Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Οι πιο περίεργοι νόμοι για την οδήγηση στον κόσμο

Δε βγάζουν νόημα, όσο κι αν το προσπαθήσεις
Η οδήγηση είναι από εκείνα τα πράγματα που σε εξυπηρετούν απίστευτα, αλλά μπορούν και να σου προκαλέσουν μεγάλους μπελάδες!

Ελίσα Γεωργίου: Διαψεύδει τις φήμες ότι έχει δεσμό με τον Πάνο Μακρή και...

κάνει "πρόβα νυφικού"
Οι φήμες θέλουν τη Σταρ Κύπρος 2013, Ελίσα Γεωργίου, να είναι ερωτευμένη. Αυτό δήλωσε και η ίδια στην απονομή των Time Out Eating Awards 2013 όπου παραβρέθηκε για να δώσει ένα από τα βραβεία. 

Χιλιάδες μπάλες πάγου σε λίμνη

Ένα άκρως εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο παρατηρήθηκε στη λίμνη Μίσιγκαν στο βορρά των ΗΠΑ. Η λίμνη γέμισε από χιλιάδες μπάλες πάγου προκαλώντας σε όλους την κατάπληξη και το θαυμασμό στο μεγαλείο της φύσης.

Πως θα ζεσταθείτε φθηνά: Χρήσιμες ιατρικές συμβουλές

Το πιο άγριο πρόσωπο του δείχνει τις επόμενες ημέρες ο χειμώνας. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ ο υδράργυρος θα σημειώσει κάθετη πτώση και ένα είναι σίγουρο πως επιτέλους θα δούμε... άσπρη ημέρα.

Ελένη Χατζίδου: Τι άλλο θα δούμε…αυτή τη φορά μας δείχνει τα σπυράκια της

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Ελένη Χατζίδου, αφού ετοιμάζει καινούργια φωτογράφηση. Το κορίτσι φωτογραφηθηκε χωρίς make up για να δούμε τα σπυράκια που έβγαλε στο μέτωπο.

Ηθοποιός του Μπρούσκο εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Εσπευσμένα βρέθηκαν στις Πρώτες Βοήθειες οι ηθοποιοί της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, αφού ένας από τους πρωταγωνιστές τραυματίστηκε, για χάρην πάντα του σεναρίου…

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΙΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ

Ένα άκρως επιθετικό και κακόβουλο λογισμικό έχει κατακλύσει το Facebook, σύμφωνα με μαρτυρίες χιλιάδων χρηστών. Ειδικότερα, μέσω των μηνυμάτων σας έρχεται ένα νέο μήνυμα, το οποίο αναφέρει: kala eisai xazos????? ti einauta pou anevazeis edo. Συνιστάται στους χρήστες να μην το κατεβάσουν καν και να το διαγράψουν αμέσως.

Σε συναγερμό οι Αρχές για το κύμα ψύχους που θα κτυπήσει την Κύπρο

Σε ετοιμότητα ευρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για αντιμετώπιση του ιδιαιτέρως ψυχρού κύματος που αναμένεται από σήμερα το απόγευμα να πλήξει την Κύπρο, με χαμηλές θερμοκρασίες, ισχυρούς ανέμους, καταιγίδες και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Αρχίζει αύριο η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ

Αρχίζει αύριο (11/12) η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, στο ΓΣΠ, στις 19:00, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

6 ιδέες για να στρώσεις το γιορτινό τραπέζι με στυλ!

Ψάχνεις για εναλλακτικούς τρόπους να στολίσεις το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι; Σου έχουμε πολλές και καλές ιδέες.

Ελεύθερη χρήση και καλλιέργεια μαριχουάνας εξετάζει η Ουρουγουάη

Στη Γερουσία σήμερα το νομοσχέδιο.
Η Γερουσία της Ουρουγουάης αναμένεται να εγκρίνει σήμερα νομοσχέδιο με το οποίο θα κάνει ελεύθερη την καλλιέργεια και πώληση μαριχουάνας. 

Φυττής: Προοπτική για το μέλλον οι προβληματισμοί των νέων

Οι προβληματισμοί των νέων συμβάλλουν στην εξαγωγή σημαντικών μηνυμάτων, τα οποία πρέπει να διοχετεύονται προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων, σ’ όλες τους τις μορφές, για τη λήψη των μέτρων που προάγουν την ευημερία και την πρόοδο των νέων και τους δημιουργούν προοπτική για το μέλλον, δήλωσε σήμερα ο Προεδρεύων της Βουλής Σοφοκλής Φυττής, ο οποίος τόνισε πως η πολιτεία οφείλει να τα στηρίζει με κάθε μέσο, να παράσχει εκπαίδευση και όπου χρειάζεται να χορηγεί κοινωνικές παροχές.

ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΕΙ ΓΥΜΝΗ & ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Νεαρή δασκάλα δημόσιου σχολείου βρήκε τον μπελά της όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο αποκαλυπτικές της φωτογραφίες

Βάζουν μπάρες στο οδόφραγμα της Οδού Λήδρας οι κατοχικές αρχές

Άκρως αποκαλυπτικά τα δημοσιεύματα της Τ/κ εφημερίδας Αφρίκα που αγγίζει δύο πολύ καυτά θέματα των κατεχομένων.

MILEY CYRUS…TO ”WRECKING BALL ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ”

Μετά το video parody του ”wrecking ball’ από τον τριχωτό κύριο που υποδύθηκε την Miley Cyrus και το αποτέλεσμα ήταν γέλια μέχρι δακρύων,νέα τρέλα κάνει την εμφάνισή της.

CHAMPIONS LEAGUE: Για όλες υπάρχει κίνητρο

Οκτώ ομάδες αγωνίζονται την Τρίτη στους ομίλους του Champions League. Από αυτές μόνο δύο δεν έχουν την παραμικρή ελπίδα πρόκρισης, η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Άντερλεχτ, ενώ δύο έχουν καπαρώσει και την πρωτιά, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Πούτιν ξήλωσε το RIA Novosti

Με ένα αιφνιδιαστικό διάταγμα ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατήργησε σε μία στιγμή τη μεγαλύτερη ειδησεογραφική υπηρεσία της Ρωσίας RIA Novosti,

Διαμαρτυρία για τα δεδουλευμένα από εργαζομένους του σφαγείου

Θα παραδώσουν επιστολή με το αίτημα τους στον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Χειροπέδες σε 16χρονο για διαρρήξεις και κλοπές στη Λάρνακα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου στη Λάρνακα για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ένας 16χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες για σωρεία υποθέσεων ληστειών.

Γλυτώνουν εκποιήσεις τα δάνεια πρώτης κατοικίας έως 200.000 ευρώ

Λειτουργός του υπ. Οικονομικών εξήγησε το πλαίσιο σήμερα στην Επ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων