Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Η απόλυτη γκάφα: Η Paris Hilton «πέθανε» τον Robbie Williams

Η απόλυτη γκάφα: Η Paris Hilton «πέθανε» τον Robbie Williams Τη στιγμή που η παγκόσμια κοινότητα είναι συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς, πολλοί χρήστες του twitter, ανάμεσα τους και η Πάρις Χίλτον, την «πάτησαν», παγώνοντας τους πάντες, αλλά κυρίως τον πρώην τραγουδιστή των «Take That», Ρόμπι Γούιλιαμς, καθώς ένα «ν» στάθηκε ικανό για να τον πεθάνει. Τα ονόματα του αδικοχαμένου ηθοποιού και του διάσημου τραγουδιστή, όταν τα ακούς έχουν μόνο μια μικρή διαφορά και είναι το γράμμα «ν», στο τέλος του ονόματος του ηθοποιού.  

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Συγκινούν τα παιδιά του – Δείτε το μήνυμά τους

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Συγκινούν τα παιδιά του – Δείτε το μήνυμά τους Μία ημέρα μετά και τα τρία παιδιά του Ζάκαρι, Ζέλντα και Κόντι αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο πατέρας τους έχει φύγει – Συγκλονίζει το αντίο τους

Ξεπέρασαν τις 20 χιλιάδες οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα!

Ξεπέρασαν τις 20 χιλιάδες οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα!Ξεπέρασαν τις 20 χιλιάδες οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν μέχρι σήμερα για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου, η οποία σημείωσε ότι στο τέλος του Σεπτέμβρη θα καταβληθεί το ΕΕΕ σε όσους έγκαιρα υπέβαλαν αίτηση.

Χαμός στη Λεμεσό! Χειροπέδες σε δύο Αφρικανούς ως υπόπτους τρομοκρατικών ενεργειών – Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή τους

Σε δύο συλλήψεις προσώπων αφρικανικής καταγωγής προχώρησε η Αστυνομία Λεμεσού καθώς θεωρούνται ύποπτοι για τρομοκρατικές ενέργειες.

To «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» του Γιάννη Βαρδή για την ανταπόκριση στην έκκληση για τον πατέρα του

Έκκληση βοήθειας για αίμα έκανε χθες μέσω facebook η Καλλιστώ Βαρδή, κόρη του μεγάλου Έλληνα συνθέτη, Αντώνη Βαρδή, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΕΛΛΑΔΑ: ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ - ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ....

Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με την κατηγορία παράνομης υιοθεσίας από κοινού παραπέμφθηκε, με απευθείας κλήση, ζευγάρι, με καταγωγή από την Κίνα, κάτοικοι Ρόδου, που φέρονται να έδωσαν σε υιοθεσία το ηλικίας 4 μηνών παιδί τους, σε έναν ομοεθνή τους, έναντι 1.000 ευρώ!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ρόστερ με μεταπωλητική αξία

Φθηνότερο ρόστερ αλλά με μεγαλύτερη εμπορική αξία σε σχέση με πέρυσι προσπαθεί να κτίσει η Ανόρθωση. 

ΚΥΠΡΟΣ: ΟΙ 16ΧΡΟΝΕΣ ΗΤΑΝ "ΓΑΤΕΣ" ΣΤΗΝ....

Προτίμηση σε ακριβά είδη ένδυσης είχαν νεαρές οι οποίες συνελήφθησαν για κλοπή.

Μια γρατσουνιά μπορεί να την σκοτώσει! Η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει 3χρονη

Η Isla Todd είναι μόλις 3 ετών και υποφέρει από μια πολύ σπάνια ασθένεια που δεν της επιτρέπει ακόμα και να πάει διακοπές προκειμένου να μην βάλει τη ζωή της σε κίνδυνο.

ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ME 1€

Το χωριό Gangi βρίσκεται στη Σικελία, νοτιοανατολικά του Παλέρμο και δεσπόζει στην κορυφή ενός λόφου με εκπληκτική θέα.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Η δεύτερη μεγάλη απόφαση του Καϊάφα…

Η πρώτη ήταν να επιλέξει τον ποδοσφαιριστή που θα παραχωρηθεί, αφού οι θέσεις ξένων/κοινοτικών στο ρόστερ είχε υπερκαλυφθεί.

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - Η αντίζηλος και η αυτοκράτειρα

Οι δύο υπερδυνάμεις του γερμανικού ποδοσφαίρου μονομαχούν απόψε στο Signal-Iduna-Park , με έπαθλο το πρώτο εθνικό τρόπαιο.

Ποιος μένει στο σπίτι του Μητροπάνου;

Το ακίνητο σήμα-κατατεθέν η κατακόκκινη μονοκατοικία όπου ζούσε στο Παλαιό Ψυχικό με την οικογένειά του ο αξέχαστος τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος, πλέον έχει άλλον κάτοικο. Και δεν είναι άλλος από τον νέο πρεσβευτή της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, Φαρίντ Φερνάντεζ.

Η αγάπη νικά τον θάνατο! Μία συγκινητική ιστορία... (Βίντεο)

Ο Rowden Go και η αγαπημένη του Leizel May είχαν άλλα σχέδια για την κοινή τους ζωή. Ο καρκίνος, όμως, «χτύπησε» την πόρτα του ζευγαριού και από εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης.

Μπλόκο εργοδοτών στο πλεονάζον

Τις αιτήσεις των απολυθέντων λόγω πλεονασμού που είχαν υποβληθεί τον περασμένο Οκτώβριο, εξετάζει το Υπουργείο Εργασίας. 

Αυτό αναφέρεται στην τελευταία ανακοίνωση του Κλάδου Πλεονασμού, στην οποία σημειώνεται, για πολλοστή φορά, ότι υπάρχει αριθμός αιτήσεων που έχουν υποβληθεί πριν τον Οκτώβρη του 2013, για τις οποίες όμως, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εξέταση, διότι οι εργοδότες δεν έχουν αποστείλει ακόμη τα στοιχεία που τους έχουν ζητηθεί. 

Με αποτέλεσμα οι απολυθέντες να παραμένουν ξεκρέμαστοι και ακόμη και αν είναι δικαιούχοι σε αποζημίωση λόγω πλεονασμού να μην την επωφελούνται. 

Όσον αφορά στο επίδομα ανεργίας, το Υπουργείο Εργασίας εξετάζει τις αιτήσεις όσων μισθωτών τερματίστηκε η απασχόλησή τους και η περίοδος ανεργίας τους άρχισε στις 20 Ιουνίου 2014. Επίσης εξετάζονται οι περιπτώσεις όσων άνεργων λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, το οποίο αφορά την περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου 2014. 

 Source : http://www.philenews.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

Το Χόλιγουντ θρηνεί τη Λορίν Μπακόλ

«Έφυγε» το «βλέμμα» σε ηλικία 89 ετών από εγκεφαλικό

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ - ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ως ύποπτοι για τρομοκρατία συνελήφθηκαν από την αστυνομία Λεμεσού δύο πρόσωπα από το Κονγκό και τη Σενεγάλη ηλικίας 30 και 27χρόνων αντίστοιχα. 

ΑΠΟΕΛ-ΕΡΜΗΣ - Κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς

ΑΠΟΕΛ και Ερμής Αραδίππου διεκδικούν απόψε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup.

Ιατρική αμέλεια και ψευδορκία καταλογίζουν στην ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου! Διατάχθηκε ποινική έρευνα εναντίον της

Ποινική έρευνα εναντίον της ιατροδικαστού Ελένης Αντωνίου διέταξε ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Κώστας Κληρίδης, ενώ παράλληλα ο υπουργός Υγείας, Φίλιππος Πατσαλής, κρίνοντας ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό, ζήτησε από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας να θέσει την ιατροδικαστή σε διαθεσιμότητα για περίοδο δύο μηνών.

ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΖΕΙ ΣΤΟ 1950

Η 49χρονη Mandy Jones και ο σύζυγός της, Gary, 48 ετών, ζουν στη Μεγάλη Βρετανία, και πιο συγκεκριμένα στο Staffordshire, σύμφωνα με τον τρόπο ζωής και τα δεδομένα του… 1950!