Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Πρόεδρου Αναστασιάδη στον Ομπάμα για το μακελειό στην Ουάσινγκτον

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Μπαράκ Ομπάμα.

Europa League- Με οδηγό την πρόκριση

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ αύριο στην πρεμιέρα του ομίλου του για το Γιουρόπα Λιγκ. Με τους γείτονες αναμετρηθήκαμε άλλες τρεις φορές συνολικά (2 σε νοκ άουτ αγώνες και μια σε φάση ομίλων Γιουρόπα λιγκ)

Champions League- Ξεκίνημα με ισοπαλία

Πρώτη αγωνιστική πράξη δεύτερη για το τσάμπιονς λιγκ των Νέων με τον Ολυμπιακό να μπαίνει στο χορό με το 0-0 απέναντι στην ΠΣΖ στο «Καραϊσκάκης». Οι ερυθρόλευκοι είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν.

Επιστρέφουν στην Κύπρο κλεμμένες εικόνες των Αποστόλων

Την Πράξη Μεταβίβασης από την Ολλανδία στην Κυπριακή Δημοκρατία τεσσάρων εικόνων που είχαν κλαπεί από την κατεχόμενη εκκλησία του Χριστού Αντιφωνητή στην Καλογραία, υπέγραψαν ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Χάγη Κυριάκος Κούρος και η Γενική Διευθύντρια Πολιτισμού και Μέσων Ενημέρωσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Επιστημών της Ολλανδίας Marjan Hammersma, σε τελετή στο Ολλανδικό Υπουργείο Παιδείας.

Τίτλοι τέλους για τον Ντίνο Μιχαηλίδη - Εκρίθη προφυλακιστέος, «μετακομίζει» εις Κορυδαλλό

- Τελείωσε η διαδικασία απολογίας του Ντίνου Μιχαηλίδη
- Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών εκρίθη προφυλακιστέος και θα μεταφερθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού
- Κατηγορείται για ξέπλυμα μάυρου χρήματος – μίζες για τα αντιπυραυλικά ΤΟR M1 συστήματα στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Αξιολάτρευτο ζευγάρι βίδρες αγκαλιάζεται στον ύπνο του!

Η Nellie και ο Abra απαθανατίστηκαν στο φακό του φωτογράφου να κοιμούνται αγκαλιά πάνω στην επιφάνεια του νερού, στο ζωολογικό κήπο του Defiance Point στην Τακόμα της Ουάσιγκτον.

Τραγικότατα λάθη στο Photoshop – Δημοσιεύουμε 26 +1 ΦΩΤΟ τις οποίες δεν πρέπει να χάσετε

Άμα δε το χεις…
Το προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει ακόμα και επάγγελμα.

Απίστευτο: Ανακάλυψε κροκόδειλο κάτω από το κρεβάτι του

Ένας 40χρονος άντρας στη Ζιμπάμπουε πέρασε μια ολόκληρη νύχτα με έναν... κροκόδειλο κάτω από το κρεβάτι του.

Αρχές Οκτωβρίου τα αποτελέσματα από τεμάχιο 12

Στις αρχές Οκτωβρίου θα αποχωρήσει η πλατφόρμα της Noble από το τεμάχιο 12 και θα ανακοινωθούν τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της επιβεβαιωτικής γεώτρησης, ανακοίνωσε, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, προσθέτοντας ότι αυτή τη στιγμή συνεχίζεται το τεστ παραγωγής στην πλατφόρμα στο τεμάχιο 12 της κυπριακής ΑΟΖ.

To προφητικό τραγούδι του ράπερ Killah P, που δολοφονήθηκε σήμερα το πρωί

Ο 34χρονος Killah P, ή κατά κόσμον Παύλος Φύσσας, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα στην Αμφιάλη, είχε τραγουδήσει ένα προφητικό τραγούδι.

Σήμερα ο Δάντης έδωσε τα πρώτα €1000 στον Ψαλτάκη - Είπε: «Το My Number One είναι δικό μου»

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα την προηγούμενη εβδομάδα... Η σύνθεση του τραγουδιού που κέρδισε το 2005 το μουσικό διαγωνισμό, του «My number one», ανήκει στον Μάνο Ψαλτάκη, σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου και όχι στον Χρήστο Δάντη. 

Χανιά | Επεισόδια και χρήση χημικών έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής | Photos


Χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και μαθητές συμμετείχαν στο σημερινό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα Χανιά στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ.

Πες μου πώς κοιμάσαι να σου πω ποιος είσαι!

Η στάση που έχει ένα άτομο κατά την διάρκεια του ύπνου, δείχνει το χαρακτήρα του, σύμφωνα με αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας.

Από ανάκριση ο Κιττής – Συνεχίζονται οι ποινικές έρευνες για το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς

Κορυφώνονται οι εξελίξεις όσον αφορά τη διερεύνηση του σκανδάλου για την αγορά τ/κ τεμαχίου γης στη Δρομολαξιά από το Ταμείο Συντάξεων των υπαλλήλων της Cyta.

ΤΡΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Είναι ευρέως γνωστοί και αγαπητοί στο κοινό, έχουν δόξα, φήμη και στο ενεργητικό τους μετράνε δεκάδες επιτυχίες.

Κυπριακό: «Είμαστε σε θέση οδηγού», διαμηνύει η κυβέρνηση

Οι προτάσεις του Προέδρου Αναστασιάδη έχουν βάλει την Κυπριακή Δημοκρατία σε θέση οδηγού όσον αφορά το Κυπριακό, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

ΣΟΚ!!Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Γιαννάτος

Ο δημοφιλής ηθοποιός Μιχάλης Γιαννάτος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου.

H Google κάνει ακόμα πιο προσωπική την αναζήτηση

Η Google κάνει ακόμα πιο προσωπική την αναζήτηση για όσους χρήστες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της με καθορισμένη γλώσσα US English, καθώς θα μπορούν στο εξής να δέχονται προσωπικά αποτελέσματα αναζήτησης από πληροφορίες που βρίσκονται στο Gmail, στο Google+ και στο Google Calendar.

O αγκώνας του τενίστα: ο τραυματισμός ενός τένοντα που δεν αφορά μόνο τις τενίστριες

Η έξω επικονδυλίτιδα του αγκώνα, η αλλιώς «ο αγκώνας του τενίστα» (tennis elbow), όπως έχει επικρατήσει διεθνώς, είναι μια επώδυνη πάθηση που αφορά κυρίως ασθενείς 25-50 ετών. 

Αλκοτέστ μέσω ... κινητού!

Δύο εφαρμογές για smartphones, η Breathometer για iPhone και κινητά με λειτουργικό σύστημα Android και η BACtrack, για iPhone, βοηθούν τους χρήστες τους να κάνουν αλκοτέστ, εμφανίζοντας στην οθόνη το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα τους μέσα σε δευτερόλεπτα από τη στιγμή που εκπνέουν σε μια ειδική συσκευή που συνδέεται με το κινητό τους τηλέφωνο.

Αποτροπιασμός στη Βρετανία: Θανάτωσαν τα σκυλιά του πρίγκηπα Ουίλλιαμ!

Θανάτωσαν τα δύο σκυλιά που προστάτευαν τον πρίγκηπα Ουίλλιαμ ενώ υπηρετούσε στην RAF, σχεδόν αμέσως μετά την τελευταία του μέρα.

Τα ανεμοδαρμένα δέντρα της Νέας Ζηλανδίας!

Στο Slope Point, το νοτιότερο άκρο της Νέας Ζηλανδίας, τα ρεύματα αέρα είναι τόσο δυνατά και επίμονα που μπορούν να καταστρέψουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ από την Αρχή Λιμένων

Μακριά από την λογική που διέπει την λειτουργία των ημικρατικών οργανισμών φαίνεται ότι κινείτο τα τελευταία δέκα τουλάχιστον χρόνια η Αρχή Λιμένων Κύπρου, η οποία από την περασμένη Τρίτη είναι ύποπτη για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΗΚΟ: Το ΑΚΕΛ έχει βαρύτατες ευθύνες για την οικονομία

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ, έδωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος, Άγγελος Βότσης, ο οποίος έκανε λόγο για καλλιέργεια διχασμού και επικοινωνιακά παιχνίδια εξυπηρέτησης κομματικών σκοπιμοτήτων από το κόμμα της αντιπολίτευσης.

Ο διεθνολόγος - αναλυτής του Strategy International κ. Ζήνωνας Τζιάρρας. VIDEO

Ο διεθνολόγος κ. Ζήνωνας Τζιάρρας, διδακτορικός ερευνητής στο University of Warwick και ερευνητής σε ζητήματα Τουρκικής Εξωτερικής Πολιτικής στο Ινστιτούτο Μελετών Strategy International μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του newsit.com.cy, αναλύοντας το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο και δίνει τις δικές του απαντήσεις για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην περιοχή μας που μας αφορούν άμεσα.


Ο πρόεδρος δεξιώθηκε την ομάδα

Δεξίωση στην ομάδα παραχώρησε χθες βράδυ ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους.

Στο Ισραήλ η αποστολή, το απόγευμα πατά Bloomfield

Στο Ισραήλ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή του ΑΠΟΕΛ ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

ATP- H επιτυχία τον άλλαξε αρνητικά

Καιρό είχε ο Έρνεστς Γκούλμπις να απασχολήσει την επικαιρότητα με τις δηλώσεις του και ο εκρηκτικός, εντός κι εκτός court, Λετονός αποφάσισε να μιλήσει ξανά, αυτή τη φορά αναφερόμενος στον Νόβακ Τζόκοβιτς για τον οποίον υποστήριξε ότι από τη στιγμή που κατέκτησε το πρώτο του Major στη Μελβούρνη, άλλαξε προς το χειρότερο.

Αρση περιορισμών τον Ιανουάριο βλέπει ο Πρόεδρος

Οι σχεδιασμοί της Κύπρου προβλέπουν την άρση των περιορισμών στη διακίνηση κεφαλαίων τον Ιανουάριο, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης σε συνέντευξή του στο Bloomberg.

Κυβέρνηση: Υφυπουργεία με περικοπές στον Πρόεδρο – Το νομοσχέδιο στην Επ. Νομικών

Το νομοσχέδιο για τη δημιουργία έξι ή και λιγότερων Υφυπουργείων παρουσίασε στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου.

Τουρκική κτηνωδία! Αποκεφαλισαν τελετουργικά τον πιλότο οι ισλαμοφασίστες (ΠΡΟΣΟΧΗ , ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ

Νέο τατουάζ «χτύπησε» ο Beckham

Μαθήματα κομψότητας παρέδωσαν στην εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο ο David Beckham και η σύζυγός του Victoria.

Κάμερα υπολογίζει τις θερμίδες του φαγητού!

Για πολλούς ανθρώπους που ακολουθούν μια δίαιτα, ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι να υπολογίζουν τις θερμίδες που κρύβει μια μερίδα φαγητού, κυρίως όταν τρώνε εκτός σπιτιού. Μια ομάδα επιστημόνων επιχείρησε να λύσει το πρόβλημα αυτό κατασκευάζοντας μια κάμερα και ένα λογισμικό σύστημα.

Θυμάστε το πιθηκάκι που δάγκωσε πέντε γυναίκες και αναγκάστηκαν να το θανατώσουν; - Τελικά δεν είχε ούτε λύσσα ούτε κάτι μεταδοτικό...

Κανέναν κίνδυνο δεν διατρέχουν οι πέντε γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση από το πιθηκάκι το οποίο θανατώθηκε από τον ιδιοκτήτη του.

Φωτιά σε κατάστημα στην Πάφο τα ξημερώματα

Πάφος: Φωτιά ξέσπασε σε κατάστημα πώλησης Βουλγάρικων και Αραβικών προϊόντων στην Πάφο, στις 3 τα ξημερώματα. Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και της πυροσβεστικής υπηρεσίας μετέβησαν στην σκηνή, ωστόσο η φωτιά είχε σβήσει από μόνη της.

Γνωρίστε τον μοναδικό Κύπριο επαγγελματία στο muscle modeling – Σφάζονται οι Αμερικάνες για τους μυς του

Σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν μόνο 103 professional muscle model και ένας από αυτούς είναι ο συμπατριώτης μας, Chris Παπασάββας, ο οποίος έχει λάβει μέρος μέχρι στιγμής σε 5 διαγωνισμούς, κατεβαίνοντας ως Chris Papas και κερδίζοντας την πρωτιά…

Σοβαρός τραυματισμός 75χρονου στη Γιόλου κατά το μάζεμα φρούτων

Πάφος: Σοβαρά τραυματίστηκε 75χρονος στην κοινότητα Γιόλου ενώ ασχολείτο με γεωργικές εργασίες και το μάζεμα φρούτων στο χωράφι του. 

WOW: ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΚΥΠΡΙΟ Η ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πέρασε φέτος το καλοκαίρι σχεδόν όλες τις διακοπές στην Κύπρο. Η αγαπημένη τραγουδίστρια πού την χάνεις πού την βρίσκεις, είναι όλο στο νησί της Αφροδίτης.

Χειροπέδες σε 29χρονο για διαρρήξεις και κλοπές εκκλησιών

Πάφος: Στην σύλληψη 29χρονου από την Ρουμανία, που διαμένει μόνιμα στην Πάφο, προχώρησε η αστυνομία Πάφου στα πλαίσια διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών για διαρρήξεις και κλοπές εκκλησιαστικών ειδών που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου κατά τους μήνες Ιούλιο με Σεπτέμβριο.

Χάος στο Ακαπούλκο από τις πλημμύρες-Πληροφορίες για 55 νεκρούς

Χάος επικράτησε στο διάσημο θέρετρο Ακαπούλκο στο Μεξικό την Τρίτη, όπου πολλά ξενοδοχεία περιόρισαν τα γεύματα που προσφέρουν στους χιλιάδες αποκλεισμένους τουρίστες, ενώ τα νερά πλημμυρών και χειμάρρων κατάπιαν σπίτια και αυτοκίνητα έπειτα από τις σφοδρές καταιγίδες, τις χειρότερες των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα, που είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 55 άνθρωποι.

Ενώνουν δυνάμεις Φιλελεύθερος - ΜΕGA

Φιλελεύθερος και MEGA, ενωμένοι, με έμπνευση και τολμηροί, σε μια πολυεπίπεδη συνεργασία, που ξεκινά με τη συνένωση των ομάδων πωλήσεων και μάρκετινγκ και τη χάραξη κοινής στρατηγικής έκαναν απόψε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αποφασιστικά βήματα στον χώρο των ΜΜΕ του τόπου.

Σε ΙΚΑ ή ΟΑΕΕ γιατροί, μηχανικοί, δημοσιογράφοι, συνιστά ο ΟΟΣΑ

Nέες ενοποιήσεις ασφαλιστικών Ταμείων, με υπαγωγή του ΕΤΑΑ (γιατροί, νομικοί, φαρμακοποιοί και δικηγόροι) και του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ή στον ΟΑΕΕ προτείνει ο ΟΟΣΑ στην έκθεσή του για τη μεταρρύθμιση των προγραμμάτων κοινωνικής προστασίας. 

ATP- Στο Ρίο το 2014 ο Ράφα

Ένα πολύ μεγάλο όνομα (το μεγαλύτερο στο χώμα), θα γιορτάσουν οι διοργανωτές του Rio Open την πρώτη έκδοση του τουρνουά στο tour της ATP από το 2014, με τον Ράφαελ Ναδάλ να δηλώνει από τώρα τη δέσμευσή του πως θα αγωνιστεί στο 500αρι τουρνουά της Βραζιλίας, 15 με 23 Φεβρουαρίου 2014.

Μπασκετική ιστοσελίδα και εκδήλωση

Δυο μέρη περιλάμβανε η συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε σήμερα η ιστοσελίδα mpasketologies.com. Το πρώτο, περιελάμβανε την παρουσίαση της ανανεωμένης ιστοσελίδας και το δεύτερο, την ανακοίνωση της εκδήλωσης που θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Ασυμβίβαστο: Διπλοθεσίτης ο Διοικητής - Τι απαντά η Κεντρική

Λευκωσία: Θέμα ασυμβίβαστου για τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκο Δημητριάδη εγείρουν νομικοί, μετά τη διαπίστωση ότι είναι διπλοθεσίτης. Υποστηρίζουν ότι είναι παράνομος ο διορισμός του κ. Δημητριάδη στη θέση του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και επί τούτου επικαλούνται τη γνωμάτευση του τέως Γενικού Εισαγγελέα Πέτρου Κληρίδη με βάση την οποίαν υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου, ο πρώην υπουργός Παιδείας Αντρέας Δημητρίου. 

Πιέσεις σε Μυλωνά για παραμονή

Οι διοικητικές ζυμώσεις ενόψει της επερχόμενης εκλογικής διαδικασίας συνεχίζονται στην Ομόνοια. Γίνονται επαφές, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να σημειώνεται κάποια εξέλιξη.Το δεδομένο μέχρι στιγμής από πλευράς υποψηφιοτήτων, είναι αυτή του Νίκου Χαραλάμπους, που δήλωσε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία με το δικό του συνδυασμό, ενώ υπάρχουν και δυο ανεξάρτητες υποψηφιότητες (Βαλανίδης, Γένης). Η Συνέλευση δεν έχει ακόμη οριστεί.

Η έκρηξη της φτώχειας επιβάλλει αύξηση των κοινωνικών δαπανών

Σημειώνει δε ότι, σύμφωνα με ενδείξεις, «η φτώχεια στα εν λόγω νοικοκυριά τείνει να είναι ακραία, με σχεδόν το 40% αυτών να ζουν με εισόδημα χαμηλότερο από το 40% του μέσου εισοδήματος».

Νέα πυρά Αρχιεπισκόπου κατά ΑΚΕΛ, ΔΚΤ και ΥΠΟΙΚ

Πυρά κατά του ΑΚΕΛ, του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας αλλά και εναντίον του ΥΠΟΙΚ, εξαπέλυσε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος με αφορμή τα τεκταινόμενα στα διοικητικά της Τράπεζας Κύπρου.

Επιχείρηση για απεγκλωβισμό δυο λουόμενων που παγιδεύτηκαν στα βράχια του Κάβο Γκρέκο

Διάσωση λουομένων διενεργήθηκε από την Αστυνομία χθες το βράδυ στην Αγία Νάπα όταν λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ελεύθερη Αμμόχωστο, δύο φίλοι εγκλωβίστηκαν ανάμεσα στα βράχια, στην περιοχή θαλάσσιες σπηλιές στο Κάβο Γκρέκο.

Στον ανακριτή σήμερα ο Ντίνος Μιχαηλίδης

Σήμερα μετά το μεσημέρι απολογείται ενώπιον του ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία των παράνομων αμοιβών του ΑκηΤσοχατζόπουλου ο κατηγορούμενος στην υπόθεση, πρώην ΥΠΕΣ Ντίνος Μιχαηλίδης που εκδόθηκε από την Κύπρο πριν λίγες ημέρες.