Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Πρώην παίκτης της Ανόρθωσης παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών

Πρώην παίκτης της Ανόρθωσης παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικώνΟ Βραζιλιάνος Μάριο Ζαρντέλ αποκάλυψε πως όταν αγωνιζόταν στην Πόρτο (1996-2000) έκανε χρήση κοκαΐνης.

Επιτέλους, τι θέλουν οι άνδρες στο σεξ;

Ο μύθος που χρόνια τώρα κυριαρχεί ότι οι άνδρες νοιάζονται μόνο για το σεξ και οι γυναίκες θέλουν χάδια και…. ρομάτζο καταρρίπτεται πανηγυρικά.

H αισχροκέρδεια στο μεγαλείο της! Δείτε πόσα πλήρωσαν για δύο αναψυκτικά και πατατάκια σε πισίνα στη Λευκωσία

H αισχροκέρδεια στο μεγαλείο της! Δείτε πόσα πλήρωσαν για δύο αναψυκτικά και πατατάκια σε πισίνα στη ΛευκωσίαΤο καλοκαίρι μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο, το πρώτο πράγμα που αναζητεί κάποιος είναι λίγη δροσιά σε παραλίες αλλά και πισίνες, για όσους δεν έχουν την τύχη να διαμένουν σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Το τελευταίο βράδυ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μύκονο (Βίντεο)

Το τελευταίο βράδυ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μύκονο (Βίντεο)O Κριστιάνο Ρονάλντο όπως είναι γνωστό βρίσκεται στην Μύκονο χωρίς την αγαπημένη του Ίρινα Σάικ, αλλά με την συντροφιά λίγων στενών φίλων, προκειμένου να χαλαρώσει πριν ξεκινήσει προετοιμασία με την Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο για την πορεία των ερευνών για την οικονομία

Σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο για την πορεία των ερευνών για την οικονομίαΗ σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για τις οκτώ και μισή το πρωί και θα λάβουν μέρος τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, ο Γενικός Εισαγγελέας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης , ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας και η Υπεύθυνη της ΜΟΚΑΣ με στόχο το συντονισμό για προώθηση των ερευνών που είναι σε εξέλιξη.

Η selfie της Χαραλαμπίδου και η «πελλάρα» Τορναρίτη! (ΦΩΤΟ)

Υποχώρησαν οι τόνοι μεταξύ της βουλευτή του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου και του Χριστόφορου Τορναρίτη μετά τη σφοδρή αντιπαράθεση με αφορμή τη γιγαντιαία ελληνική σημαία, με την οποία κάλυψε το μαγαζί του Sabai ο επιχειρηματίας για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα, όμως ο «διάλογος» συνεχίζεται…

ΑΠΟΕΛ - Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στη Πολωνία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. 

Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ - Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ... ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

Εγκαινιάστηκε το «Walk of Fame» της Λεμεσού Λεμεσός: Με την τοποθέτηση του πρώτου αστεριού με το όνομα της Λεμεσού, εγκαινιάστηκε απόψε στην οδό Δημήτρη Μητρόπουλου ο...

Σ. Φυττής: Ανεργία και κίνδυνο φτώχειας αντιμετωπίζει η Κύπρος

Η Κύπρος, ως αποτέλεσμα της εξυγίανσης με ίδια μέσα και των οδυνηρών μέτρων λιτότητας, που της επιβλήθηκαν από το Εurogroup, αντιμετωπίζει ψηλά ποσοστά ανεργίας, ενώ πέραν του 27% των Κυπρίων αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της φτώχειας, είπε ο Βουλευτής Σοφοκλής Φυττής στο πλαίσιο των εργασιών της 23ης Ετήσιας Συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ), που ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη στο Μπακού του Αζερμπαϊζάν.

Χτυπάει «κόκκινο» σήμερα ο υδράργυρος – Στους 41 βαθμούς η θερμοκρασία στο εσωτερικό

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

ΚΥΠΡΟΣ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή ο 29χρονος Κολομβιανός με βρετανική υπηκοότητα ο οποίος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος χθες στο ΓΝ Πάφου μετά από εμπλοκή του τρίκυκλου οχήματος που οδηγούσε σε οδικό δυστύχημα στην λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο.