Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ: Bόμβα έσκασε σε λεωφορείο - Σκοτώθηκαν 11 φοιτήτpιες

Τουλάχιστον 11 φοιτήτpιες σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν στην πόλη Κουέτα του Πακιστάν, όταν εξερράγη βόμβα στο λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν.

Οι κλοπές έγιναν ρουτίνα: άλλη μια στην Πέγεια.

Τουρίστας από την Ρωσία που διαμένει στην Πέγεια κατήγγειλε σήμερα στην αστυνομία ότι τα ξημερώματα οι ληστές εισήλθαν στο σαλόνι του διαμερίσματος του και έκλεψαν ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, μια φωτογραφική μηχανή, ένα mini ipad, 1000 ευρώ και 35000 ρούβλια. όλα τα κλοπιμαία υπολογίζεται να ξεπερνούν τις 5000 ευρώ.  

Τουρκία: Μια επιθετική «θεία» με σφεντόνα! - ΦΩΤΟ

Ξεχωρίζει για το θάρρος της και τη μαχητικότητά της… κρατώντας απλά μια σφεντόνα κατά των αστυνομικών αρχών!

Ιταλία: 159 λαθρομετανάστες διασώθηκαν

Η ιταλική ακτοφυλακή διέσωσε 159 λαθρομετανάστες από τη Συρία, το Αφγανιστάν και την Αιγυπτο, των οποίων η βάρκα κινδύνευε κατά τη θαλασσοταραχή.

Νέλσον Μαντέλα: Καλυτερεύει η κατάσταση της υγείας του

Ο πρώην Πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής νοσηλευόταν εδώ και μέρες σε νοσοκομείο στην Πρετόρια. Η μόλυνση στον πνεύμονα του 94χρονου αγωνιστή.

Η κατάσταση της υγεία του φαίνεται να είναι πολύ καλύτερη, ο ίδιος πολύ πιο ευδιάθετος και δεν αποκλείεται σύντομα να πάρει εξιτήριο.

Η οικονομική κρίση μας έκανε πιο ανθρώπινους – Εθελοντές γιατροί για δωρεάν περίθαλψη στην Πάφο

-Μετά τα κοινωνικά παντοπωλεία, από σήμερα και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
-Μεγάλος αριθμός δυσπραγούντων πολιτών επισκέφτηκε το Ιατρείο των Εθελοντών Ιατρών στην Πάφο
-Έκκληση για εθελοντική συμμετοχή σε γιατρούς, νοσηλευτές, οδοντίατρους, φαρμακοποιούς

Κλοπή ηλεκτρικών ειδών από εγκαταλελειμένο ξενοδοχείο στην Πάφο

Διάρρηξη σημειώθηκε σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας.

Έδρασαν και πάλι οι διαρρήκτες στη Λεμεσό - Τρείς διαρρήξεις σε ένα μόλις 24ωρο

Μεγάλη ανησυχία συνεχίζουν να προκαλούν οι απανωτές διαρρήξεις στη Λεμεσό. Μέρα παρά μέρα, οι χρυσοδάκτυλοι "κτυπούν", αρπάζοντας από οικίες περιουσίες πολλών χιλιάδων ευρώ. Το τελευταίο 24ωρο οι διαρρήκτες εισέβαλαν σε τρία διαφορετικά σπίτια και άρπαξαν ότι πολυτιμότερο βρήκαν μπροστά τους.

Απίστευτο! Δείτε για τι κατηγορείται ο Λιονέλ Μέσι!

Μπορεί να παίζει την καλύτερη μπάλα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη και να αποτελεί παράδειγμα χαρακτήρα εντός γηπέδου, ωστόσο...

Tο “ατύχημα” πασίγνωστης ηθοποιού

Το να σκύψει μια μητέρα να φιλήσει και αν παίξει με το παιδάκι της που κάθεται στο καροτσάκι είναι μια γλυκιά και τρυφερή στιγμή.


Δείτε τον Πάνο Μουζουράκη όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ποτέ!

Μια εμφάνιση που… “σοκάρει” έκανε ο Πάνος Μουζουράκης για τις ανάγκες της παράστασης Hangover IV στην οποία πρωταγωνιστεί. Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του entertv και τον απαθανάτισε!


Λεμεσός: Άσχημες προθέσεις είχε 35χρονος - Πιάστηκε στα πράσα την ώρα που έβαζε φωτιά

Συνελήφθη 35χρονος, τη στιγμή που έβαζε φωτιά σε ανοικτό χώρο στο Πισσούρι, κοντά στον αυτοκινητόδρομο. Όταν αντιλήφθηκε την αστυνομία, προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητο του,ωστόσο δεν τα κατάφερε και οδηγήθηκε, στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού.

Θρίλερ στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης-Αεροσκάφος με 160 επιβάτες βγήκε από τον διάδρομο

Κόκκινος συναγερμός το πρωί στο Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης καθώς ένα αεροσκάφος που ερχόταν από την Ρωσία με 160 επιβάτες βγήκε από τον διάδρομο κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, όταν ο πιλότος, άγνωστο γιατί, δεν μπόρεσε να το σταματήσει.

Μόνο μπουνιές που δεν έπαιξαν δημοσιογράφοι στο Mega!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα επεισόδιο ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη του τμήματος ενημέρωσης του Mega. Πρωταγωνιστές τις «κόντρας», φέρονται να είναι ο Νίκος Στραβελάκης και ο Βίκτωρας Βλαχογιάννης. 

Αεροπλάνο καρφώθηκε σε υπόστεγο

Επιβατικό αεροσκάφος προσέκρουσε σε υπόστεγο σε αεροδρόμιο της Καλιφόρνιας με αποτέλεσμα την εκκένωση παρακείμενων κτηρίων, όπως μεταδίδει το Skynews.