Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός της και έπαθε ΣΟΚ με αυτό που είδε!

Ένα ζευγάρι στην μικρή πόλη Plœuc-sur-Lié της Γαλλίας, είχε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη όταν άνοιξε την πόρτα διαμερίσματος το οποίο ενοικίαζαν σε έναν άνδρα εδώ και αρκετά χρόνια.

Κόκκαλο έμεινε ο Λιάγκας όταν είδε στο μόνιτορ τι έδειχνε στο κοινό ως δώρο της εκπομπής! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! - VIDEO

Να διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ που χαρίζει το Πρωινό προέτρεπε ο Γιώργος Λιάγκας τους τηλεθεατές μόνο που το... περιεχόμενο της βαλίτσας που έδειχνε στην κάμερα δεν ήταν αυτό που νόμιζε.

Τα τρίδυμα που γεννήθηκαν με πέντε χρόνια διαφορά

Τα τρίδυμα που γεννήθηκαν με πέντε χρόνια διαφοράΟ James, ο Daniel και η Elizabeth από το Cambridgeshire της Αγγλίας είναι τρίδυμα με διαφορά… πέντε χρόνων!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…Κατά λάθος : Μάθετε ποιος θα είναι ο νικητής των Oscar!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…Κατά λάθος : Μάθετε ποιος θα είναι ο νικητής των Oscar!Το αμερικανικό δίκτυο, κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ του για την πορεία των προετοιμασιών, μαρτύρησε ότι το χρυσό αγαλματίδιο θα το πάρει ο LeonardoDiCaprio για την ταινία «ο Λύκος της WallStreet».

Ποια celebrity παντρεύτηκε τον... κουμπάρο από τον πρώτο της γάμο;

Μπορεί να λένε για τις γυναίκες ότι είναι πιο ευαίσθητες και συναισθηματικές, αλλά είναι και κάποιες που είναι η ζωντανή απόδειξη της γυναίκας-αράχνης!

Αγωγή 4,8 δισ. δολαρίων από Βρετανία και Ολλανδία

Οι βρετανικές και ολλανδικές αρχές κατέθεσαν αγωγή 4,85 δισ. δολαρίων ενάντια στο ταμείο ασφάλισης καταθέσεων της Ισλανδίας για τα χρήματα που έχασαν οι αποταμιευτές των χωρών τους από την κατάρρευση του ισλανδικού τραπεζικού συστήματος το 2008, ανακοίνωσε το ταμείο.

Ετσι περνούν την ώρα τους δύο «ανεγκέφαλοι» φίλοι -Κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς με αεροπλάνο (Bίντεο)

Εχουν βρει τον τρόπο να προκαλούν την τύχη τους και όχι μόνο... Δύο φίλοι κάνουν τα πάντα για να διώξουν από τη ζωή τους την ανία φθάνοντας ακόμα και στα όρια.

Δεν βρήκαν ούτε γιάφκες, ούτε όπλα

Άκαρπες οι έρευνες στις τοποθεσίες που υπέδειξε ο Τσεχιλίδης

Πόσα τσιγάρα την ημέρα κάνουν ζημιά;

Το έχεις ακούσει σίγουρα και ίσως το έχεις πει κιόλας: «Όχι, εντάξει, το ελέγχω, καπνίζω λίγα τσιγάρα τη μέρα εγώ»…

Αποκαλυπτικό: Η επιστολή Αναστασιάδη προς τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ - Απαντά σε όλες τις ενστάσεις του Νικόλα

Αποκαλυπτικό: Η επιστολή Αναστασιάδη προς τον πρόεδρο του ΔΗΚΟΛευκωσία: Με πολυσέλιδη επιστολή στην οποία απαντά σημείο προς σημείο σε όλες τις ανησυχίες και ενστάσεις του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, απέστειλε στον εταίρο του που βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός κυβέρνησης, ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Η ΕΦΗΒΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 2010. ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!

Η Έσθερ είχε μια απίστευτη αντιμετώπιση απέναντι στη ζωή και έγινε διάσημη, σχεδόν μέσα σε μια νύχτα, για τη δύναμή της. 

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Γι’ αυτό κατέρρευσα στις ακροάσεις του The Voice»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Tothemaonline.com «Γι’ αυτό κατέρρευσα στις ακροάσεις του The Voice»O νεαρός τραγουδιστής, που δεν τα κατάφερε να περάσει στην τελική τρίτη φάση του The Voice, μίλησε στο Tothemaonline.com και εξήγησε, τους λόγους που κόπηκε από την κριτική επιτροπή και γιατί κατέρρευσε στα γυρίσματα, όταν άκουσε το αποτέλεσμα.

Το Κυπριακό σε νεα εποχή-Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αναστασιαδη -Ερογλου - VIDEO

Μια ώρα και κάτι λεπτά διήρκησε η πρώτη συνάντηση των Νικου Αναστασιαδη και Ντερβις Ερογλου. Οι δυο ηγέτες δεν προέβηκαν σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση. Η Ειδική Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Λίζα Μπάντενχαϊμ προέβη σε δηλώσεις.

Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Κρήτη

Σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 22:46 σε υποθαλάσσιο χώρο νότια της Κρήτης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ώρα για ξεσκαρτάρισμα και μείωση του μπάτζετ

Την ευκαιρία να πάρει σκούπα και να διώξει από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν πρόσφεραν και παράλληλα να δυναμώσει αγωνιστικά την ομάδα, θα έχει στο τέλος της σεζόν η Ανόρθωση. 

Αρκούν 30 δευτερόλεπτα για να σώσουν ένα παιδί από την απαγωγή

Κάμερες κατέγραψαν πόσοι βοήθησαν έναν ανήλικο να ξεφύγει από τον απαγωγέα του

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΑ FM ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ

Χτύπημα... στο χτύπημα για την πρωινή ραδιοφωνία της Κύπρου.... 

ΚΥΠΡΟΣ: ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ - ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟ ΑΠΟΧΗ ΑΠ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Σε επ’ αόριστον αποχή από τα μαθήματά τους κατέρχονται από σήμερα οι μαθητές των Τεχνικών Σχολών.

Jennifer Lopez: Ρομαντική απόδραση στο Miami με το σύντροφό της [φωτογραφίες]

Ερωτευμένοι και τρελά ευτυχισμένοι

Ώρες αγωνίας για γνωστό ηθοποιό: Η κόρη του απέβαλε και είναι σε κώμα!

Τις πιο δύσκολες ώρες περνά ο ηθοποιός Lorenzo Lamas….

ΑΕΛ - Το θέλει, το αξίζει… και μάχεται γι’ αυτό

Δεν βαριέσαι να παρακολουθείς παιγνίδια της. Δεν βαριέσαι επειδή ακριβώς οι αγώνες της περιλαμβάνουν όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν μια ομάδα ποιοτική. 

«Αναληθές ότι θα αποκαλύψουμε ότι ο Obama έχει δεσμό με την Beyonce»


«Αναληθές ότι θα αποκαλύψουμε ότι ο Obama έχει δεσμό με την Beyonce»Διέψευσε, το βράδυ της Δευτέρας, η αμερικανική εφημερίδα Washington Post τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι στο φύλλο της Τρίτης θα δημοσιεύσει ρεπορτάζ στο οποίο θα αποκαλύπτει τον υποτιθέμενο δεσμό που διατηρούν Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με την αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ.

Αποσύρει από το Google Play και το App Store το Flappy Bird ο δημιουργός του

Η ξαφνική επιτυχία του πολυσυζητημένου παιχνιδιού Flappy Bird απότι φαίνεται ήταν υπερβολική για τον δημιουργό του Dong Nguyen αφού με post μέσω του λογαριασμού του στο twitter ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει το παιχνίδι από το App Store της Apple και το Play Store της Google.

ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σεβαστό το άγχος της παραμονής. Σεβαστό και το πάθος. Αλλά υπάρχουν και όρια. Τα οποία ξεπεράστηκαν στο παιχνίδι Άρη – Πανιωνίου στο Κλεάνθης Βικελίδης, με αποκορύφωμα το επεισόδιο ανάμεσα στον Σούλη Παπαδόπουλο και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ...

Με τη ζωή τους παραλίγο να πληρώσουν την απροσεξία τους αστυνομικοί  στην Πάφο οι οποίοι δεν ερεύνησαν 26χρόνο συλληφθέντα με αποτέλεσμα αυτός να τους επιτεθεί με μαχαίρι και να τους τραυματίσει σοβαρά.

Με δόσεις θα πληρώνονται πλέον οι λογαριασμοί

Την πρακτική είσπραξης από τα ταμεία του ή μέσω διαδικτύου, με δόσεις οποιουδήποτε ποσού των καταναλωτών, άρχισε να εφαρμόζει το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ) «στα πλαίσια των προσπαθειών του Συμβουλίου για διευκόλυνση του κοινού στην πληρωμή των ετήσιων λογαριασμών».

Τρομερή φάρσα στο The Voice...Διπλή γκάφα για Ρέμο

Μια καταπληκτική φάρσα έκαναν οι παραγωγοί του The Voice στον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη –Stavento- Κουινέλη...

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Ετοιμάζει πλάνο χωρίς Σανγκόι (παρουσία κόσμου η προπόνηση)

Την προετοιμασία του ολοκληρώνει σήμερα ο Απόλλωνας, ενόψει του αυριανού ντέρμπι κυπέλλου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. 

Ο Τύπος Σήμερα ΤΡΙΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Ντερβίς Ερογλου για επικύρωση του κοινού ανακοινωθέντος, ο απόηχος των εκλογικών αποτελεσμάτων στο ΔΗΚΟ, η συμφωνία Κυβέρνησης – Τρόικας επί του επικαιροποιημένου μνημονίου και οι έρευνες σε σχέση με τις ηχογραφήσεις συνομιλιών που αφορούν στην υπόθεση της Δρομολαξιάς είναι τα θέματα που προβάλλουν σήμερα οι εφημερίδες.


Ο ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ GOSSIP ΣΤΑ ΥΨΗ

Ο Γάλλος παπαράτσι, Πασκάλ Ροστέν, υποστηρίζει ότι την Τρίτη η Washington Post θα αποκαλύψει την κρυφή σχέση του Αμερικανού προέδρου με την δημοφιλή τραγουδιστρια

Μαχαιρώματα αστυνομικών μέσα σε κρατητήρια

Η παράλειψη των αστυνομικών να προχωρήσουν σε έλεγχο κρατουμένου και να εφαρμόσουν τα επιβαλλόμενα μέτρα εντός των κρατητηρίων, λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τη ζωή τους. 26χρονος που είχε συλληφθεί την ίδια μέρα και τελούσε υπό κράτηση στον Αστυνομικό Σταθμό της Πόλεως Χρυσοχούς, επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο αστυνομικούς, τραυματίζοντας σοβαρά τον έναν.