Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

«ΜΠΑΜ» ΜΕ... ΕΖΙΛ Η ΑΡΣΕΝΑΛ!

Λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, η Άρσεναλ απέκτησε και επίσημα τον Μεσούτ Εζίλ!

Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε θερμό επεισόδιο μεταξύ Βρετανίας – Τουρκίας πάνω από την Κύπρο

Δύο βρετανικά μαχητικά, εισήλθαν χωρίς «άδεια» στον εναέριο χώρο των κατεχομένων, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της Τουρκίας, η οποία έστειλε δύο μαχητικά τύπου F-16 στην Κύπρο, για να τα αναχαιτίσουν.

WTA: Καταραμένος 4ος γύρος...

Αν και οι προϋποθέσεις ήταν με το μέρος της, η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα επιβεβαίωσε την πολύ κακή παράδοση που έχει στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, αδυνατώντας για μια ακόμη φορά να προκριθεί στην προημιτελική φάση του Νεοϋορκέζικου Major.

Θα εμφυτεύατε ένα μικροτσίπ μέσα σας προκειμένου να διαβάζετε το τατουάζ σας με κινητό; (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Συνήθως ερχόμαστε σε επαφή με τα τύπου RFID chips όταν μπαίνουμε στο γραφείο κάποιας μεγάλης εταιρείας ή περνάμε την κάρτα μας από το scanner του γυμναστηρίου.

Άκης Πετρετζίκης: Πώς άφησε την τράπεζα για τα… τραπέζια

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει σπουδάσει λογιστική, ωστόσο αυτό που τον κέρδισε ήταν η μαγειρική.
«Ποτέ δεν θέλησα να γίνω λογιστής. Το έκανα για τους γονείς μου.

Κοσμήματα εμπνευσμένα από τρόφιμα!

Ο Ιάπωνας καλλιτέχνης Hatanaka πρωτοτυπεί καθώς εμπνέεται από καθημερινά τρόφιμα και δημιουργει μια σειρά κοσμημάτων με την ονομασία Fake Food. 

Η Samsung απαντά στην Apple με το smartwatch!

Με οθόνη 3 ιντσών και κάμερα 4 megapixel
Και ενώ οι τελευταίες φήμες θέλουν το πολυαναμενόμενο iWatch της Apple να κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο μισό του 2014 η Samsung έχει έτοιμο το δικό της και ετοιμάζεται να το ανακοινώσει.

Το μικρότερο εστιατόριο σερβίρει μόλις 2 άτομα!

Αν ψάχνετε για την πιο ιδιωτική εμπειρία σε εστιατόριο, το Solo Per Due είναι αυτό που ζητάτε! Το μικρότερο εστιατόριο στον κόσμο βρίσκεται στο Vacone της Ιταλίας και διαθέτει μόνο ένα τραπέζι και δύο καρέκλες, αποκλειστικά για δύο, όπως άλλωστε δηλώνει και το όνομά του.

Ελλαδίτης εμπειρογνώμονας «καίει» τους κατηγορούμενους για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα

-Ιδιαίτερες και χαρακτηριστικές είναι οι ομοιότητες των δύο κατηγορουμένων (Μαμαλικόπουλου και Τσεχιλίδη), με τα άτομα που καταγράφηκαν από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης
-Διαβάστε τι ανέφερε ο εμπειρογνώμονας στη διάρκεια της ανάλυσης των βίντεο ενώπιον του Κακουργιοδικείου

Η Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού ξηλώνει παράνομες κατασκευές στις παραλίες

Αρχής γενομένης από την Παρασκευή 30 Αυγούστου και την παραλία Γερμασόγειας, η Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών αποκαθιστά τη νομιμότητα και την εφαρμογή και την πλήρη συμμόρφωση με τις διατάξεις του περί Προστασίας της Παραλίας Νόμου. 

Δείτε την Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά στο γάμο της!

Το entertv αλίευσε μια εξαιρετικά σπάνια φωτογραφία – ντοκουμέντο από τον γάμο της Δέσποινας Βανδή.

ATP: Αυτοκαταστροφικός...

Αν ένα πράγμα έκανε τη διαφορά του Φέντερερ με τους υπόλοιπους, τα χρόνια νεότητας και κυριαρχίας του Ελβετού στο tour, ήταν η ικανότητά του να κερδίζει τους πόντους που έπρεπε, σχεδόν σε κάθε περίπτωση. Αυτό δεν ήταν το θέμα στην αναμέτρηση με τον Ρομπρέδο και ο Βασιλιάς γνώρισε μια ακόμη οδυνηρή ήττα στη σεζόν.

Νέο χαράτσι από10, 20 ως και 30 ευρώ στα τέλη κυκλοφορίας

- Το μνημονιακό νομοσχέδιο χρειάζεται να εγκριθεί πριν από το Eurogroup
- Στόχος της Κυβέρνησης η είσπραξη 13,5 εκατ. ευρώ ετησίως
- Τροποποιούνται τα τέλη κυκλοφορίας στη βάση των εκπομπών ρύπων
- Τα τέλη θα ισχύουν μόνο για τα καινούργια οχήματα
- Ενώπιον της ολομέλειας θα τεθεί το νομοσχέδιο την ερχόμενη Πέμπτη σε έκτακτη συνεδρία της Βουλής

Καταζητείται εδώ και τρείς μήνες… τον «τσάκωσε» η Αστυνομία σήμερα!

43χρονο καταζητούμενο , ιδιοκτήτη μπυραρίας στη Λεμεσό, εντόπισε και συνέλαβε τα μεσάνυχτα η Αστυνομία . Ο 43χρονος καταζητείτο από τις 9 Ιουνίου, ως ύποπτος για ρίψη πυροβολισμών κατά αυτοκινήτου 28χρονου, στον Άγιο Ιωάννη. Ο ύποπτος μετά τη σύλληψη του , ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται υπό φρούρηση.

10 νησιά του κόσμου όπως δεν τα έχετε ξαναδεί!

Συναρπαστικές διαστημικές εικόνες δείχνουν τα νησιά του κόσμου όπως δεν τα έχετε ξαναδεί.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ "ΠΑΓΩΣΕ" ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Το προεδρικό μέγαρο της Κύπρου γέμισε αισιοδοξία και όμορφες μουσικές στην εκδήλωση που έγινε για τον καρκίνο του μαστού.

Κι όμως! 37χρονη ξόδεψε 70.000 για να μοιάσει στη Lady Gaga - ΦΩΤΟ

Με τα παπούτσια- κοθόρνους, τα χτενίσματα- υπερπαραγωγή, τα εσώρουχα που μετατρέπονται σε ρούχα και τις εμφανίσεις «άνοιξε το τριώδιο», θα πίστευε κανείς πως το εκκεντρικό στιλ της Lady Gaga μπορεί να είναι αρεστό ή ανεκτό αλλά ποτέ δεν θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Συριακός ηλεκτρονικός στρατός χτύπησε – Διαβάστε το μήνυμα που άφησε για τον Ομπάμα

Μετά την απόφαση του Προέδρου Ομπάμα να ρίξει το φταίξιμο στο Κογκρέσο, ο Συριακός ηλεκτρονικός στρατός χτυπήσει και πάλι. 

Μπαλαρίνα κόβει την ανάσα χορεύοντας πάνω σε μαχαίρια! (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Η μπαλαρίνα Amélie Segarra εκτελεί έναν απίστευτο χορό επάνω σε ένα πιάνο με ουρά, φορώντας ένα ζευγάρι πουέντ πάνω στο οποίο έχει προσαρμόσει δύο κοφτερά μαχαίρια κουζίνας!

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ DANCING WITH THE STARS IV

Σε θρίλερ φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση της παρουσίασης του "Dancing with thw stars IV", καθώς η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχει υπογράψει ακόμα.

Τι έκανε ο αθεόφοβος! – Τον συνέλαβαν γιατί έκλεψε… ουίσκι από υπεραγορά

Για γέλια και για κλάματα η κλοπή 39χρονου ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία εναντίον του έγινε καταγγελία κλοπής μπουκαλών ουισκιού από Υπεραγορά.

ΕΛΙΤΑ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δυναμικά ξεκίνησε χθες η νέα τηλεοπτική σεζόν, με τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ρίχνουν τα δυνατά τους χαρτιά στη μάχη της τηλεθέασης.

Αλλάζει το σύστημα των δημοτικών εκλογών – Πως θα ψηφίζουν απ’ εδώ και πέρα στην Ελλάδα

Οι δημοτικές εκλογές θα είναι το πρώτο τεστ της κυβέρνησης σε εκλογική μάχη. Το σύστημα των εκλογών όμως φαίνεται ότι αλλάζει. Όλα δείχνουν ότι η εκλογή δημάρχων και συμβούλων δεν θα γίνει με το γνωστό μέχρι τώρα τρόπο. Μάλλον μόνο η κάλπη θα μείνει ίδια, καθώς θα αλλάξουν ως και τα ψηφοδέλτια...

Nokia: Πωλεί μονάδα κινητής τηλεφωνίας της στη Microsoft

Η φινλανδική εταιρείας κατασκευής κινητών τηλεφώνων Nokia θα πουλήσει τη μονάδα κινητής τηλεφωνίας της στον αμερικανικό κολοσσό Microsoft για € 5.44 δις. Ευρώ ($7.17 δις), όπως ανακοίνωσε την Τρίτη.

Ελλάδα: Αποκάλυψη για τους χιλιάδες εργαζόμενους με μπλοκάκια - Θα ελεγχθούν ένας - ένας από τις εφορίες

Οι εργαζόμενοι με μπλοκάκια θα κληθούν να παραδώσουν τα στοιχεία εντός 15 ημερών. Η εντολή προς τις εφορίες είναι να ελεγχθούν αποδείξεις και τιμολόγια ένα-ένα . Κάποιοι θα κληθούν αυτοπροσώπως και κάποιοι θα πρέπει να τα στείλουν με το ταχυδρομείο. Η κυβέρνηση θεωρεί πως οι αυτοαπασχολούμενοι μεγαλώνουν τα έξοδά τους για να μειώνεται ο φόρος.

Άσαντ: «Δεν χρησιμοποιήσαμε χημικά όπλα»

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Λε Φιγκαρό, αρνήθηκε ότι οι δυνάμεις του βρίσκονταν πίσω από τις επιθέσεις με χημικά όπλα στη Δαμασκό τον περασμένο μήνα και προειδοποίησε πως οποιαδήποτε γαλλική στρατιωτική επέμβαση κατά της κυβέρνησής του θα έχει αρνητικές συνέπειες για το Παρίσι.

Ισολογισμός BOCY: +2.4δις από Μάρτη σε Μάη

Αυξημένος κατά σχεδόν 2.4δις ευρώ ήταν ο προκαταρκτικός ισολογισμός της Τράπεζας Κύπρου που ανακοίνωσε τον Μάιο η Κεντρική Τράπεζα σε σχέση με υπολογισμούς που περιλαμβάνει έγγραφο της Alvarez & Marsal και το οποίο κυκλοφόρησε μόλις μερικές ώρες πριν τον δεύτερο Eurogroup.

Κολύμπησε Αβάνα-Φλόριντα κάνοντας ρεκόρ

Ένα όνειρο 35 ετών εκπλήρωσε τη Δευτέρα η 64χρονη Αμερικανίδα κολυμβήτρια μεγάλων αποστάσεων Νταϊάνα Νιάντ, αφού κατάφερε να διασχίσει κολυμπώντας τα Στενά της Φλόριντας, από την Αβάνα μέχρι το Κι Γουέστ και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιήσει προστατευτικό κλουβί για τους καρχαρίες.

Δεν έχουν τον Θεό τους! Διέρρηξαν και τις εκκλησίες στη Χούλου και Λεμόνα

Μετά τη διάρρηξη της εκκλησίας του Αγίου Καλανδίωνα στις Πάνω Αρόδες ακολούθησε διάρρηξη άλλων δύο εκκλησιών στις κοινότητες Χούλου και Λεμόνας της Επαρχίας Πάφου.


ΕΕ: Σε τροχιά προόδου η Κύπρος

Η Κύπρος εφαρμόζει επιτυχώς τις μεταρρυθμίσεις οι οποίες αποτελούν προαπαιτούμενα βάσει του προγράμματος στήριξής της και θα λάβει την επόμενη δάση του δανείου της όπως προβλέπεται, αναφέρεται σε προσχέδιο της έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΔΣ BOCY: Κερδίζει έδαφος ο Αρχιεπίσκοπος

Δεν πρέπει να αποκλείεται ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος να έχει τελικά άτομο της επιλογής του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου μετά τις ζυμώσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα και ειδικά την επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Ασύμφορη η πρόταση της ITERA

Ασύμφορη κρίνεται η προσφορά της ρωσικής ITERA για προμήθεια με φυσικό αέριο στην Κύπρο ως ενδιάμεση λύση για μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος από την ΑΗΚ, κατά την περίοδο 2015-2018.

Δείτε την απίστευτη αλλαγή της Τατιάνας Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου με την αρχή της νέας σεζόν, θέλησε να κάνει αλλαγές όχι μόνο στην εκπομπή, αλλά και στην εμφάνισή της!

Χώρισαν Jason Statham και Rosie Huntington- Whiteley?

Δεν τελείωσε και πολύ καλά το φετινό καλοκαίρι για τα ζευγάρια του Χόλυγουντ, αφού το ένα μετά το άλλο δίνουν τέλος στη σχέση!

AΠΟΕΛ-Ένωση (3-0): Τρίποντο με μπόλικο άγχος

Με μπόλικη δόση άγχους, πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο που έφεραν και αποδοκιμασίες, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κάμψει την αντίστασή της Ένωσης και να νικήσει με 3-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τι συζήτησαν Σαμαράς με Βενιζέλο στο Μαξίμου

Σειρά ζητημάτων εξετάστηκαν από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

US OPEN: Το πρόγραμμα της Τρίτης

Με τους υπόλοιπους αγώνες του 4ου γύρου σε άνδρες και γυναίκες συνεχίζεται την Τρίτη (03/09) για 9η ημέρα το Αμερικανικό Όπεν με τους Τζόκοβιτς και Μάρει να πλησιάζουν ακόμη περισσότερο στον μεταξύ τους ημιτελικό στη Νέα Υόρκη.

Όταν όλα βάφονται με μαύρο χρώμα

Περίοδος κρίσης. Το μέλλον νέων και ώριμων ανθρώπων αβέβαιο. Όλοι μιλούν για εξοικονόμηση χρημάτων με την μείωση σπατάλης. Άγχος, άγχος και πάλι άγχος. Τι γίνεται όμως με την επιρροή όλων αυτών στην προσωπική μας ζωή, που από ζωή κατάντησε ζωούλα; Πως χειριζόμαστε το επιπρόσθετο άγχος στις διαπροσωπικές μας σχέσεις; Σε ποιο βαθμό αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό μας επηρεάζει;