Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Πετόσφαιρα: Αρχή με Βαρωσιώτικο ντέρμπι

Πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό μέγαρο οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων ΟΠΑΠ Α΄Κατηγορίας ανδρών και γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Το πρωτάθλημα ανδρών θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου 2013 και το πρωτάθλημα γυναικών θα ξεκινήσει στις 22 Οκτωβρίου 2013.

Νίκολας Κέιτζ: Οι τρυφερές στιγμές με τη σύζυγό του στο κόκκινο χαλί

Ιδιαίτερα διαχυτικός ήταν ο Νίκολας Κέιτζ στο κόκκινο χαλί, όπου περπάτησε στο πλευρό της σύζυγου του, Άλις Κιμ, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Joe».

Γερμανία: Αύξηση 2,3% επιδομάτων για μακροχρόνια ανέργους

Το Υπουργείο Εργασίας της Γερμανίας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι σχεδιάζει να υπάρξει αύξηση, από 1ης Ιανουαρίου, των επιδομάτων για τους μακροχρόνια άνεργους, ώστε να λαμβάνεται υπόψη ο πληθωρισμός.

Δεν άντεξε τις τύψεις ο Άριελ Κάστρο - Κρεμάστηκε στο κελί του

O απαγωγέας που έκανε τρία κορίτσια σκλάβες του σεξ.

Σχέδιο αποζημιώσεων για Ταμεία Προνοίας-Συντάξεων στην Λαϊκή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, παίρνοντας αποφάσεις για τα Ταμεία Προνοίας-Συντάξεων που υπήρχαν στην πρώην Λαϊκή

Δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του βρέθηκε επιχειρηματίας της Χαλκιδικής

Δολοφονημένος, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, βρέθηκε χθες το απόγευμα ένας 57χρονος. 

Ο Γιώργος Τσαλίκης Προκαλεί… Ακούστε Το Νέο Του Τραγούδι, Που Θα Συζητηθεί!

Είναι ένα τραγούδι αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους και δημιουργήθηκε φέτος το καλοκαίρι! Το “Απαγορευμένο 2″ δημιουργήθηκε με βάση ένα concept του Γιώργου Τσαλίκη.


36χρονος δημοσιογράφος σκοτώθηκε έξω από την ΕΡΤ

Σχεδόν κάθε βράδυ, ο Αχιλλέας Παναγούλης, συντάκτης ύλης της βραδυνής βάρδιας στο ΕΘΝΟΣ, περνούσε από την ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή για να δείξει την αλληλεγγύη του στους συναδέλφους του.

Η Kim Kardashian έγινε ξανθιά!!!

Κι όμως της πηγαίνει πολύ!

Αυτούσια η ανακοίνωση του Προέδρου της CYTA Στάθη Κιττή σε σχέση με την παραίτησή του

Η επιστολή του Προέδρου της CYTA Στάθη Κιττή, στην οποία περιγράφεται η χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη αλλά και τις αποφάσεις που έλαβαν.

Καλλιτέχνης δημιούργησε «ψεύτικη» πισίνα!

Ακόμα και τους νόμους της βαρύτητας αψηφά ο Αργεντινός καλλιτέχνης Leandro Erlich που κατασκεύασε μια πισίνα στην οποία βουτάς, δεν βρέχεσαι και φυσικά δεν κολυμπάς.

Άννα Βίσση - Έρχεται στο The Voice!

To μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1 για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ακούει στο όνομα ΤΗΕ VOICE

Νόμιζε ότι ήταν έγκυος αλλά μέσα στην κοιλιά της μεγάλωνε ένα...

Μία γυναίκα από το Πακιστάν, η Μπίμπι, πήγε στο ιατρό για να δει πώς πάει η εγκυμοσύνη της μιας και πίστευε πως ήταν 7 μηνών έγκυος.

US OPEN: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

Ο Ισπανικός εμφύλιος στους άνδρες Ναδάλ-Ρομπρέδο και ο Ιταλικός στις γυναίκες Βίντσι-Πενέτα, ξεχωρίζουν απ'το πρόγραμμα της Τετάρτης που επίσης περιλαμβάνει τις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις Αζαρένκα-Χαντούκοβα και Φερέρ-Γκασκέ.

WTA: Το παράκανε η Σερίνα...

Ανήμερα των 25ων γενεθλείων της Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο, η Σερίνα Γουίλιαμς δεν αποδείχθηκε καθόλου φιλόξενη στην Ισπανίδα καθώς την φιλοδώρησε με double bagel στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του US Open και σφράγισε το πιο δύσκολο ραντεβού με την Να Λι στα ημιτελικά της πατρίδας της!

Σχέδιο για τη Συρία στην αμερικανική Γερουσία

Οι ηγέτες της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, ανέφεραν την Τρίτη ότι κατέληξαν σε σχέδιο συμφωνίας, το οποίο παρέχει την άδεια στον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, να κάνει χρήση στρατιωτικής ισχύος κατά της Συρίας.

Συνταγή 350 ετών για παγωμένο ρόφημα σοκολάτας!



Μια πολύ παλιά συνταγή για παγωμένο ρόφημα σοκολάτας ανακαλύφθηκε από ιστορικούς τη Βρετανία, η οποία μετρά ούτε λίγο ούτε πολύ 350 χρόνια ζωής. Βρέθηκε σε ένα φυλλάδιο του 1663 το οποίο ανήκει στον Sir Edward Montagu, τον 2ο κόμη του Sandwich.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΟΚ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

4 στρατιωτικές χειροβομβίδες ΜΚ2 αμερικανικής κατασκευής και εκατοντάδες χάπια extacy, εντόπισε η αστυνομία μετά από ανώνυμη πληροφορία, η οποία οδήγησε ΥΚΑΝ και πυροτεχνουργούς στο δρόμο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας, παρά τον κυκλοφοριακό κόμβο Ανθούπολης.

Επιτέθηκαν κτύπησαν και λήστεψαν δύο Σουηδούς τουρίστες

Υπόθεση ληστείας με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.