Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΑΛΥΣΟΔΕΝΟΥΝ 17ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Η Οβρυά έχει το δικό της Κωσταλέξι με θύμα – όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής – ένα δεκαεπτάχρονο αγόρι το οποίο αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχολογικά προβλήματα.

ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ PAUL WALKER - ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER

Μία ιδιωτική προβολή διοργανώθηκε για την τελευταία ταινία του Paul Walker. Η οικογένεια του 40χρονου ηθοποιού, λίγο πριν του πει το τελευταίο αντίο και σκορπίσει τις στάχτες από την αποτεφρωμένη σωρό του είδε τον αγαπημένο της άνθρωπο στο δραματικό “Hours”.

Η σορός του Μαντέλα στη γενέτειρά του

Το φέρετρο με τη σορό του Νέλσον Μαντέλα καλυμμένο με τη σημαία της Νότιας Αφρικής, της οποίας υπήρξε ο πρώτος μαύρος Πρόεδρος, μεταφέρθηκε το πρωί σε στρατιωτικό αεροδρόμιο κοντά στην Πρετόρια όπου το Εθνικό Αφρικανικό Κογκρέσο επρόκειτο να πραγματοποιήσει τελετή για να τιμήσει τη μνήμη του ήρωα του αγώνα κατά του απαρτχάιντ.

Ηχηρό μήνυμα κατά των μέτρων λιτότητας - Από το ΥΠΟΙΚ στο Προεδρικό

Ηχηρό μήνυμα κατά των μέτρων λιτότητας απήυθυναν σήμερα χιλιάδες εργαζόμενοι πολίτες προς την Κυβέρνηση.

Ποιος διάσημος reality star θα κάνει πλαστική για να αφαιρέσει το μήλο του Αδάμ;


Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ο 64χρονος διάσημος πρόσφατα συναντήθηκε με πλαστικό χειρουργό του Beverly Hills, με σκοπό να συζητήσει την αφαίρεση του μήλου του Αδάμ από τον λαιμό του.

Η τραγική εμφάνιση της…


Πήρε διαζύγιο και αποφάσισε να... ξεσαλώσει η εν λόγω κυρία η οποία βέβαια έχει αποδείξει εδώ και καιρό πως με το στυλ και τη φινέτσα έχει... μαλώσει!

Δήλωση βόμβα του George Clooney: «Δεν νιώθω την ανάγκη να διαψεύδω ότι είμαι gay»

Ή βαρέθηκε να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας ή κάποιος άλλος λόγος υπάρχει που ο George Clooney έκανε την παραπάνω δήλωση-βόμβα.

Α Κατηγορία: Έμειναν 300

Γύρω στα 300 εισιτήρια απέμειναν στην Ομόνοια για το ντέρμπι της Δευτέρας κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, τα οποία αναμένεται σύντομα να διατεθούν.

Πρέμιερ Λιγκ: Βενγκέρ: «Μάθαμε απ’ το πάθημα»

Παιχνίδι που μπορεί να μοιάζει πολύ με αυτό του «Ολντ Τράφορντ» ενδέχεται να είναι για την Άρσεναλ, το Σαββατιάτικο κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και για τον λόγο αυτό, ο Αρσέν Βενγκέρ υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν μάθει απ’ το πάθημά τους και θα παίξουν όπως πρέπει απ’ το πρώτο λεπτό.

Λήστεψαν 80χρονο Βρετανό τουρίστα στην Κάτω Πάφο

Άσχημη κατάληξη είχε ο περίπατος για Βρετανό τουρίστα ηλικίας 80 ετών , αφού όπως ο ίδιος κατήγγειλε στην Αστυνομία ενώ περπατούσε χθες στις 22:30 το βράδυ επί της οδού Πυργοτέλους στην Κάτω Πάφου με σκοπό να μεταβεί στο ξενοδοχείο που διαμένει , δύο πρόσωπα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους , τον χτύπησαν προκαλώντας του επιφανειακές εκδορές στο πόδι, και ληστεύοντας τον .

Υπ. Δικαιοσύνης: Μέτρα και πρακτικές για ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών

Με το νέο Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα 2014-2017 η Κυβέρνηση θα προωθήσει διαβούλευση για την ετοιμασία μέτρων και πρακτικών σε διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων και τα ΜΜΕ, που θα κινητοποιούνται κατά τρόπο που να μπορεί να επιτευχθεί ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου σε χαιρετισμό του σε ανοικτή συζήτηση στη Λευκωσία με θέμα «Η φωνή της Γυναίκας στα ΜΜΕ», που διοργάνωσαν η Παγκύπρια Κίνηση Ίσα Δικαιώματα-Ίσες Ευθύνες και το Ίδρυμα Φημονόη.

Φωτιά σε οικία από αναμμένη σόμπα υγραρίου

Φωτιά εκδηλώθηκε στις 8.30 χθες βράδυ, σε οικία σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, στο οποίο διαμένουν μια 68χρονη και μια 38χρονη. 

Έκαψαν παλιό αυτοκίνητο

Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο γύρω στις 5 τα ξημερώματα στη Λεμεσό.