Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Beyonce: «Τα πέταξα όλα έξω, γιατί έχασα 30 κιλά και ήθελα να δείξω το σώμα μου»

Το λόγο που αποφάσισε να τα πετάξει όλα έξω στα teaser των τελευταίων της video clip για το νέο της album, εξήγησε η Beyonce.

ΤΣΕΛΣΙ - Μπάγερν και «Μπάρτσα» για Λουίζ, αλλά...

Με το άνοιγμα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, «αναζωπυρώθηκε» και το ενδιαφέρον των Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα για τον Νταβίντ Λουίζ.

Σοκ στην Ινδία: 13χρονη κι έγκυος το θύμα του διπλού ομαδικού βιασμού (Βίντεο)

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την έφηβη, που βιάστηκε ομαδικά δυο φορές και πυρπολήθηκε από τους δράστες στην Κολκάτα

Καταραμένο πλατύσκαλο!

Πέρασμα-παγίδα

Άνω Πατήσια: Έριξαν φόλες στην πλατεία Παπαλουκά και δηληριάστηκε ένα 5χρονο παιδί!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πλατεία Παπαλουκά στα Άνω Πατήσια, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι της περιοχής. Κάποιος υπάνθρωπος σκόρπισε φόλες δηλητηριάζοντας αυτή τη φορά όχι μόνο τα τετράποδα, αλλά και ένα 5 χρονο παιδί!

Καταργείται από την ερχόμενη Τρίτη η δωρεάν μεταφορά μαθητών

Καταργείται από την ερχόμενη Τρίτη η δωρεάν μεταφορά μαθητών με τα σχολικά λεωφορεία και εγκαινιάζεται η μεταφορά με μηνιαίο κόμιστρο 15 ευρώ, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει αναστάτωση.

Ήθη και έθιμα της γιορτής των Θεοφανείων

Χαρούμενα, θριαμβευτικά και ελπιδοφόρα, τα Θεοφάνεια ή Φώτα κλείνουν το Δωδεκαήμερο, που «άνοιξε» την παραμονή των Χριστουγέννων. Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας γιορτάζονται πανηγυρικά μέσα από διάφορα ήθη και έθιμα.

Πάπας Φραγκίσκος: Το ευαγγέλιο θα πρέπει να κηρύσσεται «με γλυκύτητα» και όχι «με το ραβδί του ιεροεξεταστή»

Ο πάπας Φραγκίσκος τάχθηκε σήμερα υπέρ της κήρυξης του ευαγγελίου με «γλυκύτητα» και εναντίον των «χτυπημάτων με το ραβδί του ιεροεξεταστή», κατά την ομιλία του στην τελετή μακαριοποίησης ενός εκ των ιδρυτών του τάγματος των ιησουϊτών, του Γάλλου Πιερ Φαβρ (1506-1546).

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΥΠΡΙΟΥ ΦΟΡΕΑ AIDS!!

Κύπριος 25χρονος επικοινώνησε με γνωστό περιοδικό , θέλοντας να εκφράσει το έντονο παράπονο του, επιθυμώντας να καταθέσει τη ψυχή του. Ο βίος του νεαρού συγκλονίζει από όποια πλευρά και αν το κοιτάξει κανείς..

Aνόρθωση: Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για δημιουργία Εταιρείας

Συναντήσεις πί συναντήσεων πραγματοποιούνται στην Ανόρθωση, με κύριο θέμα την πρόταση για σύσταση ποδοσφαιρική Εταιρείας.

Παραδίδονται δύο λεωφόροι στη Λάρνακα το πρώτο εξάμηνο

Εντός του πρώτου εξαμήνου του 2014 αναμένεται να παραδοθούν στην κυκλοφορία, ανανεωμένες και αναβαθμισμένες, οι λεωφόροι Πιαλέ Πασά και Γεώργιου Χριστοδουλίδη, δύο μεγάλα έργα υποδομής για τη Λάρνακα, που θα συμβάλουν σημαντικά τόσο στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της πόλης όσο και στην απάμβλυνση του κυκλοφοριακού χάους που επικρατεί εδώ και χρόνια.

Νέα δίκη για τις υποθέσεις Εργκενεκόν και Βαριοπούλα

Νέα δίκη ζητούν τώρα οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις για τα μέλη τους που καταδικάστηκαν στις δίκες Εργκενεκόν και Βαριοπούλα, λαμβάνοντας ως αφορμή τη δήλωση του συμβούλου του Τούρκου Πρωθυπουργού Γιαλτσίν Άκντογάν ότι "υπήρξε σκευωρία στο στράτευμα", εννοώντας σαφώς το κίνημα Φετουλάχ Γκιουλέν.

Επιτέλους! Ηθοποιός εξηγεί τους λόγους που «γίνεται» κάποιος gay - Βίντεο

Ο Ινδός ηθοποιός Imran Khan έφτιαξε ένα αστείο βίντεο, απαντώντας στις εξαιρετικά σοβαρές ερωτήσεις, όλων αυτών που πιστεύουν ότι οι gay θέλουν να κατακτήσουν τη χώρα.

Φωτογραφήθηκε με το στήθος έξω και τα μαλλιά να το καλύπτουν ως άλλη Donatella η Lady Gaga

Η Lady Gaga δεν είναι γνωστή για τη σεμνοτυφία της.

Ευρωεκλογές: Στις 2 Απριλίου τελευταία μέρα εγγραφής ψηφοφόρων

Η Κεντρική Υπηρεσία Εκλογών ανακοίνωσε ότι η τελευταία ημέρα εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο ώστε να καταστεί δυνατό να ασκηθεί το εκλογικό δικαίωμα στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου είναι η 2α Απριλίου 2015.

Βαλεντίνα Τσίγκη: Πώς πέρασε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς;

Η κοσμική Κύπρια ανέβασε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αποχαιρετά με την κόρη της το 2013!

«Όχι e-mail από την Microsoft» λένε χάκερ, καταλαμβάνοντας το... Skype

Δικαιώματα δημοσίευσης στο blogs.skype.com και στο @skype απέκτησαν χάκερ που υπογράφουν ως Ηλεκτρονικός Στρατός της Συρίας. 

Πάνω από 1.000 μετανάστες διέσωσε το ιταλικό πολεμικό ναυτικό

Στις επιχειρήσεις των τελευταίων 24 ωρών πήραν μέρος έξι πολεμικά πλοία, καθώς επίσης και ελικόπτερα

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ανακοίνωσε Σερζίνιο (επιβεβαίωση)

Ο 25χρονος (27.4.88) Σερζίνιο (Sergio Paulo Nascimento Filho είναι το πλήρες όνομα του) έχει έλθει σε καταρχή συμφωνία με την Ομόνοια,σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου. 

Χαμός στο διαδίκτυο με την ιστορία του άνδρα που έχει δυο... πέη!

Ο άνδρας με τα δυο πέη αποφάσισε να απαντήσει μέσω διαδικτύου στον κόσμο και να αφηγηθεί την ιστορία του.

Στις δέκα σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 2013 και η Ελλάδα

Ελληνικό ενδιαφέρον έχει ο κατάλογος του περιοδικού Heritage Daily με τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 2013, καθώς στη 10η θέση βρίσκονται τα ευρήματα από την ανασκαφή στη θέση Κουτρουλού Μαγούλα στη Φθιώτιδα, που πραγματοποιείται από την Αρχαιολογική Υπηρεσία σε συνεργασία με τη Βρετανική Σχολή Αθηνών και το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον.

Η συγκινητική έκπληξη που επεφύλαξε ο πρίγκιπας William σε μια μικρή του θαυμάστρια! (ΦΩΤΟ)

Ο πρίγκιπας William εξέπληξε μια 12χρονη όταν τράβηξε με το κινητό της μια selfie φωτογραφία.....

ΑΠOΕΛ - Οι «γαλαζοκίτρινες» μετακινήσεις

Όταν δύο μεγάλες ομάδες αγωνίζονται αναμεταξύ τους, τότε ότι αφορά και τις δύο παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο πέθανε 36χρονος

Άφησε την τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Ιρανός , οποίος συνελήφθηκε στην Λεμεσό για κατοχή Ναρκωτικών. Χθες το βράδυ, Ιρανός ο οποίος οδηγούσε το όχημα του στη Λεοφώρο Μακαρίου στη Λεμεσό, ανεκόπη για έλεγχο από την Αστυνομία.

To βίντεο ενός 18χρόνου Κύπριου που θέλει να δείξει την Κύπρο από ψηλά στον υπόλοιπο κόσμο

Ένας νεαρός Κύπριος, ο Ανδρέας Κακκουλή, έθεσε στόχο του να δείξει τις ομορφιές της Κύπρου από ψηλά, με μία κάμερα.

Επελέγησαν οι χίλιοι υποψήφιοι που θα αποικίσουν τον Αρη

Περισσότεροι από 1.000 υποψήφιοι έχουν επιλεγεί για να συμμετάσχουν στην ομάδα των πιθανών πρώτων αποίκων του πλανήτη Αρη το 2025, όπως έγινε γνωστό σήμερα από την εταιρεία Mars One, που προωθεί το σχέδιο αυτό.

Συγκλονίζει η κόρη ενός κωφού ζευγαριού στη σχολική γιορτή! (βίντεο)

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Ο Γιώργος Παπαδάκης συγκρίθηκε με το Νίκο Παπαδάκη: «Μη μπερδεύουμε τη γραβάτα με το εσώρουχο»!

Απίστευτη ατάκα του δημοσιογράφου στον αέρα της εκπομπής! Δείτε το βίντεο!

Γενέθλια στην εντατική για το Σουμάχερ - Στα κόκκινα τιμούν τα γενέθλια του Σουμάχερ οι θαυμαστές του

Τα χειρότερα γενέθλια κάνει φέτος ο Μίκαελ Σουμάχερ ο οποίος κλείνει τα 45 χρόνια ενώ βρίσκεται για 6η μέρα στην εντατική κλινική.



Στα κόκκινα τιμούν τα γενέθλια του Σουμάχερ οι θαυμαστές του 

Τα 45 του χρόνια συμπληρώνει σήμερα ο επτάκις πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε τεχνητό κώμα, μετά το ατύχημά του ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις την περασμένη Κυριακή.

«Σιωπηρή συγκέντρωση» για τα γενέθλια του Σουμάχερ

Θαυμαστές από τα Club Scuderia Ferrari από τη Γαλλία και την Ιταλία συγκεντρώνονται από το πρωί έξω από το νοσοκομείο για μία «σιωπηρή συγκέντρωση» προκειμένου να τιμήσουν τα γενέθλιά του, όπως ανακοίνωσε η Ferrari.



Η ομάδα με τα χρώματα της οποιας μεσουράνησε ο Σουμάχερ ανακοίνωσε ότι λεωφορεία μεταφέρουν τους ιταλούς και τους γάλλους θαυμαστές στην Γκρενόμπλ για την εκδήλωση.

Οπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ferrari, Ρενάτο Μπισινιάνι, η εταιρεία προέτρεψε τους θαυμαστές να ντυθούν στα κόκκινα και να φέρουν μαζί τους σημαίες, ως «ένα δείγμα εγγύτητας προς τον Σουμάχερ με έναν πολύ σεβαστό τρόπο». Ξεκαθάρισε δε, ότι σε καμία περίπτωση η εκδήλωση αυτή δεν έχει σκοπό να διαφημίση την Ferrari ή τους πελάτες της.

«Σιωπηρή συγκέντρωση» για τα γενέθλια του Σουμάχερ
«Διαβεβαιώνουμε ότι παραμένουμε ευαίσθητοι σε αυτήν την δύσκολη στιγμή», είπε.

«Σας ευχαριστούμε»
Νωρίτερα, η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ ευχαρίστησε τους απανταχού θαυμαστές του για την μεγάλη υποστήριξη και περιέργραψε τον «Σούμι» ως μαχητή.

Σε μήνυμα που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σουμάχερ η οικογένεια αναφέρει: Μετά το ατύχημα του Μίκαελ στο σκι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους από όλον τον κόσμο που έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους και τις καλύτερες ευχές τους για την ανάρρωσή του. Μας δίνουν πολύ μεγάλη στήριξη. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μαχητής και δεν θα τα παρατήσει. Σας ευχαριστούμε».

Ο πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία της Φόρμουλα 1 παραμένει σε τεχνητό κώμα μετά το ατύχημα στο θέρετρο Μιραμπέλ των γαλλικών Άλπεων.

Σύμφωνα με την ατζέντη του, Σαμπίνε Κεμ, η κατάστασή του παραμένει σταθερή, αλλά κρίσιμη.

Μετά το ατύχημα οι διασώστες έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο, όταν ακόμη είχε τις αισθήσεις του. Τον μετέφεραν σε νοσοκομείο της πλησιέστερης πόλης, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Γκρενόμπλ και η διακομιδή του έγινε με ελικόπτερο.

Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για αφαίρεση του αιματώματος και μείωση της ενδοκρανιακής πίεσης. Οι γιατροί εξήγησαν ότι το χτύπημα τού προκάλεσε ενδοκρανιακό αιμάτωμα και αλλοιώσεις σε αμφότερα τα ημισφαίρια του εγκεφάλου. Η πρώτη επέμβαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ήταν για να μειώσει το οίδημα και η δεύτερη, το βράδυ της Δευτέρας για να αφαιρεθεί μεγαλύτερο τμήμα του αιματώματος.

Στο τελευταίο ανακοινωθέν τους την Τρίτη οι θεράποντες γιατροί του ανέφεραν ότι έδειξε σημάδια βελτίωσης, αλλά ότι ακόμη δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Παράλληλα, επεσήμαναν ότι δεν μπορούν να κάνουν προβλέψεις για την εξέλιξη της κατάστασής του.

Νέα στοιχεία για το ατύχημα
Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι λεπτομέρειες που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η γερμανική εφημερίδα Bild για της συνθήκες του ατυχήματος του Μίκαελ Σουμάχερ, αποκαλύπτοντας ότι ο πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, τραυματίστηκε στη προσπάθειά του να βοηθήσει τη μικρή κόρη ενός φίλου του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κορίτσι φέρεται να έπεσε την ώρα που έκανε σκι, με τον «Σούμι» να αναγκάζεται να παρεκκλίνει της καθορισμένης διαδρομής προκειμένου να βοηθήσει, πέφτοντας όμως και ο ίδιος σε σημείο που υπήρχε βαθύτερο χιόνι, με αποτέλεσμα το ατύχημα του τραυματισμού του.

Εν τω μεταξύ, κατάθεση από τη μάνατζερ του Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ, πρόκειται να πάρουν οι Γάλλοι ανακριτές που εξετάζουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος που είχε ο βετεράνος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον επικεφαλής εισαγγελέα.

Η γαλλική εφημερίδα Le Dauphine Libere με έδρα τη Γκρενόμπλ, ανέφερε την Πέμπτη πως ο εισαγγελέας Πάτρικ Κουίνσι, δεν έχει λάβει κατάθεση από τη μάνατζερ, την οποία και θα καλέσει τις προσεχείς μέρες.

Την Τρίτη, η Κεμ απέρριψε τις εικασίες πως ο Σούμι έκανε σκι με μεγάλη ταχύτητα και πως αυτό μπορεί να προκάλεσε το ατύχημά του. Στους δημοσιογράφους δήλωσε πως χτύπησε σε βράχο που τον «τίναξε» στον αέρα με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του σε έναν άλλο βράχο.

Ο Κουίνσι δήλωσε στην εφημερίδα Dauphine Libere: «Ορισμένα βράχια ήταν ορατά κι άλλα όχι. Το μόνο πράγμα για το οποίο είμαστε σίγουροι αυτή τη στιγμή είναι πως ο Μίκαελ Σουμάχερ έχασε την ισορροπία του, προτού πέσει».

Ο Σουμάχερ χρησιμοποιούσε ένα νοικιασμένο ζευγάρι πέδιλων του σκι και η Bild εικάζει πως η έλλειψη εξοικείωσης του με τον εξοπλισμό μπορεί να συνέβαλαν στο ατύχημα.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση για δεύτερη φορά το 2012, μετά την πρώτη του το 2006. Κέρδισε επτά παγκόσμια πρωταθλήματα με 91 νίκες κατά τη διάρκεια της 19χρονης καριέρας του.

Κέρδισε δύο τίτλους με την Benetton Ford, το 1994 και το 1995, προτού μετακινηθεί στη Ferrari το 1996 και συνεχίσει με πέντε σερί τίτλους από το 2000.

Μετά την πρώτη αποχώρησή του το 2006 κατάφερε να επανέλθει το 2010, αυτή τη φορά με την ομάδα της Mercedes. Μετά από τρεις σεζόν, από τις οποίες μόνο τη μία ανέβηκε στο βάθρο, αποσύρθηκε οριστικά στο τέλος του 2012.

Η οικογένειά του αναμένει με αγωνία την εξέλιξη που θα έχει η περιπέτεια υγείας του πρωταθλητή βρισκόμενη και σήμερα στους διαδρόμους του νοσοκομείου της Grenoble. Η σύζυγός του Κορίνα εξακολουθεί να είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα σε κατάσταση σοκ.

Η σύζυγος του Κορίνα βρίσκεται διαρκώς στην κλινική.

Το ατύχημα που άλλαξε τη στροφή τη ζωής του
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 υπέστη βαρύτατες κρανιο-εγκεφαλικές κακώσεις μετά από πτώση και κτύπημα με το κεφάλι του πάνω σε βράχο. Η μάνατζέρ του αθλητή, Σαμπίνε Κεμ, είχε επιβεβαιώσει την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου του 2013 το ατύχημα χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι ο 44χρονος φορούσε κράνος και ότι τη στιγμή του ατυχήματος δεν ήταν μόνος.

Το ατύχημα στις Άλπεις ήταν η πιο άσχημη "στροφή" της ζωής του

Η ειρωνεία της ζωής: Ο Σουμάχερ είχε γνωρίσει την Κορίνα σε εντατική
Ενώ ο Μίκαελ Σουμάχερ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σε σχέση με τη ζωή του επτά φορές παγκοσμίου πρωταθλητή. Σύμφωνα με όσα ήρθαν στη φόρα τα προηγούμενα χρόνια, ο Σουμάχερ γνώρισε την Κορίνα στην πτέρυγα της εντατικής θεραπείας όπου νοσηλευόταν ο συναθλητής του στην ομάδα της Mercedes, Heinz-Harald Frentzen. Ο Frentzen  ο οποίος ήταν και πρώτος που έδειξε την συμπαράστασή του στον πρωταθλητή ήταν ο σύντροφος της Κορίνα εκείνη την περίοδο και είχε μπει στην εντατική μετά από σοβαρό ατύχημα στην πίστα των αγώνων.

Συγκεκριμένα η ζωή του Frentzen βρισκόταν σε κίνδυνο και ο Σουμάχερ ήταν στο νοσοκομείο προκειμένου να μάθει νέα για την υγεία του. Εκεί γνώρισε την Κορίνα και ερωτεύτηκαν.

Πόσο άβολα μπορεί να αισθάνεται Frentzen στην ιδέα ότι ένας κολλητός του, του πήρε το κορίτσι; Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει στην βιογραφία «Michael Schumacher – The life of the new Formula One World Champion» ότι «Δεν μου έκανε κάτι ο Μίκαελ. Νομίζω ότι είχαμε χωρίσει, εγώ κι εκείνη, πρώτα»...

Ο Μίκαελ παντρεύτηκε την Κορίνα, τον Αύγουστο του 1995.

Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, την Τζίνα Μαρία και τον Μικ αλλά από την πρώτη μέρα εκείνη φοβόταν μήπως ο αγαπημένος της πάθει κάποιο σοβαρό ατύχημα σαν εκείνο του Frentzen ενώ δεν  ήταν λίγες οι φορές, στην αρχή του γάμου τους, που τον πίεζε να αποσυρθεί από τις πίστες και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Πού να φανταζόταν ότι ο Σουμάχερ θα βρισκόταν σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του στην εντατική εξαιτίας ενός ατυχήματος στις Άλπεις;

Πηγή: Sigmalive.com


Η μαριονέτα «Άμπλα Φαχίτα» κατηγορείται ότι είναι... τρομοκράτης - Γεμιστό κοτόπουλο ίσον παγιδευμένο όχημα

Κάιρο, Αίγυπτος: Τα διευθυντικά στελέχη της Vodafone κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στις εισαγγελικές αρχές της Αιγύπτου μετά τη μήνυση που υπέβαλε ένας «ακτιβιστής», ο οποίος υποστηρίζει ότι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μετέδιδε «κωδικοποιημένα μηνύματα» για να οργανώσει επιθέσεις στη χώρα μέσω μιας διαφήμισής της με πρωταγωνίστρια μια... μαριονέτα.

«Μοίραζε» με τον αδελφό του πρωτοχρονιάτικες γροθιές - Ύποπτος για ξυλοδαρμό αστυφύλακας

Ο αστυφύλακας έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα
Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους θα οδηγηθούν αργότερα σήμερα, 36χρόνος ειδικός αστυφύλακας που υπηρετεί στην Πάφο και ο 34χρόνος αδελφός του. Αμφότεροι συνελήφθησαν χθες βράδυ, ως ύποπτοι για τον άγριο ξυλοδαρμό 22χρόνου από τη Λεμεσό.

Χορήγηση προσφυγικής ταυτότητας στους εκ μητρογονίας

Στη χορήγηση προσφυγικής ταυτότητας στους εκ μητρογονίας πρόσφυγες οι οποίοι τηρούν τις πρόνοιες του νόμου, προχωρεί η Κυπριακή Δημοκρατία.

Eμπρησμός κατέστρεψε όχημα στη Γεροσκήπου - Συνελήφθη συγγενικό πρόσωπο της ιδιοκτήτριας

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η αστυνομία την πυρκαγιά που εξερράγη γύρω στις 23:20 χθες βράδυ σε ανοικτό χώρο στη Γεροσκήπου, καταστρέφοντας όχημα που ανήκει σε γυναίκα που διαμένει στη Γεροσκήπου, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας.

«Έπεσε» η αξία της Cyta – Ανησυχεί η κυβέρνηση για τη πτώση στην κερδοφορία του Οργανισμού

Αγώνα δρόμου "διανύει" η κυβέρνηση, όχι με την Τρόικα αυτή τη φορά, αλλά με τη Cyta, η αξία της οποίας, όσο περνά ο χρόνος, μειώνεται.