Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - «Ανεπίτρεπτα αυτά τα πράγματα»

Δεν μπορούν να επιβάλουν κάποιοι δια των απειλών τις θέσεις τους, τόνισε ο Τάκης Αντωνίου σε δηλώσεις το μεσημέρι της Τετάρτης (2/10) , σχολιάζοντας την ανακοίνωση των οργανωμένων φίλων του ΑΠΟΕΛ. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Άιντραχτ, αλλά απάντησε και σε ερώτημα για την υπόσκαψη του προέδρου Φοίβου Ερωτοκρίτου, αλλά και του διοικητικού συμβουλίου.

Πως σχολίασε την ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Θα ήθελα και τους δημοσιογράφους να τοποθετούνται σε τέτοιας περιπτώσεις. Παρά τις διαψεύσεις από τον πρόεδρο, το τελευταίο διάστημα υπήρχε προσπάθεια από μερίδα των δημοσιογράφων, όχι μόνο να τονίσουν ότι είναι αβέβαιο το μέλλον του προπονητή μας, αλλά και να μας πουν ποιοι είναι υποψήφιοι αντικαταστάτες του. Από τη στιγμή που στηρίχθηκε ο προπονητής, όφειλαν οι δημοσιογράφοι να το σεβαστούν. Υπήρξαν δημοσιεύματα που έθιγαν την προσωπικότητα του ανθρώπου Πάουλο Σέρτζιο και αυτό είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο και δεν αφορά τους δημοσιογράφους. Άλλη οφειλή δική σας (των δημοσιογράφων), ήταν να κριτικάρετε το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσης. Δεν είναι σωστό δια της απειλής να θέλουν να περάσουν κάποια πράγματα. Δεν γίνεται. Υπάρχουν δημοκρατικές διαδικασίες για να αντιδράσει ο κόσμος και ειδικά οι οργανωμένοι. Η διοίκηση οφείλει να αφουγκράζεται τις απόψεις του κόσμο της, σε καμία περίπτωση, όμως, δεν μπορούν να επιβάλουν κάποιοι δια των απειλών τις θέσεις τους. Είναι ανεπίτρεπτα αυτά τα πράγματα και νομίζω πως θα έπρεπε να έχουμε συμπαραστάτες μας τους δημοσιογράφους, κάτι που δεν έγινε.

Υπάρχει απειλή ή όχι μέσα στην ανακοίνωση; Λένε ότι θα προχωρήσουν σε ακραίες ενέργειες και πως δεν θα σεβαστούνε κανένα. Αυτές είναι ακραίες τοποθετήσεις. Ξεφεύγουν από τα όρια, όταν τα τελεσίγραφά τους συνδέονται με απειλές. Μπαίνουμε σε αναρχία. Το πώς θα αντιδράσουμε, θα πρέπει να περιμένετε να το δείτε. Είναι έντονα ενοχλημένοι όλοι στη διοίκηση για την έντονη κριτική, με αποκορύφωμα την τελευταία ανακοίνωση, η οποία αφήνει άμεσες αιχμές. Αν μπούμε σε αναρχία, σημαίνει πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να διαλύσουμε το σωματείο».

Σε ερώτηση για το αν προηγούμενες αναφορές για υπόσκαψη και προσπάθεια να πληγεί ο Πρόεδρος αφορούσαν πρώην παράγοντες του ΑΠΟΕΛ, ξεκαθάρισε: «Σε καμιά περίπτωση δεν εννοώ τα άτομα που αναφέρεται. Έχω μιλήσει προσωπικά με κάποιους ανθρώπους. Όλοι ξέρουν ποιους εννοώ. Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια από ένα σάιτ, για να φαγωθεί ο Φοίβος Ερωτοκρίτου. Μέσω αυτού του σάιτ, σπιλώθηκε ο προπονητής μας σαν προσωπικότητα. Είναι όλα ψεύδη. Δυστυχώς είναι ένα γεγονός. Έχουν μια μεγάλη δύναμη στα χέρια τους και θέλουν να διοικούν τον ΑΠΟΕΛ πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Στόχος αρχικά ήταν ο Φοίβος Ερωτοκρίτου, για προσωπικά θέματα, και αργότερα γίναμε και εμείς στόχοι επειδή εξυπηρετούσαμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Βρισκόμαστε εκεί αρκετά χρόνια, με ανιδιοτέλεια για την ομάδα, δώσαμε και τη ψυχή μας και κάποιοι στο τέλος έφεραν κάποιους άλλους για να μας απειλούν ακόμα και για τη σωματική μας ακεραιότητα. Εγώ έκανα 100 μέρες αιχμάλωτος στην Τουρκία και επέζησα. Αν είναι να πάω από δικούς μας και ειδικά ΑΠΕΟΛίστες, χαλάλι τους».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ είπε: «Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο αγώνα, μέσα στο Ισραήλ, και παίζοντας στην έδρα μας φιλοδοξούμε ότι θα έχουμε κέρδος. Στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και γιατί όχι να κερδίσουμε. Θα χρειαστεί να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Όταν παίζει με αυτού του επιπέδου ομάδες, θα πρέπει να είσαι σοβαρός, συγκεντρωμένος, να αποφύγεις τα λάθη, για να μπορέσει να πάρεις αποτέλεσμα. Διαφορετικά είναι πολύ δύσκολο».

Σχετικά με την παρουσία του κόσμου δήλωσε: «Μαζί με τους ξένους, θα ξεπεράσουμε τις 15 χιλιάδες. Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον. Συνεχίζεται η ροή του κόσμου. Αυτό θα γίνει και αύριο, ενώ θα υπάρξουν και ανοιχτά εκδοτήρια στο γήπεδο. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε περισσότερους από 13-14 χιλιάδες φίλων μας».

Πηγή : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου