Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε το πείραμα που έκαναν Κύπριοι μαθητές για το Bullying – Πως αντιδρούν οι περαστικοί; (Βίντεο)

Δείτε το πείραμα που έκαναν Κύπριοι μαθητές για το Bullying – Πως αντιδρούν οι περαστικοί; (Βίντεο)Τα παιδιά που έφτιαξαν και ανέβασαν το βίντεο στο You Tube, προβληματίστηκαν για το φαινόμενο του bullying, το οποίο προσλαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις ανάμεσα στους νέους και έτσι αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους έρευνα, καταγράφοντας αντιδράσεις.

Η πρώτη Κύπρια που δεν πέρασε στο «The Voice» είναι αδελφή πασίγνωστου ποδοσφαιριστή

ewergΌσοι Κύπριοι πέρασαν από το στάδιο των blind auditions, στο ελλαδικό « The Voice», κατάφεραν να προκριθούν στο δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού.

Αυτός είναι ο παίκτης που ΤΡΕΛΑΝΕ και τους 4 - Ακούστε τον…. (VIDEO)

Αυτός είναι ο παίκτης που ΤΡΕΛΑΝΕ και τους 4 coaches στο “Voice”! Ακούστε τον…. (VIDEO)Και οι τέσσερεις coaches γύρισαν ενθουσιασμένοι για τον Τάσο στην Blind audition. Η Μελίνα τον χειροκρότησε και του είπε ότι είναι ένας άγγελος που πατάει στη γη και του ζήτησε να πάει στην ομάδα της.

O οικοδόμος του «Voice» που γοήτευσε Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Ασλανίδου!

O οικοδόμος του «Voice» που γοήτευσε Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Ασλανίδου!«Καλοκαίρια και Χειμώνες» ερμήνευσε στο «Voice» ο Γιώργος Παππάς, που εκτός από τραγουδιστής είναι και οικοδόμος.

Τι συμβαίνει στο πάρκο της Ακρόπολης στη Λευκωσία; - ΦΩΤΟ

Γέμισε ο τόπος Πρόσκοπους! Κάτι ετοιμάζουν εκεί κάτω. Το troktikocyp βρέθηκε εκεί και ρώτησε τι σημαίνουν όλα αυτά!

Ο μπαμπάς της έγραψε το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» κι εκείνη με αυτό πέρασε στο The Voice

Ένα από τα πιο γνωστά και πιο επιτυχημένα τραγούδια των τελευταίων ετών είναι το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» που έγινε μεγάλη επιτυχία με την φωνή της Άντζελας Δημητρίου.

Πυρκαγιά στην αγροτική έπαυλη της Αικατερίνης Κορνάρο!


Πυρκαγιά ξέσπασε χθες το βράδυ σε παλαιά αγροτική έπαυλη, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, η οποία χρονολογείται από τον 14ο αιώνα και τελεί υπό αναπαλαίωση.

Ακινητοποίησαν βίαια 80χρονο για 450 ευρώ

Υπόθεση ληστείας εναντίον 80χρονου, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Βέρα Μπούφη: Η ανιψιά της Άννας Βίσση μπήκε στο παιχνίδι

Βέρα Μπούφη: Η ανιψιά της Άννας Βίσση μπήκε στο παιχνίδιΛίγο πριν το τέλος της πρώτης φασης του The Voice, εμφανίστηκε στη σκηνή των blind auditions και η ανιψιά της Άννας Βίσση, Βέρα Μπούφη.

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ - ΤΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μεγάλες ζημιές, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμα υπολογιστεί, προκάλεσε πυρκαγιά σε κατοικία στη Λάρνακα. Από τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας, η φωτιά αποδίδεται σε εμπρησμό.

Πρόταση αποχώρησης από την Κυβέρνηση ενώπιον της ΚΕ του ΔΗΚΟ

Την αποχώρηση του ΔΗΚΟ από την Κυβέρνηση αποφάσισε το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος να εισηγηθεί στην ΚΕ του ΔΗΚΟ, η οποία θα συνέλθει την ερχόμενη Τετάρτη στις 1530. Αυτό δήλωσε μετά τη μαραθώνια συνεδρία του Ε.Γρ. η Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου.

Η διαδικασία γονιμοποίησης & εγκυμοσύνης σε συγκλονιστικές macro φωτογραφίες

Η διαδικασία γονιμοποίησης σε συγκλονιστικές macro φωτογραφίες (19)Ο Σουηδός φωτογράφος Lennart Nilsson αφιέρωσε 12 χρόνια από τη ζωή του τραβώντας φωτογραφίες εμβρύων που αναπτύσσονταν μέσα στη μήτρα. Αυτές οι απίστευτες φωτογραφίες ελήφθησαν με συμβατικές φωτογραφικές μηχανές με τη χρήση macro φακού, ένα ενδοσκόπιο και ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο ανίχνευσης. Ο Nilsson χρησιμοποίησε μεγέθυνση εκατοντάδων χιλιάδων και «εργάστηκε» μέσα στη μήτρα. Η πρώτη φωτογραφία του από ανθρώπινο έμβρυο τραβήχτηκε το 1965.