Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - «Βλέπει» Κολαούτι ο Παναιτωλικός

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον Παναιτωλικό και ο Ρομπέρτο Νταμιάν Κολαούτι είναι ένας από αυτούς.

"ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ" ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ

Νύκτα εμπρησμών ήταν η χθεσινή στη Λευκωσία με τους εμπρηστές να ξεσαλώνουν αφού πυρπόλησαν πλυντήριο αυτοκινήτων και αυτοκίνητο σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. 

Σκυλιά εργαστηρίου αφήνονται ελεύθερα (Βίντεο)

Eννέα σκυλιά beagle που είχαν ζήσει όλη τη ζωή τους μέσα σε κλουβιά αφέθηκαν ελεύθερα στις 6η Μαΐου.

Ψάχνουν σε όλη την Λεμεσό να βρουν τον «μασκοφόρο»...

Αυτός που φαίνεται να έριξε την κροτίδα στην αναμέτρηση ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Κακά και την διακοπή του παιχνιδιού, ψάχνουν παντού στη Λεμεσό.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ - ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ

Ένας ξαφνικός πόνος στην πλευρά της καρδιάς έκανε χθες την Χριστιάνα Αριστοτέλους όχι απλά να ανησυχήσει αλλά να θέλει προς στιγμή να αποχωρήσει από την εκπομπή της.

ΟΜΟΝΟΙΑ - «Βλέπει» σέντερ μπακ και φορ

Προχωρά ο σχεδιασμός την Ομόνοια. Εντάχθηκαν στην ομάδα οι Φοφανά, Γιωργαλλίδης, ενώ επίκειται η ανακοίνωση για την απόκτηση των Οικονομίδη και Ρόντρι, ποδοσφαιριστών που την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκαν στη Δόξα. 

Κατηγορούνται για το θάνατο τριών υπαλλήλων της Marfin Βγενόπουλος και Μπουλούτας

Μπορεί στην Κύπρο ακόμη να τον ψάχνουν για να παρουσιαστεί και να δώσει εξηγήσεις σε θεσμούς, κράτος και πολιτεία για τα χαριστικά δάνεια της MIG, και τις ευθύνες που του καταλογίζουν για την οικονομική τραγωδία, στην Ελλάδα όμως ο Ανδρέας Βγενόπουλος παραπέμπεται σε δίκη, κατηγορούμενος για τον θάνατο τριών υπαλλήλων του στον εμπρησμό που προκλήθηκε από ρίψη βόμβας μολότοφ στο υποκατάστημα της Marfin στην οδό Σταδίου, στη διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας τον Μάιο του 2010.

ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΥΠΟΠΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Στην εκκένωση του αεροδρομίου Λάρνακας προχώρησε πριν από λίγο η Αστυνομία, μετά την πληροφορία που είχε για τοποθέτηση βόμβας στις εγκαταστάσεις του.