Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Το πρώτο τρέιλερ από την ταινία για τη ζωή της Νταϊάνα


Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας για την ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα δόθηκε στην δημοσιότητα ξυπνώντας μνήμες από το τραγικό τέλος της «θλιμμένης πριγκίπισσας».

Βελτιώστε τις επιδόσεις σας στο σεξ με καρπούζι!

Υψηλές επιδόσεις στο σεξ υπόσχεται , μια φέτα δροσερό καρπούζι.

Η Ριάνα βγήκε βόλτα χωρίς σουτιέν

Μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές και άνετες εμφανίσεις, καθότι δεν την ενδιαφέρει να μοιράζεται τα απόκρυφα της με το κοινό.

Δεν υπάρχει τώρα αυτό!!! Ποια ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ειναι σήμερα αυτος ο dumbo το Ελεφαντακι;

Σήμερα είναι μία από τις πιο διάσημες και πιο όμορφες σταρ του Χόλιγουντ.

Θέματα εθνικής ασφάλειας σε σύσκεψη στο Λευκό Οίκο

Οι επικεφαλής σύμβουλοι εθνικής ασφάλειας του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα πραγματοποίησαν το Σάββατο κοινή συνάντηση-σύσκεψη για να συζητήσουν τις "πιθανές απειλές που συμβαίνουν ή προέρχονται από την αραβική χερσόνησο", ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. Στη σύσκεψη κορυφής προήδρευσε η σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Αμερικανού Προέδρου Σούζαν Ράις.

«Ντροπή σου δολοφόνε» και «ξεφτίλα για τη χώρα» φώναζε το πλήθος για το γατάκι στη χθεσινή εκδήλωση (VIDEO)

Bίντεο από τους αγανακτισμένους πολίτες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα έξω από την ταβέρνα στην πλατεία Ηρώων καταδικάζοντας τη βία που επέδειξε υπάλληλος της εν λόγω επιχείρησης κατά του ανυπεράσπιστου μικρού γάτου. 

Νέα αιματηρή έκρηξη βόμβας στο Αφγανιστάν

Δεκαέξι άτομα τραυματίστηκαν σήμερα από έκρηξη βόμβας, που είχε τοποθετηθεί στην άκρη του οδοστρώματος, στην αφγανική επαρχία Νανγκαρχάρ, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή.

H Ν. Αφρική αναγνώρισε την εκλογική νίκη του Μουγκάμπε

Ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Τζέικομπ Ζούμα αναγνώρισε, σήμερα, την εκλογική νίκη του Ρόμπερτ Μουγκάμπε στις προεδρικές εκλογές στη Ζιμπάμπουε εν τω μέσω μεγάλων αμφιβολιών της Δύσης (ΗΠΑ,ΕΕ,Βρετανία) για την εγκυρότητα των ίδιων εκλογών.

Αίρεται η απαγόρευση πώλησης μοντέλων της Apple

Η εταιρεία Apple Inc μπορεί να συνεχίσει την εισαγωγή και πώληση στις ΗΠΑ ορισμένων παλαιότερων μοντέλων iPad και iPhones κατασκευασμένων ώστε να λειτουργούν με το σύστημα της ΑΤ&Τ, έκρινε σήμερα ο Αντιπρόσωπός της σε θέματα Εμπορίου Μάικλ Φρόμαν, ανατρέποντας την απαγόρευση που είχε επιβάλει μια εμπορική επιτροπή.

ΣΟΚ: 10ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ... ΚΟΤΑ

Ενας 40-χρονος, ο Paul Nderitu από την Κένυα πιάστηκε να κάνει σέξ με μια κότα. Πιάστηκε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς από το 10-χρονο γιο του, αφού ο ίδιος ειδοποίησε τον μεγάλο του αδελφό για να αναφέρει στη συνέχεια αυτός το περιστατικό στον τοπικό προϊστάμενο της αστυνομίας, όπου οδήγησαν τον πατέρα τους στη φυλακή.

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

Το ξημέρωμα του Σαββάτου βρήκε το ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης να έχει καταφέρει μια σημαντική νίκη στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.

ΠΑΓΩΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΝΖΥ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥΣ...

"Πάγωσε" στην κυριολεξία μία παρέα στην παραλία του Μακένζυ όταν ο φίλος τους την στιγμή που έπαιζε ρακέτες γονάτισε πραγματικά από τον πόνο, ενώ στην πατούσα του είχε τεράστιο καρφωθεί ένα απίστευτο γυαλί από μπύρας...


Μητσόπουλος: Δεν θα ενδώσουμε στις απειλές της Τουρκίας

-Tην αποφασιστικότητα της κυβέρνησης, να μην ενδώσει στις απειλές της Τουρκίας εξέφρασε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Τάσος Μητσόπουλος
-Έκανε λόγο για αποφασιστικότητα και συλλογική δράση

Μαθήματα ανθρωπιάς από τον Τάσο Τρύφωνος σε όσους ενοχλήθηκαν από την χθεσινή διαμαρτυρία για το γατάκι

«Σημασία δεν έχει αν τα ζώα έχουν λογική ή αν μιλάνε, αλλά εάν υποφέρουν», Τζέρεμι Μπένθαμ.

Αλέξης Γεωργούλης: Έχω δει ερωτικά την...

Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωινό mou" και μίλησε μεταξύ άλλων για το πως βλέπει τον γάμο, το ενδεχόμενο να κάνει παιδιά και αποκάλυψε πως τη Νία Βαρντάλος, όταν έπαιξαν μαζί σε ταινία, την είδε ερωτικά!

Βραζιλία: 624 χρόνια φυλακή σε 25 αστυνομικούς

Δικαστήριο της Βραζιλίας καταδίκασε το Σάββατο 25 αστυνομικούς σε συνολικά 624 χρόνια κάθειρξης, για τη συμμετοχή τους σε ομαδική σφαγή σε φυλακή του Σάο Πάολο πριν από 21 χρόνια. 

Φωτιά σε περιοχή της Παρεκκλησιάς

Ανεξέλεγκτη μαίνεται ως αυτή την ώρα πυρκαγιά που ξέσπασε στις 3.30 το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή, μεταξύ των χωριών Πύργος, Μονή και Παρεκκλησιά.

Τίτλοι τέλους για τον Τζόνι Ντεπ

Το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει για πάντα τον χώρο του κινηματογράφου άφησε ανοιχτό ο χολυγουντιανός σταρ, Τζόνι Ντεπ σε δηλώσεις του.

Ν. Γερμανού για την αποχώρηση της από τον Alpha «Δεν ήταν ξαφνικό ούτε για μένα, ούτε για το κανάλι...»

Στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ και τη Νατάσα Παπανικολάου μιλάει η Ναταλία Γερμανού, μετά την αποχώρησή της από το Μες Στην Καλή Χαρά και όλες τις εξελίξεις που ακολούθησαν...

Η παρολίγον θεολόγος-κόλαση και η κοπέλα που ήθελε να κάνει τατουάζ με το πρόσωπό της...

Οι εξομολογήσεις πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας για την πλαστική στο στήθος και τον καρκίνο που χτύπησε την οικογένειά της

Πολύνεκρη έκρηξη βόμβας στο Αφγανιστάν

Βόμβα που εξερράγη στο άκρο του οδοστρώματος στην αφγανική επαρχία Νανγκαρχάρ τραυμάτισε, σήμερα, 16 ανθρώπους, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, λίγες ώρες μόνον αφότου η βόμβα που έσκασε 100 μέτρα από το ινδικό προξενείο στην περιοχή σκότωσε άλλους εννέα.

Σαφές το μήνυμα του Προέδρου: Θέλετε λύση του Κυπριακού και επανένωση; Δώστε μας την Αμμόχωστο

- Ουσιαστικό μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης θα μπορούσε να αποτελέσει η επιστροφή της Αμμοχώστου
- Η βούληση μας για λύση του Κυπριακού είναι ισχυρότατη, ενώ η προετοιμασία για τις συνομιλίες συνεχής
- Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έκανε ακόμη λόγο για αναγνώριση λαθών και παραλείψεων
- Καταρρίπτει την ανυπόστατη επιχειρηματολογία ότι η εισβολή έγινε δήθεν για την προστασία των Τ/κ

Του έραψαν το πόδι …μαζί με τον τένοντα!

Μετά τις ξεχασμένες γάζες στην κοιλιά λεχώνας, νέα καταγγελία έφτασε, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά νεαρό μοτοσικλετιστή. Μια επίσκεψη στις Πρώτες Βοήθειες, παρ’ ολίγον να του κοστίσει το πόδι του.