Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ...

Η ΠΟΕΔ ανακοινώνει ότι, ύστερα κι από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, το πρωί, με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε σ’ ό,τι...

Αυτός είναι ο καρκινοπαθής για τον οποίο έκλαψε χθες βράδυ η Ιωάννα του Feel Fantastic (Βίντεο)

Είναι ένας άνθρωπος με απίστευτη δύναμη ψυχής, ο Γιώργος Νικολάου είναι ο φίλος της Ιωάννης Χατζηχρίστου, της φιναλίστ του Feel Fantastic, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει χθες βράδυ τα δάκρυα της, μιλώντας για τον Γιώργο, ο οποίος όπως ανέφερε της έδωσε πολύ δύναμη για να μπορέσει να αποδώσει στη χθεσινοβραδινή φωτογράφιση που είχε θέμα τον καρκίνο.


«Τρελαίνει» κόσμο η Έλενα

Μια φωτογραφία αναστάτωσε τους φαν της Παπαρίζου - Δείτε τη

Όχι δεν θα βγεις από τις φυλακές – Συντετριμμένος ο μακροβιότερος κατάδικος Καυκαρής από την απόφαση

Με τρείς ψήφους κατά και δύο υπέρ, το Συμβούλιο Αποφυλάκισης Επ’ Αδεία απέρριψε τελικά σήμερα το αίτημα του 68χρονου Παναγιώτη Αγαπίου Καυκαρή, ο οποίος είχε καταθέσει αίτημα για αποφυλάκιση, πριν από αρκετούς μήνες. 

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΑΝΤΗ "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ"

Τι τελευταίες μέρες μία είδηση κάνει το γύρο τόσο της Κυπριακής όσο και της Ελληνικήςshowbiz.

Πληθαίνουν τα σενάρια για τουρκικό κτύπημα. Όλοι σε ετοιμότητα εκτός εμείς

Στο τελικό στάδιο πριν από την έναρξη εχθροπραξιών στην Ανατολική Μεσόγειο βρίσκεται η Τουρκία. Φανερά ενοχλημένη από την συμμαχία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου άρχισε πλέον να μιλά με στρατιωτικούς όρους.

«Σκάσε» φώναξε κάποιος στο κοινό! Η αποχώρηση του Feel Fantastic που θα μείνει αξέχαστη

«Είναι η πιο δύσκολη στιγμή και για μένα» είπε η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ευθύς ξεκίνησε την άχαρη διαδικασία της αποχώρησης.

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Υπάρχουν κέρδη για τους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά δεν πρέπει να ενθουσιάζεστε εύκολα από την πρόταση εργασίας που θα έχετε. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις επενδύσεις.

Βγήκε στην αυλή του συνοικισμού από το ξημέρωμα για να ταΐσει τα γατιά και τον έκαναν τόπι στο ξύλο

Ακριβώς όπως κάνει κάθε πρωί, έτσι και σήμερα 78χρονος ξύπνησε πολύ νωρίς το για να ταΐσει τα γατιά στην αυλή. Αυτή τη φορά όμως τον περίμεναν έξω δύο κουκουλοφόροι.

ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ... ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΒΡΑΚΙ

Μέλη της Αστυνομίας (Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών), ανέκοψαν χθες το απόγευμα για έλεγχο στη Λεμεσό, 30χρονο, ο οποίος κινείτο πεζός σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό.

Έγραψε πάλι η Νάταλι Ριάρ – «Η Μαρία Κάλλας έκανε την πρώτη της αυτοκτονία» Υπήρξε και δεύτερη; (Βίντεο)

Κλήθηκαν να υποδυθούν ρόλους από γυναίκες σύμβολα του κινηματογράφου, που άφησαν ιστορία τα κορίτσια του Feel Fantastic, αλλά μάλλον το παπαγάλισμα δεν τους βγήκε και πολύ.