Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Παρασκήνιο: Σε λίγο και επίσημα. Έκλεισε ο Κωστόπουλος στο πρωϊνο του Mega!

“Η ζωή είναι μικρή για να είναι δυσάρεστη” ακούστηκε μια δυνατή , αλλά και γνώριμη φωνή στα στενοσόκακα της Μυκόνου.

Κτηνωδία! Βασάνισαν και κρέμασαν τον πολυαγαπημένο του σκύλο! (ΦΩΤΟ)

Τις φρικτές εικόνες που θα δείτε αντίκρισε πρώτος ο ιδιοκτήτης του σκύλου...

Ποιες αρρώστιες μεταδίδει ο κάδος του πλυντηρίου;

Μπορεί για λόγους οικονομίας και οικολογικής συνείδησης να πλένουμε τα ρούχα σε χαμηλή θερμοκρασία αλλά το γύρισμα του διακόπτη στους 30 βαθμούς Κελσίου ενδεχομένως να εγκυμονεί κινδύνους για τη υγεία.

Απειλές κατά Ομπάμα: Θα βιάσουμε και θα σκοτώσουμε την κόρη σου αν επιτεθείς στη Συρία!- Διάγγελμα του Αμερικανού προέδρου την Τρίτη για τη Συρία

«Αν επιτεθείς στη Συρία, θα βιάσουμε και θα σκοτώσουμε μια από τις κόρες του». Την ανατριχιαστική απειλή κατά του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και της οικογένειάς του εκτόξευσε την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την Daily Caller, ο Ιρανός Αλιρέζα Φοργκάνι, πρώην κυβερνήτης της νότιας επαρχίας Κις.

ΤΟ... ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ MADONNA ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Ένα νέο πολιτικό μήνυμα αποφάσισε να γράψει η Madonna στα social media!

Ένα παράξενο φεστιβάλ στη Μάλτα

Το φεστιβάλ Gostra είναι μεταξύ των πιο παράδοξων του κόσμου καθώς οι άντρες κάθε ηλικίας (όχι οι γυναίκες) προσπαθούν να τρέξουν πάνω σε ένα λαδωμένο ξύλο προκειμένου να συλλέξουν σημαίες που είναι τοποθετημένες σε διάφορα σημεία του.

Στο 5,9% η ύφεση της κυπριακής οικονομίας το β' τρίμηνο

Επιταχύνθηκε ο ρυθμός ύφεσης της κυπριακής οικονομίας το β’ τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας.

Η ΑΗΚ «καρφώνει» την ITERA - Λάθος οι μελέτες της εταιρείας, δεν εξοικονομούν 800 εκατ.

-Η πρόταση της ITERA σε σχέση με την ενδιάμεση λύση για την προμήθεια φυσικού αερίου δεν εξοικονομεί 800 εκ. ευρώ, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Κώστας Γαβριηλίδης
-Τι δήλωσε και για τις μονάδες αποκατάστασης ατμού στο Βασιλικό

Στήριξη Κύπρου στην ελληνική Προεδρία ΕΕ σε θέματα Υγείας

Στα πλαίσια της συνεργασίας των Υπουργείων Υγείας Κύπρου και Ελλάδος και ενόψει της επερχόμενης Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, ομάδα υπηρεσιακών του Υπουργείου Υγείας της Ελλάδος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Υγείας μεταξύ 4-5 Σεπτεμβρίου 2013.

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ... ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Ληστεία μέρα - μεσημέρι, την ώρα που όλος ο κόσμος πήγαινε στη θάλασσα, διαδραματίσθηκε σε χρυσοχοείο στο κέντρο της Αγίας Νάπας, απέναντι από το Μεσαιωνικό της Μοναστήρι.

Απίστευτο : Κύπριος ηθοποιός κάθε νέα σεζόν τρακάρει

Κάποιοι λένε «Όταν δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι, απόλαυσε το», έτσι ο ηθοποιός της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 ''Νιώσε με'' αντιμετώπισε το τρακάρισμά του με θετική διάθεση…

Μη βάζετε πιο πολύ άρωμα, κάντε το να διαρκεί περισσότερο

Μυστικά για να μυρίζετε όμορφα όλη τη μέρα
Αν νομίζετε ότι το άρωμά σας δεν μυρίζει πάνω σας δεν σημαίνει ότι βάζετε λίγο. Απλώς το έχετε συνηθίσει. Ωστόσο μάθετε πώς θα το κάνετε να διαρκέσει περισσότερο.

Εξελίχθηκε η Μέρκελ… τώρα και σε application! (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Απίστευτο; Όχι στα χρόνια της τεχνολογίας και των social media. Μάλιστα, η Άνγκελα Μέρκελ έγινε application για smartphones ενόψει των εκλογών στη Γερμανία.


Τα μοναδικά σπίτια – φρούρια των Hakka!

Ο λαός των Hakka λέγεται ότι είναι μία από τις παλιές φυλές της Κίνας. Εμφανίστηκαν αρκετούς αιώνες πριν, στην κεντρική Κίνα, αλλά αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στις πιο ορεινές, νότιες περιοχές της χώρας. 

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ - ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

Επιστολή σοκ, με καταγγελίες για απρεπή συμπεριφορά μόνιμου υπαξιωματικού σε νεοσύλλεκτους και παλιούς εθνοφρουρούς, διερευνά το Υπουργείο Αμυνας.

Κατέβασαν τα χαλλούμια από το αεροπλάνο!

Το Υπουργείο Εμπορίου δεν επέτρεψε σε εταιρεία να συμμετάσχει στην Έκθεση Θεσσαλονίκης Οι τυροκόμοι δεν πίστευαν στ' αφτιά τους, καθώς οι δικαιολογίες που τους έδωσε το Υπουργείο Εμπορίου αμφισβητούνται και η «Σ» παρουσιάζει τα στοιχεία που καθιστούν την ενέργεια του Υπουργείου αδικαιολόγητη.

Έρευνα: Σε ποια σχολεία θα στείλετε τα παιδιά σας; Σχολεία - εργοτάξια χωρίς διευθυντές! Κάθε πέρσι και καλύτερα - VIDEO

- Μεγάλος ο αριθμός των επικίνδυνων σχολείων που έχουν εργοτάξια
- Οι εργασίες αδύνατον να τελειώσουν μέχρι τη Δευτέρα
- Αρχίζει η νέα σχολική χρονιά και οι επιδιορθώσεις ακόμα συνεχίζονται
- Αποκλειστικές πληροφορίες κάνουν λόγο και για σχολεία που θα λειτουργήσουν χωρίς καθόλου διεύθυνση


WOW: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ... ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ - ΔΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

Ακούγεται ιδανικό για τους βαριεστημένους ιδιοκτήτες κατοικίδιων: Αμερικανοί ερευνητές ανέπτυξαν ένα σύστημα που... τηλεκατευθύνει τους σκύλους ώστε να πηγαίνουν βόλτα μόνοι τους.

Οι εξελίξεις στη Συρία επηρεάζουν την Αν. Μεσόγειο

Οποιαδήποτε σημαντική κλιμάκωση της στρατιωτικής σύγκρουσης ή δραστική ανατροπή των εσωτερικών ισορροπιών στη Συρία υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς των αντιπάλων, στις οποίες εμπλέκονται και μη κρατικοί δρώντες, που δρουν στην περιοχή, θα έχει επιδράσεις σε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με μελέτη του Κυπριακού Κέντρου Στρατηγικών Μελετών.

"ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ" Η ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ... ΚΑΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΟ

Λευκωσία: Κάμερες ή πλατό; Σ' αυτό το ερώτημα θα απαντήσει σήμερα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Συγκοινωνιών για επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Θανατηφόρο δυστύχημα στο δρόμο Μαζωτού – Αλαμινού

Αλλοδαπός ασιατικής καταγωγής, έχασε σήμερα τα ξημερώματα τη ζωή του σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Μαζωτού – Αλαμινού.

Καυτό λεσβιακό φιλί στην εκκλησία Φανερωμένης για τα μάτια του Putin και με φόντο την Παναγία

YES WE LIKE αυτούς που τολμούς! Με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο κατά των τοποθετήσεων του Vadimir Putin σε ότι αφορά την διαφορετικότητα και κυρίως την ομοφοβία, εκφράστηκαν δύο κοπέλες στη Λευκωσία…

Εκκένωσαν πανεπιστήμιο στη Λευκωσία λόγω… βόμβας

Τις κτηριακές εγκαταστάσεις Ιδιωτικού Πανεπιστημίου στη Λευκωσία εκκένωσε το πρωί η αστυνομία, λόγω ενός τηλεφωνήματος για βόμβα. 

14 και 15 Σεπτεμβρίου τα πρώτα δωρεάν εργαστήρια

14 και 15 Σεπτεμβρίου τα πρώτα δωρεάν εργαστήρια της πλατφόρμας CHRYSALIS LEAP προς επίδοξους επιχειρηματίες

Νίκη και ημιτελικός για τον Τζόκοβιτς

Στον 14ο συνεχόμενο ημιτελικό Grand Slam πέρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά τη νίκη του επί του Μικαιΐλ Γιούζνι στα προημιτελικά του US Open.

Αύξηση θέσεων εργασίας και εισοδημάτων επιχειρήσεων

Η απόφαση της Κυβέρνησης να κηρυχθεί ολόκληρη η Κύπρος τουριστική και να λειτουργούν ελεύθερα τα καταστήματα και τις επτά μέρες της εβδομάδας αποδείχθηκε πάρα πολύ ορθή και επωφελής για τον τόπο. 

ΑΠΟΕΛ: Αλλαγή πλεύσης – Παραμένει στην προεδρία ο Ποταμίτης

Η χθεσινή παραίτηση του προέδρου του σωματείου, Χριστόφορου Ποταμίτη, δεν έγινε αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο και σήμερα, ο κύριος Ποταμίτης, ενημέρωσε πως θα παραμείνει στη θέση του μέχρι τη λήξη της θητείας του.

Μεξικό: Εκπαιδευτικοί απέκλεισαν το διεθνές αεροδρόμιο

Περίπου 2.500 εκπαιδευτικοί έκλεισαν χθες το απόγευμα την κεντρική λεωφόρο που οδηγεί στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού, διαδηλώνοντας κατά της νέας εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης που εγκρίθηκε από το Κοινοβούλιο.

Άλλαξε χρώμα ιδιότητες και κατέκτησε την Αμερική

Κατέκτησε την Αμερική. Σιγά σιγά κερδίζει το έδαφος στις προτιμήσεις των Ευρωπαίων και δειλά δειλά εμφανίζεται και στην χώρα μας.

Έχω συνευρεθεί ερωτικά με 17 ανθρώπους! , δηλώνει πασίγνωστο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης!

"Το ρεκόρ μου είναι 17! - Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα... - Δεν έχω παρακολουθήσει τους Σκορδά-Λιάγκα, δεν είναι του γούστου μου"...

Τι να φάτε για να φύγει η νύστα

Καλά καλά δεν προλάβατε να επιστρέψετε από τις διακοπές και βρεθήκατε αντιμέτωποι με ένα βουνό από λογαριασμούς στο γραμματοκιβώτιο σας.

Σπάνιος δίχρωμος αστακός αλιεύθηκε στο Μέιν

Έναν σπάνιο δίχρωμο αστακό, μισό καφέ μισό πορτοκαλί, αλίευσε ένας ψαράς ανοιχτά των ακτών του Μέιν.

Μικροσκοπικοί βάτραχοι ακούν από το στόμα!

Από το στόμα ακούει ο βάτραχος Sooglossus gardineri (Gardiner’s frog), που αποτελεί ένα από τα μικρότερα είδη βατράχου και δεν διαθέτει μεσαία αυτιά ή τύμπανα. 

Πρώην στρατιώτης η πρώτη Βρετανίδα μουσουλμάνα τρανσέξουαλ

Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σαν κανονική γυναίκα, ασπάστηκε το Ισλάμ για χάρη του αλλά δεν του αποκάλυψε ότι ήταν άνδρας! – Φοράει μαντήλα και φωτογραφίζεται με το Κοράνι

Συναγερμός στην Βρετανία από καραμπόλα 100 οχημάτων

Ένα απίστευτο συμβάν έθεσε σε συναγερμό τις αστυνομικές αρχές της Βρετανίας όταν κλήθηκαν σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Α249 στην περιοχή του Κέντ.

Μ. Βρετανία: Χόρευαν για να προσληφθούν σε εταιρεία ηλεκτρ. ειδών

Η βρετανική εταιρεία λιανικού εμπορίου ηλεκτρονικών ειδών Currys ζήτησε συγγνώμη σήμερα παραδεχόμενη ότι υποχρέωνε όσους περνούσαν από συνέντευξη για να προσληφθούν σε ένα από τα καταστήματά της ως βοηθοί πωλητών να... χορεύουν.

ATP: Έπαιξε σαν... Φέντερερ!

Πραγματοποιώντας εμφάνιση top5 τενίστα, ο Στάνισλας Βαβρίνκα "κατάπιε" τον υπερασπιστή του τίτλου και ιδιαίτερα απογοητευτικό, Άντι Μάρει και με straight sets (!) νίκη επί του Σκωτσέζου, πήρε το τρίτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του US Open, όπου θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του εμφάνιση σε 4αδα Grand Slam διοργάνωσης!!!