Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Η βία κατά των γυναικών στην Ευρώπη σε αριθμούς

Τη μεγάλη διάσταση του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο καταδεικνύει η μεγαλύτερη έρευνα που έχει διεξαχθεί μέχρι σήμερα παγκοσμίως, τα αποτελέσματα της οποίας παρουσιάστηκαν την Τρίτη, στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πέντε τηλεοπτικοί έρωτες που όλοι θα ήθελαν να ζήσουν στην πραγματικότητα

«Το Ημερολόγιο», «Τιτανικός», «Sex and the city», «Pretty Woman» και «Φιλαράκια». 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο ΝΤΕΡΒΙΣ ΕΡΟΓΛΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ... ΟΛΑ

Άκρως αποκαλυπτικός ο Ντερβίς Έρογλου, ανοίγει τα χαρτιά του για Κυπριακό, Φυσικό Αέριο, τη σχέση του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη αλλά και την προσωπικότητα του.

Βιντεο! το μωρο βγήκε απο την κοιλια της μαμας του και αρπαξε το ipad του γιατρου

Ναι καλά διαβασετε...στο βίντεο δείχνει τη γέννηση ενός βρέφους το οποίο με το που βγαίνει απο την κοιλιά της μαμας του αρχίζει να χρησιμοποιεί το ipad αλλά και άλλα ηλεκτρονικά μέσα αφήνοντας τους όλους με το στόμα ανοικτό και τον γιατρο λιπόθυμο.

Ποια επώνυμη πρότεινε on air στην Αριστοτέλους να την παντρέψει;

Η Κύπρια τραγουδίστρια ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή ''Για Σένα'', όπου μίλησε χωρίς υπεκφυγές για την καριέρα της, αλλά και τα προσωπικά της, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα τη συζήτησή τους...

Και επισήμως στο ΔΗΚΟ η Πετρούλα Αργυρού!

Ανακοίνωση με την οποία και επισήμως αναλαμβάνει καθήκοντα στο Γραφείο Τύπου του Νικόλα Παπαδόπουλου δημοσιοποιήθηκε πριν λίγο.

ΡΩΣΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ PRAVDA!!!Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2014!!!!

Αρχικά, όταν συναντήσαμε την «προφητεία» σε ελληνικά σάιτ, σταθήκαμε εντελώς δύσπιστοι.
Σύμφωνα με αυτή, τρεις κορυφαίοι Ρώσοι μελλοντολόγοι προέβλεψαν ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει το 2014, πέντε ημέρες μετά το τέλος των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι.

Tην απάντηση της Κυβέρνησης για το «Μπαρμπαρός», ζητά ο Πρόεδρος της Βουλής

Απαντήσεις για το πώς αντιδρά η Κυβέρνηση, στην παραβίαση από το τουρκικό ερευνητικό σκάφος 'Μπάρμπαρος' των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, εντός της ΑΟΖ, ζητά ο Γιαννάκης Ομήρου.

Μέχρι το Σάββατο θα μας πνίγει η σκόνη

Η σκόνη από την έρημο της Σαχάρας επανέρχεται στην Κύπρο από την Τετάρτη το απόγευμα. 

«Είπα ψέματα ότι έχασα την παρθενιά μου για να με δεχτούν οι φίλες μου»!Ποια star το είπε;

H εφηβεία είναι ομολογουμένως μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στη ζωή ενός ανθρώπου, πόσο μάλλον ενός ηθοποιού, ο οποίος έτσι κι αλλιώς από τα πρώτα χρόνια της ζωής του είναι κάπως πιο… ιδιαίτερος. 

Πώς γιορτάζονται τα 116α γενέθλια;

Η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο, η Γιαπωνέζα Μισάο Οκάουα, γιορτάζει σήμερα τα 116α γενέθλιά της με σούσι και ζαχαρωτά.

Εντός τριημέρου οι αποφάσεις για ανασχηματισμό

Το τριήμερο ταξίδι του Προέδρου Αναστασιάδη σε Βρυξέλλες και Δουβλίνο για την έκτακτη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος θα είναι άκρως καθοριστικό και για τη χάραξη των επόμενων προεδρικών βημάτων για τις αναδομήσεις στο κυβερνητικό σχήμα.

The voice: «Στις πρόβες πριν το battle έκλαιγα» Ποια το είπε σε εκπομπή; - Δείτε το βίντεο

Στα live του «The Voice» κατάφερε να περάσει η ...

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ - ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ... ΓΡΙΑ & ΚΑΝΕΙ...

Μία περίεργη καταγγελία είχαμε σήμερα στην αστυνομία Στροβόλου και καλό θα ήταν να πάρουμε όλοι τα μέτρα μας...

Δείτε τα βίντεοκλιπ των υποψήφιων τραγουδιών για τον ελληνικό τελικό της Eurovision

Πριν λίγη ώρα ακούσαμε και είδαμε για πρώτη φορά τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια του ελληνικού τελικού της Eurovision μέσα από την εκπομπή “Επικαιρότητα” της Δημόσιας Τηλεόρασης!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Γι' αλλού ξεκίνησε κι' αλλού το πάει...

Στις 25 του Γενάρη και στο ματς με την ΑΕΚ Κουκλιών, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναμονής οι φίλοι της Ανόρθωσης είδαν επιτέλους τον Λεάντρο Μπεσέρα να παίζει μπάλα.

OMG: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ...

Μια κατά τα άλλα συνηθισμένη νύχτα στο σπίτι της οικογένειας του νεαρού στρατιωτικού, είχε τραγική κατάληξη...

Ανατριχιαστικό: Δίδυμες έχασαν τη ζωή τους στον ίδιο δρόμο με διαφορά 18 ετών

Η 29χρονη Σάρα Σάναγκαν τραυματίστηκε θανάσιμα όταν αναποδογύρισε το αυτοκίνητό της. Η αδερφή της παρασύρθηκε από όχημα το 1996

ΔΩΡΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ - «Όλοι μαζί για την Ομόνοια»

Έπιασε δουλειά ο Δώρος Σεραφείμ και οι συνεργάτες του. Το έργο τους είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν και να οδηγήσουν την ομάδα στο …ξέφωτο.

Το σεξ ενισχύει και την εξυπνάδα

Το σεξ εκτός από το ότι βοηθά στην καταπολέμηση του στρες και αποτελεί μια πολύ καλή σωματική άσκηση για να καίτε περιττές θερμίδες, ενισχύει και την εξυπνάδα!

Οδηγοί ΠΡΟΣΟΧΗ! Η Αστυνομία εντατικοποιεί τους ελέγχους για τις ζώνες ασφαλείας

Εκστρατεία ξεκίνησε από την Καθαρά Δευτέρα η Αστυνομία για χρήση ζώνης ασφαλείας από οδηγούς και συνεπιβάτες και για χρήση παιδικών καθισμάτων στα οχήματα.

Σημαντική συνάντηση Αναστασιάδη-Μέρκελ στο Δουβλίνο

Πολύ σημαντική χαρακτηρίζεται η συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος Αναστασιάδης με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της συνόδου των Αρχηγών Κρατών και κυβερνήσεων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Δουβλίνο.

Έλληνας τραγουδιστής για Χατζηγιάννη: «Δεν μου αρέσει καθόλου, η φωνή του είναι κακή» - Βίντεο

Τραγουδιστής σε συνέντευξή του τα χώνει στον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ... ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μια αρκετά περίεργη υπόθεση κακοποίησης ενός 4χρονου κοριτσιού απασχολεί τις τελευταίες ώρες τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Γ.Γιαγκουδάκης και Γ.Ιωάννου (παρουσίαση)

Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) με αφορμή την έναρξη των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 60 χρόνων του συλλόγου μας εγκαινιάζει την παρουσίαση ποδοσφαιριστών-προσωπικοτήτων οι οποίοι στιγμάτισαν ανεξίτηλα με την παρουσία τους την ιστορία του Απόλλωνα Λεμεσού.

Δίνουν και παίρνουν τα παιχνίδια στρατηγικής για την Κριμαία

Διπλωματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ουκρανία, ενώ τα παιχνίδια στρατηγικής για την Κριμαία δίνουν και παίρνουν.

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Κύπριοι στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes

Ο μεγαλοεπενδυτής Warren Buffett, ο Αμερικανοεβραίος George Soros, ο μεγιστάνας των νέων τεχνολογικών Bill Gates, είναι μερικά από τα ονόματα που... ως συνήθως πρωταγωνιστούν στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Απειλούνται με διαγραφή 180.000 φοιτητές – Τέλος στους αιώνιους και ανατροπές στον αριθμό των εισακτέων – Τα πάνω, κάτω στις πανελλαδικές

Απειλούνται με διαγραφή 180.000 φοιτητές – Τέλος στους αιώνιους και ανατροπές στον αριθμό των εισακτέων – Τα πάνω, κάτω στις πανελλαδικές- Μέχρι τον Ιούνιο πρέπει να πάρουν πτυχίο όσοι πέρασαν το 2006 αλλιώς διαγράφονται
- Αυξάνονται οι εισακτέοι σε Φυσικό Μαθηματικό και Πολυτεχνεία
- Μειώνονται οι θέσεις σε Παιδαγωγικά, Φιλολογικά και Νομικές
- Πως θα επηρεαστεί η βαθμολογία στις Πανελλαδικές λόγω των αλλαγών στους εισακτέους

Δείτε τα πιο επικίνδυνα αεροδρόμια του κόσμου

Αν το ταξίδι με το αεροπλάνο δεν είναι το καλύτερό σας τότε σίγουρα δεν πρέπει ποτέ να επισκεφτείτε του παρακάτω προορισμούς.

Εγκρίθηκαν οι ιδιωτικοποιήσεις με 30 υπέρ και 26 εναντίον - Ομόφωνα αυτή την φορά το Δημοκρατικό Κόμμα

Χρειάσθηκαν δυο συνεδρίες της Ολομέλειας της Βουλής για να περάσει το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις το οποίο ανοίγει και επίσημα την διαδικασία αλλαγής του θεσμικού πλαισίου των ημικρατικών οργανισμών.

Αυτά είναι τα 400 κραγιόν με τον καρκινογόνο Μόλυβδο!!

Ανησυχία έχει προκαλέσει έρευνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει ότι βρέθηκαν ίχνη μολύβδου σε 400 κραγιόν, μεταξύ άλλων και του παγκοσμίου φήμης οίκου Yves Saint Laurent.