Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!

Σύμφωνα με έγκυρες, αποκλειστικές και απόλυτα διασταυρωμένες πηγές, γυναίκα Ιατρός η οποία εργάζεται στο Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου δεν υπάρχουν πολλές ειδικότητες, έκανε μαστογραφήματα ενώ ήταν ταυτόχρονα αναρρωτική άδεια και μάλιστα αμείφθηκε, με καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τις Υπηρεσίες της! 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μια φυλή της Αφρικής, αντικρίζει για πρώτη φορά λευκούς ανθρώπους!

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας!

Τα 10 πιο ενδιαφέροντα καταστήματα του Λονδίνου

Ετοιμαστείτε για ψώνια στην Αγγλία

Πρέμιερ Λιγκ: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ 0-0 - Ψάχνοντας… τον Άη Βασίλη

Ένα δώρο περίμεναν Άρσεναλ και Τσέλσι στη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν το πήραν. Στη μεγάλη «μάχη» του Λονδίνου, οι δύο ομάδες έψαξαν το «τρίποντο» με το οποίο θα έκαναν Χριστούγεννα... με άρωμα κορυφής, αλλά έμειναν στο 0-0 και το ρετιρέ, μέχρι την 26η του μηνός, θα συνεχίσει να απολαμβάνει η Λίβερπουλ!

Καλαθόσφαιρα: ΠΑΟ - Απλά, μαζεύει κούπες

Ούτε το 23-0 του ΟΣΦΠ, ούτε η δική του μέτρια ως τώρα παρουσία πτόησαν τον Παναθηναϊκό από το να κερδίσει τον ημιτελικό κυπέλλου και να διεκδικήσει ένα ακόμα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή του.

Σάλος με την άσεμνη χειρονομία της Beyonce πάνω στη σκηνή - ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάλος έχει προκληθεί από την άσεμνη χειρονομία της Beyonce κατά τη διάρκεια συναυλίας της. 

Θάνατος και αμέλεια σε ΚΕΝΝΕL σκύλων στη Λεμεσό - Αποκρουστικές εικόνες

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν φιλόζωοι αντικρίζοντας την εικόνα που παρουσιάζει χώρος ο οποίος ενοικιάζεται από φιλοζωική οργάνωση στη Λεμεσό, που «φιλοξενούσε» ζώα τα οποία ζούσαν σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης.