Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Η οργή του Ανδρέα Γιόρτσιου και το post - μήνυμα που στέλνει

Οργισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στους Δήμους της Κύπρου όσον αφορά το θέμα με την απαγόρευση σκύλων στα πάρκα είναι τα τελευταία 24ωρα ο Ανδρέας Γιόρτσιος.

Μετέδωσαν μια εικόνα που δεν... έπρεπε

Βίντεο από την γκάφα αμερικανικού καναλιού

Δήμος Κερύνειας: Η λύση να περνά από την Κερύνεια

Ο Δήμος Κερύνειας χαιρετίζει την έναρξη των συνομιλιών και καλεί τους διαπραγματευτές να θυμούνται ότι η όποια λύση πρέπει να περνά μέσα από την Κερύνεια.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΟΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΣΕ... ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΩΤΙΕΣ

Πάολα: «Αυτή την εβδομάδα το παιδί μου θα είναι πάλι στο μαγαζί» 

Και τώρα, ρομπότ συντάκτης!

Το ρομπότ-συντάκτης όχι μόνο έκανε το ντεμπούτο του στον κόσμο της ειδησεογραφίας αλλά γράφει και τόσο καλά ώστε να προσληφθεί στη γνωστή εφημερίδα του Λος Άντζελες.

Άκαρπες οι πρώτες έρευνες για τα συντρίμμια στον Ινδικό

Άκαρπες είναι οι πρώτες έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αντικειμένων που ενδέχεται να προέρχονται από το μοιραίο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών, τα οποία «είδαν» οι δορυφόροι στον νότιο Ινδικό Ωκεανό.


Η βιταμίνη D μειώνει τη χοληστερόλη

Ακόμη και για την καρδιά είναι σημαντική η βιταμίνη D, καθώς σύμφωνα με νέα μελέτη μειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΚ

Αφήνει το ΡΙΚ ο Γιάννης Καρεκλάς μετά από χρόνια. Αναμένεται ότι θα υπάρξουν έντονες κόντρες σχετικά με την διαδοχή του.

21η Μαρτίου: Διεθνής Ημέρα για εξάλειψη φυλετικών διακρίσεων

Με αφορμή την διεθνή μέρα για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων το Υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε την πάρακάτω επιστολή:

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί τις κουνουπιέρες παιδικών κρεβατιών



H IKEA παρακαλεί θερμά τους πελάτες που διαθέτουν κουνουπιέρες παιδικών κρεβατιών ή βρεφικής κούνιας ΙΚΕΑ να σταματήσουν την χρήση τους και να τις επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, όπου και θα αποζημιωθούν πλήρως για το κόστος αγοράς τους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυναίκα έχασε 379 κιλά και ζει μια νέα ζωή (ΦΩΤΟ)

Μια νέα ζωή ζει η 34χρονη Marya Rosales, η οποία όταν ήταν 20 χρονών έφτασε να ζυγίζει 470 κιλά!

Άλλαξε ώρα το Ερμής - ΑΠΟΕΛ (Όλο το πρόγραμμα)

Όπως ήδη ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 - 23 Μαρτίου.

Εννέα άτομα ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο για 170 ευρώ!

Ούτε... 20 ευρώ στον καθένα δεν αντιστοιχούσαν από τη λεία της βίαιας ληστείας την οποία διέπραξαν εννέα (!) τσιγγάνοι σε βάρος ενός ηλικιωμένου στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα στον Πύργο, τραυματίζοντάς τον και σκίζοντας το παντελόνι του για να του αρπάξουν τα χρήματα!

ΞΕΣΠΑΣΕ ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ... PAUL WALKER - ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ...

Σε ανελέητο δικαστικό πόλεμο πρόκειται να εξελιχθεί η μάχη για την κηδεμονία της κόρης που άφησε ορφανή με τον θάνατό του ο Paul Walker.

Μπαλατσινού: «ήταν μεγάλο στοίχημα για την Ελένη να χαλάσει ένα γάμο με τρία παιδιά»

«Εδώ και δύο χρόνια έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη, απλά δεν βλεπόμασταν», εξομολογείται για πρώτη φορά η Τζένη Μπαλατσινού και αποκαλύπτει πώς έγινε η επανασύνδεση με την φίλη και κουμπάρα της, αλλά και όσα έγιναν μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Λάτσιο!

Φίλος του Σάκη Μπουλά τον ζωγράφισε στο κράνος του!

Του λείπει πολύ ο γνωστός ηθοποιός

Η Ryanair πουλά 100.000 εισιτήρια αντί 9,99 ευρώ για έξι προορισμούς – Δείτε τη λίστα



Ξεκίνησε η αντίστροφή μέτρηση για την έναρξη των πτήσεων της Ryanair, από τη νέα της βάση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Ξενοδοχείο Σκύλων


Στοιχεία της Προσφοράς

Παράξενα ταμπελάκια ξενοδοχείων “Μην ενοχλείτε” (Photos)

Τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν τα κλασσικά ταμπελάκια που τοποθετούνται στο πόμολο της πόρτας με το διακριτικό σήμα “Μην ενοχλείτε”.

The Voice: Όλες οι λεπτομέρειες των live επεισοδίων

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 21:15 ξεκινάνε τα live του «The Voice», που ήδη από τις blind auditions έχει κερδίσει τους τηλεθεατές.

CYTA - AHK: Σχέδιο εξόδου 700 υπαλλήλων

Οι δύο μεγαλύτεροι ημικρατικοί Οργανισμοί της κυπριακής οικονομίας, η Cyta και η ΑΗΚ, από τους πρώτους που θα πάρουν τον δρόμο της αποκρατικοποίησης, ετοιμάζουν σχέδια εθελούσιας εξόδου σημαντικού αριθμού εργοδοτουμένων τους. 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - M.V.P. o Γιώργος Μερκής!

Ο αρχηγός του Απόλλωνα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τον Άρη. Αναλυτικά:

ΜΙΚΑΕΛ ΣΟΥΜΑΧΕΡ - ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Μεγάλοι φόβοι ότι οMichael Schumacherενδέχεται να μείνει μόνιμα «φυτό» κάνουν λόγο πλέον οι γιατροί την οικογένειά του, την ώρα που ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 παραμένει σε τεχνητό κώμα, από τις 29 του περασμένουΔεκέμβρη.

Φωτιά σε αυτοκίνητο στη Λευκωσία - Tο όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς

Φωτιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες σήμερα σε αυτοκίνητο στη Λευκωσία.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ - Έκανε τέσσερις συλλήψεις η Αστυνομία

Με δελτίο Τύπου, η Αστυνομία ενημερώνει ότι προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις πριν από την έναρξη του ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ. Αναλυτικά:

Απόρρητη η συνάντηση Ντάουνερ - Μπαν Γκι Μουν

Ολιγόλεπτη συνάντηση, εθιμοτυπικού χαρακτήρα είχε χθες βράδυ στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών ο γενικός γραμματέας Μπαν Κι Μουν με τον παραιτηθέντα ειδικό σύμβουλο για το κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ.

ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ &...

Σκηνές απείρου κάλλους εντός και εκτός αστυνομικού τμήματος με πρωταγωνιστή τον σύζυγο της γυναίκας...

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Δείτε τι παθαίνει αυτή η πισίνα με το πάτημα ενός κουμπιού! [video]

Η συγκεκριμένη εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή πισίνων με κινούμενα πατώματα, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με...

Αυτή είναι η τελική λίστα με τους διαγωνιζόμενους του «Just The Two Of Us»

Πολλά έχουν ακουστεί για το Just The Two Of Us ενώ οι διαγωνιζόμενοι αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό!

Δίνουν και παίρνουν τα κεραστικά στην Κρατική Ραδιοτηλεόραση – Αλλού περικοπές εδώ σφυρίζουν αδιάφορα

-Αύξησαν κατά €20χιλ τον προϋπολογισμό για κεραστικά
-Το Υπουργικό κούρεψε τον προϋπολογισμό του ΡΙΚ
-Αδιόρθωτοι οι διευθυντές
Ισοσκελισμένος είναι ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ, αλλά βασίζεται πάνω σε μια υπερεκτιμημένη πρόβλεψη εσόδων, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος.

Επίλογος στο θρίλερ; Βρέθηκαν αντικείμενα που ίσως ανήκουν στο εξαφανισμένο Boeing των Malaysia Airlines - Συναγερμός στον Ινδικό Ωκεανό

- Δυο αντικείμενα βρέθηκαν στον Ινδικό Ωκεανό από την Αυστραλία - Το ανακοίνωσε ο Αυστραλός πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ στη Βουλή
- Στην περιοχή 3000 χλμ δυτικά του Περθ οι έρευνες 
- Η Μαλαισία στέλνει στην περιοχή έξι πλοία και τρία ελικόπτερα 
- Τα δυο αντικείμενα που εντοπίστηκαν πιθανόν να ανήκουν στο Boeing της Malaysia Airlines επιβεβαιώνει ο Μαλαίσιος υπουργός Μεταφορών 
- Το ένα από τα δυο έχει μέγεθος 24 μέτρα - Περιορισμένη η ορατότητα στην περιοχή των ερευνών

Ελπίδες πως η αγωνία των συγγενών των 239 επιβαινόντων στο Boeing της Malaysia Airlines θα τελειώσει οριστικά ή ακόμη μια έρευνα που θα καταλήξει σε αδιέξοδο; 

Η ανακοίνωση από τον ίδιο τον Αυστραλό πρωθυπουργό, Τόνι Άμποτ, πως από δορυφορικές λήψεις εντοπίστηκαν, στον νότιο Ινδικό Ωκεανό, δυο αντικείμενα που ίσως ανήκουν στο εξαφανισμένο αεροπλάνο σήμανε παγκόσμιο συναγερμό! 
Τα αντικείμενα έχουν βρεθεί 3.000 χιλιόμετρα δυτικά του Περθ, ενώ το ένα από τα δυο αντικείμενα έχει μήκος 24 μέτρα. 


Τα αντικείμενα είναι σχετικά ασαφή. Είναι αντικείμενα ενός ορισμένου μεγέθους, πιθανόν μέσα στη θάλασσα, που βυθίζονται και ανεβαίνουν στην επιφάνεια" κατά διαστήματα, δήλωσε ο Τζον Γιανγκ, αξιωματούχος της Αυστραλιανής Αρχής για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (AMSA). "Το μεγαλύτερο (από τα δύο αντικείμενα) δείχνει να είναι 24 μέτρα. Το άλλο είναι μικρότερο", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου.

Η θάλασσα στο σημείο των ερευνών έχει βάθος "αρκετών χιλιάδων μέτρων" και η ορατότητα στην περιοχή είναι περιορισμένη, δύο παράγοντες που δυσχεραίνουν την επιχείρηση" παρότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν είναι ήπιες, δήλωσε ο Γιανγκ.

Η Μαλαισία στέλνει στην περιοχή των ερευνών έξι πλοία και τρία ελικόπτερα, ενώ η Αυστραλία έχει στείλει ένα αεροσκάφος. Αναμένονται άλλα τρία αεροπλάνα για να ερευνήσουν και πιθανώς να ανασύρουν δυο αντικείμενα που εντοπίστηκαν μέσω δορυφόρου να επιπλέουν στο νότιο Ινδικό Ωκεανό. 

Συναγερμός από τον Άμποτ

Από το βήμα της αυστραλιανής Βουλής, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας ανακοίνωσε τα ευρήματα των αρχών της χώρας του στον νότιο Ινδικό Ωκεανό. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές της Μαλαισίας και ξεκίνησε η κινητοποίηση.

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχουμε μια νέα ένδειξη", δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας Χισαμουντίν Χουσέιν. 

Σύμφωνα με τον Τόνι Άμποττα αντικείμενα αυτά θα μπορούσαν να είναι συντρίμμια από την πτήση MH370 του Boeing 777 της Malaysia Airlines που αγνοείται ήδη για δώδεκα ημέρες.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός τη στιγμή των ανακοινώσεων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

«Νέες και αξιόπιστες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως σε σχέση με την έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines στο νότιο Ινδικό Ωκεανό» δήλωσε ο Άμποτ στην αυστραλιανή βουλή. «Η αυστραλιανή Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (AMSA) έχει λάβει πληροφορίες που βασίζονται σε δορυφορικές εικόνες των αντικειμένων που πιθανώς σχετίζονται με την αναζήτηση» ανέφερε. 

«Το έργο του εντοπισμού αυτών των αντικειμένων θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι σχετικά με την αναζήτηση της πτήσης MH370» διευκρίνισε ο Άμποτ.


Μία άνευ προηγουμένου πολυεθνική έρευνα επικεντρώνεται σε δύο περιοχές αναζήτησης που σχετίζονται με βασικούς αερο-διαδρόμους. Ο πρώτος είναι σε χερσαία περιοχή στο τόξο βόρεια από το Λάος προς την Κασπία Θάλασσα και ο δεύτερος από τα νότια σε όλο τον Ινδικό Ωκεανό δυτικά του νησιού Σουμάτρα της Ινδονησίας προς τα δυτικά της Αυστραλίας. Η Αυστραλία ερευνά στο νότιο τμήμα του νοτίου διαδρόμου, με τη βοήθεια του αμερικανικού ναυτικού.

Πηγή: newsit.gr

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Καθορίζουν τη στάση τους απέναντι στη Ρωσία οι Ηγέτες της ΕΕ

Tις επόμενες κινήσεις τους απέναντι στη Ρωσία, υπό το βάρος της προσάρτησης της Κριμαίας, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ θα εξετάσουν σήμερα και αύριο οι Ευρωπαίοι Ηγέτες.

Το συγκινητικό βίντεο για τους γονείς που περιμένουν παιδί με σύνδρομο Down

Κάθε νέα ζωή που αναμένεται να έρθει στον κόσμο πάντα φέρνει άγχη και πολλές σκέψεις στην ιδέα πως μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ποιος είναι ο κύριος GABBA… Αν δεν τον γνωρίζεις, καλύτερα μάθε!

Κούραση ή για χρόνια κόπωση; Στη Βρετανία σύμφωνα με έρευνα, υπολογίζεται ότι το 20% των ανδρών και το 30% των γυναικών εμφανίζουν χαρακτηριστικά του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης.