Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Το πρώτο γυναικείο πορνοπεριοδικό είναι γεγονός!

Σε ποια... σημεία διαφέρει από τα ανδρικά
Έξυπνο, όμορφο, τόσο χυδαίο όσο πρέπει, απλά ταυτόχρονα ιδιοφυές, γράφουν οι κριτικοί βιβλίων της άλλης όχθης του Ατλαντικού. Το νέο γυναικείο πορνοπεριοδικό, είναι γεγονός! 

Ένα παραμυθένιο ιταλικό χωριό!

Η βόρεια Ιταλία μπορεί να υπερηφανεύεται για ορισμένα από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά, τα οποία βρίσκονται καλά κρυμμένα στους Δολομίτες. 

Μαρία Καττάμη: «Προσπάθησαν να κατεβάσουν την συνέντευξη μου έναντι 10000 ευρώ»

Η Μαρία Καττάμη πριν μερικές μέρες μίλησε για το μαρτύριο που περνά από τον πρώην εραστή της και την οικογένεια του.

Ενοχλούν τη Βουλή οι δεσμεύσεις έναντι στην Τρόικα για ψήφιση νομοσχεδίων

Οι απόψεις της Τρόικας δεν αφήνουν οποιαδήποτε περιθώρια για οποιεσδήποτε ρυθμίσεις σε σχέση με το νομοσχέδιο που περί γραφείων τουρισμού και ταξιδιών και ξεναγών.

 Η έγκριση του νομοσχεδίου που αποτελεί προϋπόθεση για την εκταμίευση της τρίτης δόσης του δανείου της Τρόικας προς την Κυπριακή Δημοκρατία, ενόχλησε βουλευτές όλων των κομμάτων, με αποτέλεσμα χθες η Ολομέλεια της Βουλής να αποφασίσει την αναβολή για δύο εβδομάδες της ψηφοφορίας επί του συγκεκριμένου νομοσχεδίου και την παραπομπή του ξανά στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εμπορίου. 

 Σκοπός του νόμου, που προτείνεται από την Κυβέρνηση, είναι η τροποποίηση της ισχύουσας βασικής νομοθεσίας περί γραφείων τουρισμού και ταξιδιών και ξεναγών, προκειμένου ο Διευθυντής ταξιδιωτικού γραφείου, που προέρχεται από άλλο κράτος - μέλος ή τρίτη χώρα, να μην υποχρεώνεται να αποκτήσει, μέσα σε έξι μήνες από την ημερομηνία χορήγησης της άδειας λειτουργίας του ταξιδιωτικού του γραφείου, αποδεδειγμένα επαρκή γνώση τουλάχιστον μιας εκ των επίσημων γλωσσών της Δημοκρατίας, αλλά να γνωρίζει καλά τουλάχιστον μίαν από τις τουριστικά επικρατέστερες στο νησί γλώσσες. 

 Η εισήγηση για αναβολή έγινε από τον Βουλευτή του ΔΗΚΟ, Άγγελο Βότση, μετά την παρουσίαση στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου συμφώνως της ημερήσιας διάταξης και αφού άρχισε και ήταν σε εξέλιξη μακρά συζήτηση μεταξύ των Βουλευτών, με αντιπαραθέσεις αλλά και αυτοκριτική και παράπονα κατά αλλήλων και κατά της Κυβέρνησης, ότι καταργούνται θεσμοί με τις παρεμβάσεις της Τρόικας, ακόμα και σε όχι τόσο μεγάλης οικονομικής σημασίας θέματα, ενώ υπήρξαν και δηλώσεις μελών κοινοβουλευτικών κομμάτων για κοινοβουλευτικό "μαζοχισμό" και "αυτο-εξευτελισμό". Με τον προτεινόμενο νόμο ρυθμίζονται ζητήματα που προβλέπονται στο βασικό νόμο και τα οποία χρήζουν τροποποίησης, για να συνάδουν με το νόμο - πλαίσιο για την ελευθερία εγκατάστασης παροχέων υπηρεσιών και της ελεύθερης κυκλοφορίας των υπηρεσιών, καθώς και με τη σχετική ευρωπαϊκή Οδηγία για τις υπηρεσίες στην εσωτερική αγορά. 

 Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις κρίθηκαν αναγκαίες τόσο από την αρμόδια Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες όσο και από την Αντιπροσωπεία της Τρόικας στην Κύπρο τον περασμένο Ιούλιο. Αρμόδια υπηρεσία εφαρμογής της νομοθεσίας αυτής είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, ενώ με την εφαρμογή της έχει άμεση σχέση και το Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που είναι ο Συντονιστής για την Αναγνώριση Επαγγελματικών Προσόντων. Επηρεάζονται επίσης οι Διευθυντές των γραφείων τουρισμού και ταξιδιών σε τοπικό και ευρωπαϊκό γραφείο, καθώς και οι επιχειρήσεις των γραφείων τουρισμού και ταξιδιών σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. 

 Κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια και πριν ληφθεί η απόφαση για αναβολή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Νίκος Κατσουρίδης, εισηγήθηκε όπως καταβληθεί προσπάθεια να πεισθεί η Κυβέρνηση να θεσμοθετήσει πρόνοιες ανάλογες με αυτές άλλων κρατών - μελών της ΕΕ, όπως η Αγγλία, η Γαλλία και η Γερμανία ή και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες εισάγουν στις νομοθεσίες τους πρόνοιες για υποχρεωτική γνώση της επικρατούσας στις χώρες αυτές γλώσσας, προκειμένου είτε να απασχοληθούν επαγγελματικά υπήκοοι άλλων κρατών στην επικράτειά τους, είτε να λάβουν κρατική χορηγία/ βοήθημα. Από Βουλευτές του ΔΗΣΥ επισημάνθηκε η ανάγκη υπερψήφισης αυτής της νομοθεσίας και διότι αυτό επιβάλλεται από ευρωπαϊκή Οδηγία και διότι αποτελεί πρόνοια του επικαιροποιημένου Μνημονίου, για τη σύναψη του οποίου, όπως δήλωσαν, την ευθύνη δεν φέρει η παρούσα Κυβέρνηση Αναστασιάδη, αλλά οι προκάτοχοί του. -

 Source : http://www.philenews.com

«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο»

Σοκάρει η υπόθεση των «σκλάβων» του Λονδίνου

«Μόνο εσύ Ομόνοια» (Φωτορεπορτάζ)

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η σημερινή εκδήλωση της Ομόνοιας στην «Green Boutique», εκεί όπου οι ποδοσφαιριστές Ρενάτο Μαργκάσα, Λούκας Γκικίεβιτς, Ζοσέ Μορέιρα, Αλίπιο, Σοφιάν Σερφά, Μάρκο Σοάρες, Ζοάο Πάολο Αντράντε, αλλά και ο Ράινερ Ράουφμαν μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με φίλους της ομάδας.


WOWWWW ΚΥΠΡΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΤΟ....

Την ερχόμενη Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη καταγραφή των εκθεμάτων του Μουσείου «Μισέλ Πλατινί» στη Μοσφιλωτή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πληροί τα κριτήρια για συμπερίληψη στα Ρεκόρ Γκίνες, στην κατηγορία «μεγαλύτερη συλλογή από αθλητικά αναμνηστικά».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Δείτε τι βρήκαν κάτω από τα συντρίμια των Δίδυμων Πύργων!

Τι ανακάλυψη έκαναν τυχαία… τα συνεργεία που εργάζονταν στο υπόγειο σύστημα ασφαλείας οχημάτων του υπό ανέγερση Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

Γιατί ''φουντώνουν'' το βράδυ οι αρρώστιες;

Τα ...μαύρα σκοτάδια προτιμούν πολλές αρρώστιες για να κάνουν πιο έντονη αλλά και πιο ενοχλητική την παρουσία τους.

Εικόνες δυστυχίας και ντροπής στην Κύπρο του Ευρώ και του Μνημονίου - VIDEO

- Γυναίκα παίρνει φαγητό από τα σκουπίδια της Δημοτικής Αγοράς στη Λευκωσία!
- Δίπλα της ακριβώς, άλλοι πολίτες πετούν τρόφιμα στον ίδιο κάδο
- Πολίτες αναμένουν να κλείσει η Αγορά για να μαζέψουν απ’ το έδαφος ό,τι περισσεύει

ΑΙΣΧΟΣ .....

Άγρια επίθεση δέχεται από χθες το πρωί η Χριστιάνα Μυλωνά, δημοτική σύμβουλος του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου από διάφορα στελέχη νεοσύστατου κομματίδιου, που προσπάθησαν με αυτό το τρόπο να τη θίξουν και να την μειώσουν προσωπικά παραβιάζοντας ακόμη και το προφίλ της στο facebook.

Τα αντισυλληπτικά χάπια αυξάνουν τον κίνδυνο γλαυκώματος

Οι γυναίκες που κάνουν χρήση αντισυλληπτικών χαπιών για διάστημα άνω των τριών ετών διατρέχουν διπλάσιο κίνδυνο να εμφανίσουν γλαύκωμα σε σύγκριση με τις γυναίκες που δεν παίρνουν το χάπι, σύμφωνα με μια μελέτη που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας.

Έχω χοληστερίνη κάνει να τρώω φέτα;

Μια ερώτηση που την ακούμε συχνά ιδιαιτέρως σε μια χώρα όπου η φέτα έχει την τιμητική της. 

Ακούστε το καινούργιο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή

Το καινούργιο τραγούδι από την νέα δισκογραφική δουλειά της Καίτης Γαρμπή έχει τίτλο «Ανεμοδαρμένο ύψη».

Βέρα Λάμπρου: Σοκάρει με την εξομολόγησή της για τα βασανιστήρια από την οικογένειά της!

Η Βέρα Λάμπρου μιλά για την κακοποίηση που υπέστη από τους γονείς της.

Υπόθεση δουλείας αποκαλύφθηκε στο Λονδίνο

Τρεις γυναίκες που καταγγέλλεται ότι κρατούνταν ως δούλες επί περίπου 30 χρόνια «διασώθηκαν» από τη Μητροπολιτική Αστυνομία από σπίτι στο νότιο Λονδίνο.

Πούτιν και Ερντογάν θα συμπροεδρεύσουν συνόδου του Ρωσο-Τουρκικού Συμβουλίου Συνεργασίας

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συμπροεδρεύσουν αύριο στην Αγία Πετρούπολη της τέταρτης συνόδου του Υψηλού Επιπέδου Ρωσο-Τουρκικού Συμβουλίου Συνεργασίας, που θα επικεντρωθεί στο θέμα της Συρίας και στις προτεινόμενες ειρηνευτικές συνομιλίες για το ζήτημα αυτό, στις διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά του Ιράν καθώς και στις οικονομικές εξελίξεις.

Στην πρίζα η Κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση της ΑΗΚ- Προκύπτει νομικός σκόπελος

Απαντώντας σε ερώτηση του Γενικού Διευθυντή της ΑΗΚ, η Διευθύντρια Νομικών Υπηρεσιών, υπαγορεύει ότι με βάση το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, για την όποια αλλαγή στο νομικό καθεστώς της ΑΗΚ, ήτοι ιδιωτικοποίηση, θα πρέπει να υπάρξει τροποποίηση του από τη Βουλή.

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ - ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ

ΣΟΚ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσό.... Ενώ οι δύο εργάτες βρίσκονται βαριά τραυματισμένοι σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού είναι χωρίς αξονικό αφού - το πήγαν για... σέρβις...

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία έπειτα από απόπειρα δολοφονίας κατά του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αντρας ζωσμένος με εκρηκτικά προσπάθησε πριν από λίγο να μπει στο γραφείο του Ερντογάν στην Αγκυρα.

Οι άντρες της ασφάλειας του Τούρκου πρωθυπουργού πυροβόλησαν τον άντρα, ο οποίος σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι μαρτυρίες από το σημείο είναι συγκλονιστικές. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν τον 52χρονο άντρα τη στιγμή που πυροδοτούσε τα εκρηκτικά, αποτρέποντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το μακελειό! Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν λίγο και το όνομα του βομβιστή που είναι Tugrul. B. 

Η αστυνομία λέει ότι έχει θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση και ότι ο 52χρονος είχε φτιάξει τη βόμβα στο σπίτι του. Οι άντρες της ασφάλειας του Τούρκου πρωθυπουργού πυροβόλησαν τον άντρα, ο οποίος σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι ο άντρας είναι νεκρός, αλλά τώρα τα τηλεοπτικά κανάλια της Τουρκίας μεταδίδουν ότι είναι τραυματισμένος. Οι δρόμοι γύρω από το γραφείο του τούρκου πρωθυπουργού έχουν αποκλειστεί και επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

Λύθηκε το μυστήριο του περιστρεφόμενου αιγυπτιακού αγάλματος

Επί μήνες, οι έφοροι ενός μουσείου στη Βρετανία προσπαθούσαν να λύσουν το μυστήριο ενός αρχαίου αιγυπτιακού αγάλματος που περιστρεφόταν από μόνο του μέσα σε μια σφραγισμένη γυάλινη προθήκη.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ

Ο τραγουδιστής Adam Levine frontman του βραβευμένου με Grammy ροκ συγκροτήματος Maroon 5 και κριτής του επιτυχημένου σόου του NBC "The Voice", είναι σύμφωνα με το περιοδικό People ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή.

Ο 34χρονος τραγουδιστής και στιχουργός, ο οποίος είναι αρραβωνιασμένος με το μοντέλο της Victoria's Secret, Behati Prinsloo, δήλωσε στο περιοδικό ότι αιφνιδιάστηκε από την ανακοίνωση. 

 "Ως μουσικός φαντασιώνεσαι ότι θέλεις να κερδίσεις Grammy αλλά δεν νομίζω στα αλήθεια ότι φανταζόμουν κάτι τέτοιο. Εντυπωσιάστηκα και εξεπλάγην και σχεδόν νόμιζα ότι αστειεύονταν, αλλά δεν αστειεύονταν, οπότε αυτό είναι cool", δήλωσε στο περιοδικό. Στο παρελθόν τον τίτλο του περιοδικού κατείχαν οι Channing Tatum, Brad Pitt, Johnny Depp, Ryan Reynolds George Clooney και Matt Damon

Source : http://showtime-cy.blogspot.com

«Καίνε» Διοικητή και Σταυρινάκη οι ποινικοί ανακριτές

Eκ πρώτης όψεως ευθύνες στο Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκο Δημητριάδη και στον τέως Υποδιοικητή Σπύρο Σταυρινάκη, καταλογίζει το πόρισμα των ερευνών που διεξήγαγαν οι ποινικοί ανακριτές της αστυνομίας, σε σχέση με τον οίκο Alvarez & Marsal (A&M) και τη διαδικασία που ακολουθήθηκε μεταξύ του οίκου και της Κεντρικής Τράπεζας.


Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι κυβερνητικοί γιατροί

Εντός δεκαπέντε ημερών οι κυβερνητικοί ιατροί κατέρχονται σε προειδοποιητική τετράωρη στάση εργασίας εάν το Υπουργείο Υγείας δεν αντικρύσει θετικά τα αιτήματά τους ενώ όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών (ΠΑΣΥΚΙ) Μάρω Κοντού προτίθενται να προχωρήσουν και σε 48ωρη απεργία «σε περίπτωση που το Υπουργείο Υγείας δεν ανταποκριθεί».

Τρομακτικό ψάρι αναδύθηκε από βάθος 2.000 μέτρων στα νερά του Καναδά [βίντεο]

Στα παγωμένα νερά του Καναδά εντοπίστηκε ένα από τα πιο περίεργα και τρομακτικά ψάρια που έχουν εντοπίσει επιστήμονες.

WTA - Έκλεψε τις καρδιές μας η Τζένι

Στην πρώτη της ολοκληρωμένη χρονιά στο WTA Tour, προερχόμενη απ'το Juniors circuit, η Ευγενί Μπουσάρ ήταν ότι πιο φρέσκο, πιο όμορφο και πιο ελπιδοφόρο είδαμε τη φετινή σεζόν στο γυναικείο tour της WTA, με την 19χρονη Καναδή να παίρνει δικαίως το βραβείο Newcomer Of The Year, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή κούρσα το 2013.

Υποσχέθηκε να πει το δελτίο καιρού γυμνή αν η Γαλλία έπαιρνε την πρόκριση! Κράτησε το λόγο της η παρουσιάστρια

Η 27χρονη είχε...τάξει στριπτίζ εάν η Εθνική Γαλλίας κέρδιζε στα μπαράζ την Ουκρανία – Τίμησε την υπόσχεσή της αλλά... απογοήτευσε το κοινό!

Πέθανε ο διάσημος hair stylist Άλντο Κόπολα

Έπασχε από την ανίατη ασθένεια

Στα 53 κιλά απορρίφθηκε ως μοντέλο - Στα 113 ποζάρει για τη Vogue!

H κυρία που βλέπεις στη φωτογραφία είναι plus size μοντέλο και λέγεται Velvet D'Amour.Το περίεργο δεν είναι ότι κάνει καριέρα μοντέλου, αφού τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες με παραπανίσια κιλά γίνονται μοντέλα.

OMG: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Από μεγάλο ύψος, έπεσαν το πρωί δύο εργάτες στο Βασιλικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.


Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ-Αχώριστοι νύχτα-μέρα!

Τον έρωτά τους ζουν, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, που τον τελευταίο καιρό κάνουν όλο και περισσότερες κοινές εμφανίσεις!

ΑΕΛ - Βγαίνει το πλάνο

Στην ΑΕΛ συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει Απόλλωνα. Στο στρατόπεδο της ομάδας θέλουν να κολλήσουν μια δεύτερη επιτυχία και να ανεβούν βαθμολογικά.

ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΜΠΥΡΑΡΙΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ &.... ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΠΑΦΟ

Νύκτα εμπρηστών η χθεσινή. Αυτοκίνητο και μπυραρία τυλίχθηκαν στις φλόγες σε Πάφο και Λευκωσία αντίστοιχα. Στις 23.40 χθες βράδυ αυτοκίνητο ιδιοκτησία νεαρής Ρουμάνας τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ένας νεκρός φοιτητής σε συγκρούσεις στην Αίγυπτο

Οι δυνάμεις ασφαλείας εισέβαλαν το βράδυ της Τετάρτης στο πανεπιστήμιο

Χάρης σε συντεχνίες: ''Μονόδρομος οι ιδιωτικοποιήσεις''

Η Κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή από το να προχωρήσει με τον καταρτισμό πλάνου για τις αποκρατικοποιήσεις μέχρι το τέλος του χρόνου, βάσει της μνημονιακής δέσμευσης που ανέλαβε, φαίνεται να ξεκαθάρισε στις συντεχνίες της CYTA ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, σε συνάντηση που είχαν το απόγευμα στο Υπουργείο Οικονομικών.

ΑΠΟΕΛ: Η «μεταγραφή» από Παραγουάη και ο Αλωνεύτης

Παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό διάστημα τώρα αλλά σιγά σιγά βρίσκει τον ρυθμό του και δεν θα αργήσει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. 

Σύλληψη 19χρονης στην Πάφο για πρόκληση κακόβουλης ζημιάς

Υπόθεση παράνομης εισόδου και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Επαναπροσδιορισμός για το ΑΚΕΛ τον Φεβρουάριο

Ο κύβος ερρίφθη. Μέσα Φεβρουαρίου θα συγκληθεί το προγραμματικό συνέδριο του ΑΚΕΛ που θα καθορίσει τη νέα γραμμή πλεύσης του κόμματος της Αριστεράς και στο μεσοδιάστημα θα προωθηθούν οι αλλαγές/ανανεώσεις στη Γραμματεία και το Πολιτικό Γραφείο. Αλλαγές πιο συμμαζεμένες από αυτές που αρχικά είχαν τεθεί επί τάπητος στην πρώτη αυτοκριτική συζήτηση στα κομματικά συλλογικά όργανα, όχι τόσο κραυγαλέες και με βασικό κριτήριο το ηλιακιακό όριο των 63 χρόνων.

Απειλούσε 17χρονη με γυμνές φωτογραφίες της

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου, καθώς και της εκβίασης ανηλίκων από δράστες, ότι θα χρησιμοποιήσουν υλικό με άσεμνο περιεχόμενο που τους απεικονίζει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.