Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Tα χρειάστηκε αλλά τα κατάφερε... Στην επόμενη φάση η Ολλανδία!

Δεύτερο παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 για την Ολλανδία, δεύτερη ανατροπή και πρόκριση στους «16» για τους «Οράνιε» μετά το 3-2 στο απίστευτο παιχνίδι με την Αυστραλία.

ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

Η Ελεονώρα Μελέτη ζητάει την βοήθεια του κόσμου. Τι συνέβη στην παρουσιάστρια; Η Ελεονώρα Μελέτη έπεσε θύμα των επιτήδειων του διαδικτύου και ανακάλυψε ότι υπάρχει προφίλ στο facebook με το όνομά της και την φωτογραφία της.

Το καθισιό στην τηλεόραση αυξάνει τον κίνδυνο ορισμένων καρκίνων

Οι άνθρωποι που περνάνε πολλές ώρες καθισμένοι στην τηλεόραση ή σε οθόνη υπολογιστή και γενικά που παραμένουν σωματικά αδρανείς, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης ορισμένων μορφών καρκίνου, κυρίως του εντέρου και του ενδομητρίου, σύμφωνα με μια νέα γερμανική επιστημονική έρευνα.

«Πράσινο» φως στο Λουξεμβούργο για τον γάμο ομοφυλοφίλων

Εγκρίθηκε νομοσχέδιο από το κοινοβούλιο της χώρας

ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - "ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ" ΑΓΡΙΑ ΟΙ...

"Θερμό" επεισόδιο μεταξύ Τζαβέλλα και Μανιάτη στην προπόνηση της Εθνικής.

Απόκοσμο πλάσμα στις φυλακές Αλκατράζ -Το φάντασμα που κατέγραψαν τουρίστες σε κάμερα

Απόκοσμο πλάσμα στις φυλακές Αλκατράζ -Το φάντασμα που κατέγραψαν τουρίστες σε κάμεραΜια Βρετανή τουρίστρια και ο σύντροφός της ισχυρίζονται ότι κατέγραψαν με τις μηχανές τους φάντασμα, κατά την επίσκεψή τους στο Αλκατράζ.

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Πόσο χρονών είναι... η Κατερίνα Στανίση;;;

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Πόσο χρονών είναι... η Κατερίνα Στανίση;;;Με το... ιδανικό κορμί εμφανίστηκε η Κατερίνα Στανίση, που φωτογραφήθηκε με μπικίνι και αποκάλυψε την ηλικία της, αλλά και το αν έχει κάνει μπότοξ!

ΡΙΚ: Χτυπούσε η μια υπάλληλος την κάρτα της άλλης και τις «σούταραν»!

Με απόλυση «τιμώρησε» το ΡΙΚ δύο υπαλλήλους του που συστηματικά δεν χτυπούσαν οι ίδιες τις κάρτες τους, αλλά είχαν συνεννοηθεί να χτυπάει η μία της άλλης, αναλόγως ποια αργούσε να προσέλθει στην εργασία της κάθε φορά.

Απεργίες και πάλι στα ελληνικά πανεπιστήμια

Μετά την απόρριψη από τους διοικητικούς υπαλλήλους των ελληνικών πανεπιστημίων των συμβιβαστικών προτάσεων της κυβέρνησης για εκτόνωση της κρίσης στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) της χώρας, σε σχέση με την κινητικότητα και διαθεσιμότητά τους, αρχίζουν από αύριο νέες απεργιακές κινητοποιήσεις, ενώ υπό κατάληψη είναι ήδη τα κτίρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Τέλος το Παίζουμε Κυπριακά παρά τα ψηλά νούμερα! – Ποια επιστρέφει στο ΡΙΚ;

Το τηλεοπτικό δίδυμο Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βασιλική Χατζηαδάμου δεν θα επιστρέψουν από Σεπτέμβρη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Έγινε εκατομμυριούχος παίζοντας

Ένας 24χρονος Σουηδός κερδίζει 3 εκατ. ευρώ το χρόνο από βιντεοπαιχνίδια - Δείτε το βίντεο

Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Ιουνίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Ιουνίου

Αναστάτωση στο Λιμάνι - Ανησυχία για την επικινδυνότητα φορτίου εμπορικού πλοίου

Ευρεία σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λιμάνι Λεμεσού για να αποφασιστεί τι θα γίνει με το φορτίο που μετεφέρει ένα εμπορικό πλοίο, το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στο Λιμάνι, υπό άκρα μυστικότητα.

Μακελειό στη Λευκωσία: 41χρονος εκτέλεσε με G3 την οικογένειά του - Τρεις νεκροί και ένας 18χρονος στο νοσοκομείο

Οικογενειακή τραγωδία εκτιλύχθηκε σήμερα στη Λευκωσία.

Βρήκαν πεταμένο στη μέση του δρόμου το άψυχο σώμα του ανήλικου παιδιού που πέθανε από τα χέρια του πατέρα του

Βρήκαν πεταμένο στη μέση του δρόμου το άψυχο σώμα του ανήλικου παιδιού που πέθανε από τα χέρια του πατέρα τουΣυγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της ασύλληπτης οικογενειακής τραγωδίας που άφησε σοκαρισμένο το παγκύπριο.