Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Έλεος πια… Δεν έχουν το Θεό τους…

Σήμερα γύρω στις 11.30 το πρωί, μία ομάδα μοτοσυκλετιστών κατευθυνόταν σε προγραμματισμένη εκδρομή με διαδρομή προς τον Πύργο Τηλλυρίας .

Απίστευτη αλλαγή! Δείτε την Ελένη Φουρέιρα ξανθιά!


Η Ελένη Φουρέιρα συνηθίζει να αλλάζει το look των μαλλιών της.

ΕΞΑΛΛΟΙ επιβάτες της Ryanair ταλαιπωρήθηκαν πάνω 10 ώρες στο ταξίδι τους! Δείτε τι έκαναν.... (PHOTOS)

Έξαλλοι ήταν οι επιβάτες πτήσης της Ryanair, οι οποίοι απειλούσαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία, μιας και η αεροπορική εταιρεία τους άφησε για ώρες χωρίς νερό και φαγητό!

Κακάο: Φτιάχνει τη διάθεση και τονώνει τις πνευματικές δυνάμεις

Είναι αγχολυτικό, φτιάχνει τη διάθεση, τονώνει τις πνευματικές δυνάμεις, διώχνει την κούραση, ενώ στον πολιτισμό των Μάγια αποτελούσε... νόμισμα με το οποίο γίνονται συναλλαγές και πληρώνονταν οι φόροι! 

«Σεισμός» στην Κεφαλονιά: "Τσάκωσαν" τον γαμπρό στα πράσα με τον κουμπάρο !

Πατρινός, πήγε γαμπρός στην Κεφαλονιά αλλά γρήγορα φάνηκε ότι το κλίμα δεν τον σήκωνε...

ΑΥΤΟΙ «σάρωσαν» τα φετινά βραβεία BRIT!

Οι Arctic Monkeys ήταν οι μεγάλοι νικητές των φετινών Brit Awards, καθώς αποχώρησαν με δύο βραβεία, για το καλύτερο γκρουπ και το καλύτερο άλμπουμ! Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, η βράβευση του David Bowie, αλλά και η νίκη της Lorde επί της Lady Gaga.

Αυτό είναι το τρέιλερ του «Your Face Sounds Familiar»


Το τρέιλερ του «Your Face Sounds Familiar» ήδη προβάλλεται από τον ANT1 από χθες.

Σοκ: Πασίγνωστο μοντέλο του Next Top Model βρέθηκε νεκρό στον δρόμο!

Σοκάρει η είδηση ότι πασίγνωστο μοντέλο που είχε λάβει μέρος στο Next Top Model βρέθηκε νεκρό στον δρόμο!

Νέα επίθεση εναντίον του Προέδρου εξαπέλυσε ο Ν.Παπαδόπουλος

Νέα επίθεση εναντίον του Προέδρου εξαπέλυσε ο Ν.ΠαπαδόπουλοςΠάφος: Επίθεση εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας για τους χειρισμούς στο Κυπριακό, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Καυτό: Αναγνωρίζετε την παρουσιάστρια που κολάζει το Facebook με το σεντόνι της;


Βλέπεις αυτή την εικόνα και λές… Μα είναι δυνατόν; Αυτή η γυναίκα… το θηλυκό που όλοι θέλουν στο κρεβάτι τους να παίζει με τα κουκλάκια της; Κι όμως.

Kαημενούλα Britney! Γιατί έγινε ρόμπα επί σκηνής; (Πάλι)


Παρόλο που έχει κάνει άκρως δυναμικό comeback και παρόλο που οι θαυμαστές της κάνουν ουρές για να τη δουν από κοντά, η Britney Spears δε σταματά να κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη!

Ποιόν εντόπισε και συναντά ΤΕΑ-Α-ΤΕΤ ο Τάσος Τρύφωνος; - BINTEO

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός έβαλε πλώρη για την πόλη του φωτός.

Bίσση - Ρέμος: Σαρώνουν στο Pantheon Arena. Τα 40.000 εισητήρια, οι κριτικές και η προπώληση μέχρι αρχές Μαρτίου

Τι και αν ακούστηκαν πολλά στην αρχή της συνεργασίας τους για το κατά πόσο πηγαίνουν καλά;

Δείτε τον διανομέα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο – Πετάει την πίτσα στον 3ο όροφο!

Ο διανομέας της πίτσας που κάνει τη διαφορά!

Πρόεδρος ΔΗΚΟ: Ο Πρόεδρος πήρε μονομερείς αποφάσεις

Η προεκλογική συμφωνία με το ΔΗΚΟ έχει ακυρωθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος με την υπογραφή της συμφωνίας με τον Ντερβίς Έρογλου έχει ακυρώσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

ΣΟΚ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΚΡΙΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΥ REALITY..

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αυστραλία ο θάνατος της Σάρλοτ Ντόσον. Ξέσπασε σε λυγμούς ο ηθοποιός Ράσελ Κρόου.

Σοκάρει η μαρτυρία πρώην Χρυσαυγίτη! "Με μαχαίρωσαν τρεις φορές επειδή ήθελα να αποχωρήσω"

Νέα στοιχεία «φωτιά» για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής φέρνει στο φως της δημοσιότητας το πόρισμα των ειδικών ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της ΧΑ.

ΑΠΟΕΛ - Μπορούσε και για περισσότερα

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε μια άνετη νίκη, την 7η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και πλέον είναι μόλις ένα βαθμό μακριά από την κορυφή. 

O οικοδόμος του «Voice» που γοήτευσε Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Ασλανίδου!

«Καλοκαίρια και Χειμώνες» ερμήνευσε στο «Voice» ο Γιώργος Παππάς, που εκτός από τραγουδιστής είναι και οικοδόμος.

ΑΡΣΕΝΑΛ - Ξέσπασε!

Το είχε ανάγκη! Μια εκπληκτική Άρσεναλ, αν και χωρίς τον Εζίλ, διέλυσε με σκορ 4-1 την Σάντερλαντ, παίζοντας υπέροχο ποδόσφαιρο και «γιάτρεψε» τις πληγές της ήττας από την Μπάγερν Μονάχου!

Αγνώριστη η Ρόμπερτς: Αδυνατισμένη, κουρασμένη και… ξανθιά

Φανερά επηρεασμένη από την αυτοκτονία της αδερφής της Νάνσι Μόουτς αλλά και τα δυσάρεστα νέα για εμφάνιση καρκίνου στη μητέρα της έδειχνε η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία εντοπίστηκε από τους παπαράτσι να κάνει περίπατο στο Λος Άντζελες.

Ε, ΟΧΙ: ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ

Η οικονομική κρίση δεν πλήττει μόνο τις οικονομίες των κρατών αλλά και τις προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ψάχνει λίγο χαμόγελο...

Μετά από μια ομολογουμένως δύσκολη εβδομάδα που μεγάλωσε την αβεβαιότητα για τον σύλλογο η Ανόρθωση καλείται να παίξει και μπάλα.

ΠτΔ: Φεύγω από τις συνομιλίες εάν επαναληφθούν οι παρενοχλήσεις της Τουρκίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης προειδοποίησε πως εάν επαναληφθούν οι παρενοχλήσεις της Τουρκίας εντός της κυπριακής ΑΟΖ θα αποχωρήσει από τις συνομιλίες.

 Σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο πρόεδρος Αναστασιάδης τονίζει ότι η ανακάλυψη φυσικού αερίου ανατρέπει τη γεωπολιτική εξίσωση και εκ των πραγμάτων προσφέρει ευκαιρίες, αλλά εγκυμονεί και κινδύνους. Επισημαίνει ακόμα ότι οι ΗΠΑ προσεγγίζουν την ανακάλυψη φυσικού αερίου στο πλαίσιο απεξάρτησης από τη Ρωσία. 

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης τονίζει ότι οι υδρογονάνθρακες αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τις χώρες της περιοχής, ενώ σημειώνει ότι με τη λύση του Κυπριακού διανοίγονται ευρύτατοι ορίζοντες. Ένας τερματικός σταθμός υγροποίησης στην Κύπρο, τονίζει ο Πρόεδρος, θα συνέβαλλε περαιτέρω σε στενότερη συνεργασία με το Ισραήλ, το Λίβανο και την Αίγυπτο, ενώ θα έδινε στην Τουρκία τη δυνατότητα να αγοράσει ενέργεια μέσω Κύπρου. Ταυτόχρονα, τονίζει, θα ωφεληθούν και οι δύο κοινότητες στο νησί, αφού θα υπάρξει αναλογικός διαμοιρασμός κερδών.

 Ο πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει πως όποια λύση κι αν επιλεγεί για μεταφορά φυσικού αερίου προς την Τουρκία απαιτείται η συγκατάθεση της Κύπρου. Αναφέρει ωστόσο πως η αγορά και η μεταφορά φυσικού αερίου μέσω αγωγού που θα περνά από την Κύπρο θεωρείται η προτιμητέα λύση και αν επιλεγεί θα είναι προς όφελος όλων. Ο υπέρατος νόμος, τα τρία singles, οι εγγυήσεις και τα ΜΟΕ Όσον αφορά το Κυπριακό, ο πρόεδρος Αναστασιάδης τονίζει ότι στο κοινό ανακοινωθέν αναφέρεται ότι ο υπέρτατος νόμος της χώρας είναι το ομοσπονδιακό σύνταγμα, στο οποίο πέραν από την ομοσπονδιακή δομή του κράτους θα αναφέρονται και τα τρία singles.

 Αναφέρει ακόμα ότι με την ένταξη της Κύπρου στο Συνεταιρισμό για την Ειρήνη και συνεπακόλουθα στο ΝΑΤΟ μπορεί να υπάρξει λύση στο θέμα των εγγυήσεων. Ο πρόεδρος Αναστασιάδης επεσήμανε ότι επιθυμία της Λευκωσίας είναι όπως παράλληλα με το διάλογο να αρχίσουν να συζητούνται και ουσιαστικά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, γεγονός που θα ενισχύσει τη δυναμική του διαλόγου. Ερωτηθείς για το θέμα της Αμμοχώστου εξέφρασε την ελπίδα ότι εντός των επόμενων εβδομάδων θα γίνουν βήματα που θα δείχνουν την αποφασιστικότητα των εμπλεκομένων. 

Source : http://www.philenews.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Eπιτέλους ! Άρχισε να αντιδρά ο Μίκαελ Σουμάχερ

Ξεκίνησε να κουνά το στόμα του, ο οδηγός της Φόρμουλα 1, όπως διαβεβαίωσε ο συνάδελφος του Φελίπε Μάσσα, που τον επισκέφθηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου νοσηλεύεται μετά το ατύχημα που είχε στο σκι.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Στο κυνήγι της Ευρώπης

Το κλίμα στην Ομόνοια είναι πολύ βαρύ. 

Ασύλληπτη τραγωδία στη Μαλαισία με 8 μαθητές -Πνίγηκαν όταν πήγαν να σώσουν τον φίλο τους

Οκτώ έφηβοι στη Μαλαισία πνίγηκαν σε ποτάμι, αφότου επτά μεταξύ αυτών έπεσαν στο νερό για να σώσουν έναν συμμαθητή τους που κινδύνευε να πνιγεί, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.


ΚΥΠΡΟΣ: ΣΤΟ... ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

Κτύπησε 48χρόνο γείτονα του με σκεπάρνι! Τύχη βουνό είχε το θύμα, στα αστυνομικά κρατητήρια ο δράστης. Αλλοδαποί, θύτης και θύμα.

Νέες συμφωνίες αποφυγής διπλής φορολογίας

Προχωρά η Κύπρος στην υπογραφή νέων συμφωνιών αποφυγής διπλής φορολογίας με χώρες που δεν υπήρχαν προηγουμένως τέτοιες συμφωνίες, καθώς επίσης και στην ανανέωση υφιστάμενων.