγελίες για το νέο iPhone 6.

Απελπισμένη προσπάθεια για SOS η τελευταία φράση των πιλότων του Boeing; Έτοιμοι για απεργία πείνας οι συγγενείς των αγνοουμένων της Malaysia Airlines

- Το ενδεχόμενο να προσπάθησαν οι πιλότοι του Boeing να στείλουν μυστικό σήμα για βοήθεια εξετάζουν οι ερευνητές
- Επεκτείνεται στα 2,24 εκατ. τετραγωνικά ναυτικά μίλια η έρευνα για το αγνοούμενο αεροπλάνο
- Σε απόγνωση οι συγγενείς των 239 επιβαινόντων
- New York Times: Μέσα από το πιλοτήριο η αλλαγή πορείας του αεροπλάνου
- Malaysian Airlines: Ο πιλότος δεν ήταν εξοικειωμένος να πετάει στον "βόρειο διάδρομο"
Η αναζήτηση του Boeing 777 των Malaysian Airlines, που αγνοείται (μαζί του και 239 ψυχές) εδώ και 10 μέρες, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα θρίλερ στην ιστορία της αεροπλοΐας.

Μετά από χιλιάδες ώρες ερευνών και δεν έχει βρεθεί ούτε ένα σημάδι, ούτε μια ένδειξη του τι μπορεί να έχει γίνει. Μόνο σενάρια. Τρομοκρατία, αεροπειρατεία, ψυχολογικά προβλήματα πληρώματος ή επιβατών.

Το τελευταίο χρονικά σενάριο είναι αυτό που θέλει κάποιον μέσα από το αεροπλάνο να μπήκε στο σύστημα και να άλλαξε την πορεία του Boeing. Υπάρχει όμως ακόμη ένα που έρχεται τώρα στο φως κι έχει να κάνει με την περιβόητη τελευταία φράση του συγκυβερνήτη αλλά και το κλείσιμο της επικοινωνίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, λοιπόν, ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο η απόφαση των πιλότων να τερματίσουν την επικοινωνία με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στη 01:19 και ένα λεπτό αργότερα να κλείσουν τον αναμεταδότη του σήματος προς τους δορυφορικούς σταθμούς (αυτό έκανε το αεροπλάνο να εξαφανιστεί), να ήταν μια προσπάθεια να στείλουν ένα σήμα πως κάτι δεν πάει καλά στο πιλοτήριο.

Ο 27χρονος συγκυβερνήτης Φαρίκ Αμπντούλ Χαμίντ ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου, λέγοντας στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας "εντάξει, καληνύχτα".

Οι κωδικοί και η αλλαγή πορείας

Το σενάριο δημοσιεύεται στους New York Times. Η εφημερίδα επικαλείται κορυφαίους Αμερικανούς αξιωματούχους, σύμφωνα με τους οποίους η αλλαγή πορείας του αεροπλάνου και η στροφή προς τη Δύση έγινε από ηλεκτρονικό υπολογιστή και κάποιον μέσα από το πιλοτήριο, που μπήκε στο σύστημα και άλλαξε την πορεία πτήσης.

Ο άνθρωπος μυστήριο είχε γνώσεις του συστήματος λειτουργίας του αεροπλάνου και αντί να αλλάξει την πορεία χειροκίνητα, το έκανε πληκτρολογώντας στο κομπιούτερ που ελέγχει το σύστημα διαχείρισης πτήσης επτά ή οκτώ κωδικούς, σύμφωνα με τους Αμερικανούς αξιωματούχους.

Το σύστημα διαχείρισης πτήσης (Flight Management System) όπως είναι γνωστός ο υπολογιστής αυτός, κατευθύνει το αεροπλάνο από σημείο σε σημείο βάσει του σχεδίου πτήσης. Δεν είναι σαφές εάν η πορεία του αεροσκάφους επαναπρογραμματίστηκε πριν ή μετά την απογείωση.

Κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος της Malaysia Airlines τόνισε πως το αεροπλάνο ήταν προγραμματισμένο να πετάξει για Πεκίνο. "Αλλά στη διάρκεια της πτήσης, όλα είναι πιθανά", είπε.



Απειλή για απεργία πείνας

Την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροπλάνου έχουν επεκταθεί σε μια περιοχή 2,24 εκατομμυρίων τετραγωνικών ναυτικών μιλίων (σχεδόν στο 1/10 του πλανήτη), οι συγγενείς των αγνοουμένων φέρονται αποφασισμένοι να ξεκινήσουν απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη ενημέρωσης από πλευράς τόσο των μαλαισιανών αρχών όσο και της εταιρίας.

Τα 2/3 των επιβατών του αγνοούμενου αεροπλάνου είναι Κινέζοι. Όσοι έχουν μείνει στο Πεκίνο και ενημερώνονται για την πορεία των ερευνών, εκφράζουν καθημερινά παράπονα. Πριν μερικές μέρες μάλιστα κάποιος πέταξε μπουκάλια με νερό σε εκπρόσωπο της Malaysia Airlines.

Τώρα, σύμφωνα με την Malay Mail Online, οι συγγενείς των αγνοουμένων διαμαρτύρονται γιατί ο πρέσβης της Μαλαισίας στο Πεκίνο δεν τους επισκέπτεται για να τους ενημερώσει.

Πηγή: newsit.gr

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---



Αν θέλετε χρήματα κοιτάξτε προς τον ουρανό -Η NASA προσφέρει 36.000 δολάρια σε «κυνήγι» αστεροειδών

Αν θέλετε χρήματα κοιτάξτε προς τον ουρανό -Η NASA προσφέρει 36.000 δολάρια σε «κυνήγι» αστεροειδώνΕνας πρωτότυπος διαγωνισμός... υπόσχεται 36.000 δολάρια σε όποιον ανακηρυχθεί νικητής, Πρόκειται για τον διαγωνισμό της NASA, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό, στο πλαίσιο να δοθεί κίνητρο σε ειδικούς προγραμματιστές να βρεθούν τρόποι να εντοπιστούν άμεσα διαστημικοί βράχοι, οι οποίοι έχουν κατεύθυνση προς τη Γη.

SOS: Η αδράνεια του Υπουργείου "έκαψε" το χαλλούμι

Σε νέο μεγάλο σφάλμα ως προς τη διαχείριση του κεφαλαίου «χαλλούμι» υπέπεσαν οι κυπριακές Αρχές και ειδικότερα το Υπουργείο Εμπορίου, σύμφωνα με την εφημερίδα η Σημερινή.

OOPS: ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ & ΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Μπήκαμε στην άνοιξη, και όπως είναι φυσικό αλλάζει και η ώρα...  Στις 30-3-2014 τα ξημερώματα βάζουμε μια ώρα μπροστά τα ρολόγια του σπιτιού μας.

Στύλλον-στύλλον άνεσιν…

Στύλλον-στύλλον άνεσιν…Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, δεν είναι μοντάζ. Είναι η Κύπρος, είναι το Πραστειό Αυδήμου, έργο του Υπουργείου Εσωτερικών, διαχωρισμός οικοπέδων για φτωχές οικογένειες, με προϋπολογισμό €362.000.

Κάνει τον γύρο της Κύπρου η δήλωση Καϊάφα: «Ακούτε με; Το χειροκρότημα δεν ήταν δυνατό… θέλω να κλάψω»

Κάνει τον γύρο της  Κύπρου η δήλωση Καϊάφα: «Ακούτε με; Το χειροκρότημα δεν ήταν δυνατό… θέλω να κλάψω»Στην χθεσινή ανοικτή συγκέντρωση της στη Λεμεσό έγινε... πανικός. Η παρουσία του Κώστα Καϊάφα έκανε τους φίλους της ομάδας να δώσουν μαζικό παρών και να τον χειροκροτήσουν.