Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

TO ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ δώρο του William στην Kate για την επέτειο τριών χρόνων γάμου!

Τρία ολόκληρα χρόνια πέρασαν από το γάμο του πρίγκιπα William με την Kate Middleton, και όπως είναι φυσικό, σαν σωστός πρίγκιπας που είναι, ο William δεν θα μπορούσε ν΄αφήσει έτσι την Δούκισσα του Cambridge.

Το στρες «αλλάζει» τον εγκέφαλο

Ο χρόνος που χρειάζεται ένα άτομο να αναρρώσει από τραυματικά γεγονότα μπορεί να εξαρτάται εν μέρει από την αυτοεκτίμησή του, επισημαίνουν οι ερευνητές, οι οποίοι εξέτασαν τις επιδράσεις ενός μεγάλου καταστροφικού σεισμού στους εγκεφάλους των επιζώντων.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ GAY PRIDE ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Οι πρώτες πληροφορίες για το 1st Gay Pride της Κύπρου που θα γίνει στην Λευκωσία είναι... γεγονός.

ΑΠΟΕΛ - Ο «Μπέμπης» διάλεξε ΑΠΟΕΛ

Η προοπτική της συμμετοχής στους Ομίλους των διοργανώσεων της UEFA ήταν καταλυτική ώστε ο Νικόλας Ιωάννου να πάρει τη δύσκολη απόφαση του επαναπατρισμού, παρότι στ’ αφτιά του ηχούσαν οι σειρήνες της Premier League. 

Ποιο είναι το αδύναμο φύλο; -Τα κορίτσια «κερδίζουν» τα αγόρια σε όλα τα μαθήματα, εδώ και έναν αιώνα

Φιλολογικά μαθήματα για τα κορίτσια, θετικές επιστήμες για τα αγόρια. Ακόμη και τώρα, δάσκαλοι και γονείς θεωρούν ότι το στερεότυπο ισχύει. Κι ας έχει το λεγόμενο αδύναμο φύλο καλύτερους βαθμούς από τους αρσενικούς εκπροσώπους, ακόμη και στα μαθηματικά και τη φυσική τον τελευταίο αιώνα.


HOT: έβγαλε τον πισινό της σε περιοδικό η Rihanna!

​Να τρελάνει το ανδρικό κοινό φαίνεται πως έχει βαλθεί η Rihanna: μετά την topless φωτογράφηση, η νεαρή τραγουδίστρια «ξαναχτυπά» με… τον πισινό της!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ - ΚΥΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ?

Τον ισχυρισμό ότι κακοποιήθηκε από αστυνομικούς προέβαλε ενώπιον του Δικαστηρίου Λάρνακας ο Ανδρέας Ονουφρίου, ο οποίος κατά τη διαδικασία ζητούσε επίμονα από τη δικαστή να του δώσει άδεια να βγάλει τα ρούχα του, ώστε να δείξει τα σημάδια της κακοποίησης του, όπως έλεγε.

Μισό εκατομμύριο δολάρια για την παρθενιά της

Η 28χρονη έχει βγάλει σε δημοπρασία την αγνότητά της

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ο Μήτρου για Μπάους

Τις πληροφορίες που θέλουν την Ανόρθωση να εξετάζει την περίπτωση του Ολλανδού τεχνικού Αντρέ Μπάους, επιβεβαίωσε μιλώντας στον SuperSportFM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Μαρίνος Μήτρου.

ΚΙ ΟΜΩΣ: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας θα οδηγηθεί μετά τις δέκα το πρωί ο Ανδρέας Ονουφρίου ο οποίος συνελήφθη χθες μετά από δραματική καταδίωξη.

ΤΣΕΛΣΙ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ - Μάχη στο Λονδίνο για το εισιτήριο του τελικού

Αν Ρεάλ και Μπάγερν στον έναν ημιτελικό ξεχειλίζουν από ταλέντο, Τσέλσι και Ατλέτικο που την Τετάρτη διεκδικούν στο Λονδίνο το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Champions League είναι οι… 

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΓΑΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Στα πράσα πιάστηκαν τρεις αλλοδαποί πριν την τέλεση εικονικού γάμου στον δήμο της πρωτεύουσας. Αστυνομικοί παρίσταναν τα ζευγάρια, που ήθελαν δήθεν να παντρευτούν και ξήλωσαν το κόλπο στο οποίο φαίνεται να ήταν μπλεγμένοι Ρουμάνοι και Πακιστανοί, έχοντας μαζί τους πλαστά έγγραφα.

Καθήκοντα πρέσβη στην Αθήνα αναλαμβάνει ο Κυριάκος Κενεβέζος

Καθήκοντα πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα αναλαμβάνει σύντομα ο πρώην υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Κενεβέζος.

Εν αναμονή απόφασης της Θεσμών: Θα δοθούν δε θα δοθούν...

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών ολοκλήρωσε τη συζήτηση επί του τελικού κείμενου της έκθεσης για τη λειτουργία των θεσμών του χρηματοπιστωτικού συστήματος, καθώς και των αιτιών, που οδήγησαν στην καταστροφή της οικονομίας.

Κασουλίδης για Κυπριακό: Τις δύο πλευρές χωρίζει σημαντική απόσταση! Η κατάσταση δεν είναι ρόδινη

Κασουλίδης για Κυπριακό: Τις δύο πλευρές χωρίζει σημαντική απόσταση! Η κατάσταση δεν είναι ρόδινηΔηλώσεις από την τουρκοκυπριακή πλευρά ότι οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να εμπλακούν σε μια διαδικασία 'πάρε-δώσε', σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια γενική ευφορία στη διεθνή κοινότητα σχετικά με την πρόοδο των διαπραγματεύσεων, απέχουν πολύ από την αλήθεια, είπε σε ομιλία του στο Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

Από το νοσοκομείο στο δικαστήριο μεταφέρεται το σήριαλ Ονουφρίου – Χειροπέδες και στον συνεργό με το κρησφύγετο

- Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγούνται Ονουφρίου και ο ιδιοκτήτης της αγροικίας στη Λάγεια
- Συνελήφθη και ο 57χρονος ιδιοκτήτης κυνηγετικού όπλου που εντοπίστηκε στο κρησφύγετο
- Χθες ο «φυγάς» υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις για τον μικροτραυματισμό που υπέστη κατά την πτώση του σε χαράδρα
- Πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια