Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ομόνοια: Δεύτερη σερί νίκη μετά από καιρό

Στόχος της Ομόνοιας κόντρα στη Δόξα, είναι ένας και μοναδικός. Η νίκη που θα φέρει στην ομάδα πολλαπλά οφέλη. 

Έγινε εντυπωσιακή ξανθιά, με ίσια μαλλιά η Ελένη Φουρέιρα - Δες το νέο της look!

Τα σκούρα μαύρα άφρο μαλλιά της ήταν κάτι σαν «σήμα κατατεθέν», αλλά η Ελένη Φουρέιρα έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα «πειράξει» για να ανανεώσει το look της.

Η τάση θέλει «ελεύθερη σχέση»… Πόσο σε βολεύει όμως;

Η καινούργια μόδα είναι η «ελεύθερη σχέση»! Χαλαρά και αδέσμευτα, απλά και μόνο να περνούμε καλά.

Ανοίγουν θέσεις για τροχοκαθίσματα στο ΓΣΠ

Τέρμα στην αγωνία των περισσότερων τουλάχιστον ατόμων σε τροχοκάθισμα, τα οποία εναγωνίως προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν πρόσβαση στο γήπεδο ΓΣΠ για τους προσεχείς ευρωπαϊκούς αγώνες. 

Ρωσικές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου και Συρίας

Ασκήσεις στη θαλάσσια περιοχή, μεταξύ Κύπρου και Συρίας, αρχισε στις επτά το πρωί η Ρωσία.

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Οι δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν θα είναι παροδικές, αρκεί να δουλέψετε επίμονα. Ένα δώρο θα σας φέρει χαμόγελα.

Στο Ανώτατο οι αναφορές του Προέδρου για τις εκποιήσεις

Συνέρχεται τη Δευτέρα η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου προκειμένου να εξετάσει από κοινού τη συνταγματικότητα των τεσσάρων νομοθετημάτων που ενέκρινε η Βουλή για τις εκποιήσεις, για τα οποία έκανε αναφορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Feel Fantastic: Ποια διαγωνιζόμενη αποχώρησε;

Απο το 6ο live του διαγωνισμού ομορφιάς Feel Fantastic – Star Κύπρος 2014 αποχώρησε η Δόνα Κάσιαλου

"ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ" ΤΟ BARBAROS - ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ....

Ανοικτά του ακρωτηρίου Κάβο Γκρέκο βρίσκεται το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Barbardoς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα marinetraffic.

Δεν θα προλάβει να αναπνεύσει ο Βέργας: Μετά την υπόθεση με τα sms πιθανή η νέα σύλληψη του σήμερα για την συναυλία Ρουβά

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του Tothemaonline.com, με την λήξη της προσωποκράτησης του σήμερα για την υπόθεση αποστολής των απειλητικών sms στην υπόθεση διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί, ο δήμαρχος Πάφου αναμένεται πιθανότατα να συλληφθεί εκ νέου, για την δεύτερη υπόθεση στην οποία εκκρεμούν καταγγελίες εναντίον του.

ΧΩΡΙΣ FEEL FANTASTIC ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ - Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ MEGA

Το Mega αναβάλλει για τις 26 Οκτωβρίου την προβολή του σόου μοντέλων «Feel Fantastic».

Η επιστολή του Σάκη Ρουβά για την συναυλία στη Πάφο και τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες

Ο Σάκης Ρουβάς μέσω των δικηγόρων της εταιρείας που τον εκπροσωπεί απάντησε στα όσα δημοσιεύονται τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με συναυλία που έδωσε στη Πάφο. Για τη συναυλία διεξάγεται αστυνομική έρευνα με οδηγίες του γενικού Εισαγγελέα, χωρίς όμως αυτή να αφορά τον Σάκη Ρουβά.

Ποια φιναλίστ ήταν καλύτερη στη διαφήμιση; Μας πούλησαν από απορρυπαντικά μέχρι δημητριακά (Βίντεο)

Ήθελαν να της προετοιμάσουν για τα μελλοντικά τους σχέδια στο χώρο της τηλεοπτικής διαφήμισης, στα πλαίσια της δοκιμασίας που τους ανατέθηκε στο Feel Fantastic.


ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ" ΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ

Ο παγκόσμιος θαυμασμός και η αγωνία για το ποιός είναι θαμμένος στην τάφο της Αμφίπολης συνεχίζονται και όλοι περιμένουν από την.... Περσεφόνη που αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη να δώσει απαντήσεις.

Στη νοηματική η έναρξη του Feel Fantastic

Χορεύοντας τη γνωστή επιτυχία των 90s she's got the look, των θρυλικών Roxette, οι διαγωνιζόμενες του Feel Fantastic, έκαναν κινήσεις στη νοηματική, με πρωταγωνίστρια την Στέλλα Ανδρέου.