Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ 06/08/2014 - 08:52 Έφυγε για Σκόπια (pics - δηλώσεις)

Τον δρόμο προς στα Σκόπια πήρε η Ομόνοια, η οποία την Πέμπτη θα αντιμτωπίσει την Μέταλουργκ στον επαναλυπτικό του 3-0 της Λευκωσίας, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

H ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ MERSEDES - BENZ S CLAS

Για όποιον έχει μοχθηρούς εχθρούς, τότε η ασφαλέστερη λύση για τις μετακινήσεις του δεν είναι άλλη από μία θωρακισμένη Mercedes.
Όπως θα καταλάβατε, δεν μιλάμε για μια απλή S-Class αλλά για την θωρακισμένη εκδοχή της, η οποία έχει δεχτεί όλες τις ενισχύσεις για να αντέχει σε σφαίρες, ρουκέτες, εκρήξεις και διάφορα άλλα …κακά. 

Κηδεύεται σήμερα ο Χριστόδουλος Πασιαρδής

Κηδεύεται την Τετάρτη από τον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας στις 11.00 το πρωί ο πρώην Υπουργός Άμυνας Χριστόδουλος Πασιαρδής.

Πώς το ξύπνημα επηρεάζει την ειλικρίνεια

Όσοι σηκώνονται... με την αυγούλα λένε ψέματα το απόγευμα.

ΑΠΟΕΛ - Πανέτοιμοι για να κουνήσουν σεντόνι

Η τελευταία φορά που κουνήθηκε το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ στο ΓΣΠ ήταν στις 27 Μαρτίου του 2012 όταν ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε τη μεγάλη Ρεαλ στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

10 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Για αιώνες, η συμμετρία παραμένει ένα θέμα που γοητεύει φιλοσόφους, αστρονόμους, αμθηματικούς, ακλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και φυσικούς.

Συναγερμός στη Βρετανία για τον ιό Έμπολα

Συναγερμός στη Βρετανία καθώς έγινε γνωστό ότι 30 περίπου άτομα εξετάστηκαν για τον επικίνδυνο ιό Έμπολα. Ωστόσο όλα τα τεστ ήταν αρνητικά, αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

iPhone 6: Στις 9 Σεπτεμβρίου αναμένεται η παρουσίασή του

Οι τελευταίες φήμες για την ημερομηνία που επέλεξε η Apple για την εκδήλωση

Η Αστυνομία θα κάνει τις κατασχέσεις περιουσίας

Ένα επίκαιρο όσο και ευαίσθητο θέμα επανήλθε στην επιφάνεια πρόσφατα μετά από γνωμάτευση της Γενικής Εισαγγελίας, που παραπέμπει και στο ζήτημα των εκποιήσεων.

Βροχές μας επιφυλάσσει ο καιρός το απόγευμα

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευματινές ώρες πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Το Κτηματολόγιο έκοψε κι έραψε... - Οι πολίτες θα πληρώσουν τη νύφη

Λευκωσία: Σωρεία παραπόνων από κατοίκους της υπαίθρου, ότι είναι υπερβολικές οι επανεκτιμήσεις που έγιναν για την αξία των ακινήτων τους, με το ΕΤΕΚ να ζητεί διαφάνεια σε σχέση με τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για να υπολογιστούν οι νέες αξίες.