Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Γιατί βλέπουμε περίεργα όνειρα όταν έχει πανσέληνο!

Δεν κοιμηθήκατε καλά; Είδατε και κακό όνειρο; Δε φταίτε εσείς, αλλά... το φεγγάρι!



Ελένη Μενεγάκη - Τζένη Μπαλατσινού - Δέσποινα Βανδή: Η άγρια νύχτα στο Κολωνάκι, οι φωνές της Ελένης που ακούγονταν μέχρι την Ομόνοια και τα... ιπτάμενα ποτήρια!

Η άγρια νύχτα στο Κολωνάκι σήμανε το τέλος της κολλητής φιλίας των τριών γυναικών της ελληνικής showbiz.

Σ. Χρηστίδου: Φωτογραφίζει τους γιους της λίγο πριν κοιμηθούν!

Μία όμορφη Κυριακή πέρασε η Σίσσυ Χρηστίδου με τα παιδιά της.

H Lady Gaga ντύθηκε…γοργόνα [εικόνες]

Το έκανε και αυτό


Η Lady Gaga πάντα θα βρίσκει εκείνο τον τρόπο για να την σχολιάζουν όλοι αναιξερέτως. Αυτή τη φορά είπε να ντυθεί γοργόνα προκειμένου να πάει στο Roseland Ballroom.

Έκανε λοιπόν τη διαφορά ντυμένη γοργόνα με όλα τα απαραίτητα. Τέτοια ωραία μεταμφίεση ούτε στα καρναβάλια δεν θα μπορούσε να την κάνει η διάσημη τραγουδίστρια.

Τα κοχύλια στα μαλλιά της ήταν απαραίτητα για την μεταμόρφωσή της. Φυσικά η Lady Gaga δεν ξέχασε τα πανύψηλα παπούτσια της που πάντα τα φοράει.
Η διάσημη τραγουδίστρια πόζαρε με θαυμαστές μαζεύοντας μάλιστα και πολλά δωράκια έκπληξη που της είχαν φέρει.


 













                                                                                     

                                                                                                            

















source: http://www.ilovestyle.com


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝHΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

«O Μουρατίδης μπορεί να κάνει μια ένεση στον ψυχίατρο»

Με βαριά καρδιά άνοιξε το 2ο live του Your Song ο Αντρέας Μικρούτσικος, αφού η βραδιά έπρεπε να ξεκινήσει με αποχώρηση.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ "ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ... ΣΚΟΤΩΣΩ PAPARAZZI"

Πέρυσι γράφτηκε πως ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, με την οποία δεν τον είδαμε ποτέ σε κάποια φωτογραφία.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ο αρχηγός που ξέρουμε

Η…επάνοδος του Γιώργου Εφραίμ στο χθεσινό παιχνίδι στο ΓΣΠ ήταν εντυπωσιακή. 

Ντάιζελμπλουμ: Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την Κύπρο αν χρειαστεί

Το Eurogroup είναι έτοιμο να στηρίξει την Κύπρο όταν χρειαστεί, δήλωσε ο Πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάιζελμπλουμ μετά τη συνάντησή του στο Προεδρικό με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Περιφορά του επιταφίου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Η ανατροπή του κλίματος που δημιούργησε η βία του ΕΛΑΜ κατά του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στη Λεμεσό έρχεται από την Αμμόχωστο.

ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Τους χώρισαν στα 17 αλλά ... ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ στα 65!

ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Τους χώρισαν στα 17 αλλά ... ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ στα 65!Μια απίστευτη ιστορία, βγαλμένη σαν από παραμύθι, η οποία εκτυλίχθηκε πριν από πολλές δεκαετίες, θα αναβιώσει τον ερχόμενο Ιούνιο στην...

Φυματίωση κόλλησαν τέσσερις Βρετανοί από τις γάτες τους

Στην Αγγλία αναφέρθηκαν τα πρώτα στον κόσμο κρούσματα μετάδοσης της φυματίωσης από γάτες σε ανθρώπους, σε μία τοπική μικροεπιδημία που πιστεύεται ότι προκλήθηκε από κουνάβια.

Ξεκίνησε η συνάντηση Αναστασιάδη - Ερογλου

Αρχισε λίγο μετά τις 11.30 η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, κατά την οποία αναμένεται να γίνει ανασκόπηση της πορείας των μέχρι σήμερα συνομιλιών.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ

Συνέχεια στην δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Βρετανία: Πιο πολύ ζέστη και από την Κύπρο

Πιο υψηλές θερμοκρασίες και από τη Μεσόγειο σημειώνονται στη Βρετανία, την ώρα που η μέση μηνιαία θερμοκρασία στη χώρα δεν υπερβαίνει τους 9.8 °C.

Τα δύσκολα δεν έχουν περάσει λέει ο Γέρουν

Κάλεσμα στην Λευκωσία να συνεχίσει τις προσπάθειες για έξοδο από την οικονομική κρίση εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε στην κυβέρνηση ότι παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται τα δύσκολα δεν έχουν περάσει.

Ο προϋπολογισμός της Cyta ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών

Τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι σημαντικά για την Cyta, γιατί θα καθορίσουν το μέλλον και την πορεία της, δήλωσε ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Χρίστος Πατσαλίδης.

Μια ζέστη και μια κρύο ο καιρός - Τι προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και στα δυτικά και βόρεια παράλια μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε θα εμφανίζονται παροδικές νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι μέχρι βορειοανατολικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ και αργότερα στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα ανατολικά και νότια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και στα δυτικά παράλια το απόγευμα μέχρι βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά και νότια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο κατά το τριήμερο.

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Τα νεύρα του Μικρούτσικου για την Πάολα «Τι ακτινογραφία είναι αυτή; Πάτε καλά;» (VIDEO)

Τα «πήρε άγρια» ο παρουσιαστής με την Εύη Δρούτσα και το Νίκο Μουρατίδη όταν θέλησαν να βάλουν τη Σταυρούλα Μιχαήλ στο τρυπάκι του σχολιασμού της Πάολας…
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να προστατεύσει την Σταυρούλα Μιχαήλ από την παγίδα του να κρίνει την Πάολα, τη φωνή της και γενικά την τραγουδίστριας.

Βαδίζει η Κύπρος προς ερημοποίηση;

erimosΙδιαίτερα σοβαρές αναμένεται να είναι οι επιπτώσεις από τις κλιματικές αλλαγές και για την Κύπρο, όπου το φαινόμενο είναι ήδη εμφανές με τη μέση θερμοκρασία να αυξάνεται και τη μέση ετήσια βροχόπτωση να μειώνεται.

Η ΕΔΕΚ για την επέτειο της 1ης Απριλίου

Ο Κυπριακός Ελληνισμός τιμά με αισθήματα εθνικής περηφάνιας την επέτειο έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του 55-59. Η 1η Απριλίου σηματοδότησε την «εν όπλοις» επανάσταση κατά της αποικιοκρατικής δύναμης και την αφετηρία κατάκτησης της ανεξαρτησίας και της δημιουργίας του Κυπριακού κράτους.

Χάθηκε σκύλος ράτσας husky

Χάθηκε σκύλος ράτσας husky στη περιοχή Λακατάμιας (Πάνω Λακατάμια) περιοχή Coffee Island, πίσω απο το εστιατόριο Τσαντάλι.
Το σκυλάκι χάθηκε χθες Κυριακή και ακούει στο όνομα MAYA!!!

Τηλέφωνα επικοινωνίας : Χριστιάνα 99496043, Σταύρος 99330171





---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Ντάισεμπλουμ: επώδυνο το κούρεμα αλλά έπρεπε να γίνει κάτω από αυτές τις περιστάσεις

Απαντώντας σε ερώτηση εάν θεωρεί λανθασμένους τους χειρισμούς για το κούρεμα ο Πρόεδρος του Eurogroup τόνισε ήταν μια επώδυνη απόφαση, αλλά απαραίτητη κάτω από τις συγκεκριμένες περιστάσεις.

Προσπάθεια να πειστεί η Κομισιόν για τις ΚΑ

Προσπάθεια ώστε να πειστεί η Κομισιόν για την ανάγκη επιβίωσης των Κυπριακών Αερογραμμών αρχίζει από σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του κρατικού αερομεταφορέα σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών. Όπως είναι γνωστό, το μέλλον της εταιρείας κρέμεται κυριολεκτικά από την τελική απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για το αν τελικά η στήριξη της εταιρείας από το κράτος έγινε σύμφωνα με τους σχετικούς κανόνες της ΕΕ για τις κρατικές ενισχύσεις.

Κουμάντο και στο Αρχηγείο έκανε ο Ιωνάς – Διαβάστε τις αποκαλυπτικές επιστολές του τέως Αρχηγού προς τον ΠτΔ

- Ο Μ. Παπαγεωργίου καλούσε τον ΠτΔ να επέμβει για την «άκρως ανησυχητική κατάσταση» με τη συμπεριφορά του Υπ. Δικαιοσύνης
- Ο Ι. Νικολάου δεν ενημέρωνε τον Αρχηγό για αποφάσεις και μέτρα σχετικά με τις κεντρικές Φυλακές, αναφέρει η επιστολή
- Διαβάστε τις δύο επιστολές του τέως Αρχηγού προς τον ΠτΔ
- ''Τώρα ετελειώσαν τζιαι οι εκλογές στο ΔΗΚΟ'' ανέφερε «δειτικά» ο Υπουργός προς τον Αρχηγό «υπονοώντας τη μη εκλογή Κάρογιαν»
- Εδώ και δύο μήνες ο Μιχάλης Παπαγεωργίου έστελνε επιστολές αλλά δεν πήρε απαντήσεις ποτέ
- Εκτεθειμένη η κυβέρνηση που μετά την αποκάλυψη των επιστολών η ευθύνη για «ασυνεννοησία» με τον τέως Aρχηγό τη βαραίνει αποκλειστικά

Δείτε τη φωτογραφία με το ναζιστικό χαιρετισμό του Εκπρ. Τύπου και μελών του ΕΛΑΜ

nazistikos xairetismosΟ ντόρος που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με τα επεισόδια που προκλήθηκαν στη Λεμεσό από μέλη του ακροδεξιού κόμματος, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώθηκε στη Λεμεσό, με κύριο ομιλητή τον Τουρκοκύπριο τέως ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, προκάλεσαν την αντίδραση της Κυβέρνησης και τις συλλήψεις μελών του ΕΛΑΜ, τα οποία όμως αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθερα με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Μολότοφ εναντίον περιπολικού στη Λεμεσό

Έναν 19χρονο καταζητεί η Αστυνομία στη Λεμεσό, ο οποίος φέρεται να έριξε μολότοφ εναντίον περιπολικού της Αστυνομίας στην περιοχή Αγίου Αθανασίου.

Μεθοδεύεται επιβολή λύσης στο Κυπριακό, δηλώνει ο Γ. Ομήρου

Έκκληση προς όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου να παρέμβουν προς την πλευρά της Τουρκίας και να της υποδείξουν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει μια συμπεριφορά ταραξία και παραβάτη του διεθνούς Δικαίου, απηύθυνε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου.