Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

«Καυτά» φιλιά με την αγαπημένη του ο Τζιόβας!

«Είμαι πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένος. Η κοπέλα μου δεν είναι από τον χώρο», δήλωνε προ ημερών ο Ορέστης Τζιόβας και… ιδού: αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά!

Παχυλά συμβόλαια με αδιαφανείς διαδικασίες από τους Τροϊκανούς

Πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ έχουν κοστίσει στους Ευρωπαίους φορολογούμενους τα πρότζεκτ που αναθέτουν οι εκπρόσωποι της τρόικας (στις διάφορες χώρες που τελούν υπό μνημόνιο) σε εταιρείες χρηματοοικονομικών συμβουλών, αναφέρει δημοσίευμα του κοινοτικού εντύπου EU Observer που καταγγέλλει τις εν λόγω αναθέσεις για αδιαφάνεια.

Καταγγείλαμε τον Ντάουνερ για την παράνομη επίσκεψη του στα κατεχόμενα, προειδοποιώντας για συνέπειες στις διαπραγματεύσεις

Σε αυστηρό διάβημα προς τα Ηνωμένα Έθνη στη Λευκωσία, για την ενέργεια του Ειδικού Σύμβουλου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ να συναντηθεί με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, στην ούτω καλούμενη «πρεσβεία» της Τουρκίας στα κατεχόμενα, προέβη τη Δευτέρα το Υπουργείο Εξωτερικών, κατόπιν οδηγιών του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ η Λευκωσία αφήσε ανοικτό το ενδεχόμενο η πράξη του αυτή, να έχει συνέπειες στην προσπάθεια επανέναρξης διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

EUROPA LEAGUE - Κλήρωση των... φαβορί!

Ζευγάρια με ξεκάθαρα φαβορί, ανέδειξε η κλήρωση για τους «32» του Europa League που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας τη Δευτέρα (16/12). Ξεχωρίζει το Πόρτο - Άιντραχτ στους «32», ενώ στην κλήρωση για τους «16» που ακολούθησε, είναι πολύ πιθανοί Ισπανικοί και Ιταλικοί εμφύλιοι. Κόντρα στην Μπενφίκα, που ήταν στον όμιλο του Ολυμπιακού, κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ.

Από νιόπαντρη έγινε χήρα σε λίγες ώρες

Ο γαμπρός σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν πήγε να βοηθήσει μια γυναίκα

ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ DANSING

Μετά από το ατύχημα που είχε ο Δημόπουλος λίγο από το 5ο live του dancing for you, ο γιατρός του συνέστησε ξεκούραση για να αποκατασταθεί η ζημιά που προκλήθηκε στο γόνατο του.

ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0 Καθάρισε η παλιοσειρά!

Η νίκη της χρονιάς για τον ΑΠΟΕΛ που επικράτησε της Ομόνοιας 2-0 και πήρε τεράστια ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μαντούκα και Μοράις το πήραν πάνω τους και έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους.

Παρ' ολίγον διατροφικό σκάνδαλο στη Γαλλία με κρέας αλόγου

Σε 21 συλλήψεις προχώρησε τη Δευτέρα η γαλλική αστυνομία, στο πλαίσιο εξάρθρωσης κυκλώματος που διακινούσε στην αγορά, με πλαστά παραστατικά, κρέας από άλογα τα οποία είχαν παλαιότερα χρησιμοποιηθεί σε πειράματα. 

Κουπόνια σε πολύτεκνες οικογένειες για να περάσουν τα Χριστούγεννα

Τελετή παραχώρησης βοήθειας υπό μορφή κουπονιών ύψους €5.000 σε δυσπραγούσες πολύτεκνες οικογένειες από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Υπεραγορών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού με το Υπουργείο να υπόσχεται την παροχή αντίστοιχου ποσού από πλευρά Κυβέρνησης.

Παρέλυσε από το χιονιά ο Καναδάς

Δείτε φωτογραφίες από το ασπρισμένο Κεμπέκ

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟ LEGION RUN - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πανικός και αιτήσεις βροχή για το Legion Run το νουμερο ένα παγκόσμιο παιχνίδι αντοχής που έρχεται στη Κύπρο....

Η Beyonce με την κόρη της

Μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της Blue Ivy, επέλεξε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της η Beyonce, λίγο πριν την ξαφνική κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ. 

Σώθηκε από τροχαίο ατύχημα η Άγκελα Μέρκελ

Σε τροχαίο ατύχημα, χωρίς τραυματίες, ενεπλάκη την Κυριακή η λιμουζίνα στην οποία επέβαινε η Καγκελάριος 'Αγκελα Μέρκελ.

Εγκαίνια “SUBWAY Λήδρας”

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αμερικάνικης αλυσίδας παρασκευής σάντουιτς “SUBWAY” στη Λευκωσία στην οδό Λήδρας, βρέθηκε το Inandout το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ.

Έρευνα - σοκ για την ανέχεια στην Κύπρο

Συγκλονιστικά είναι τα πορίσματα επιστημονικής έρευνας για τον αριθμό των ανθρώπων στην Κύπρο που εξαρτούν την καθημερινή διαβίωσή τους από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και άλλες παρεμφερείς προσπάθειες, μετά την απόφαση του Eurogroup του περασμένου Μαρτίου.

Aπόλλων: Πάθος και θέληση για τη νίκη!

Μονόδρομος αποτελεί για τον Απόλλωνα η αποψινή νίκη, στην αναμέτρηση απέναντι στον Άρη. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τον πρώτο γύρο και να φτάσουν τους 30 βαθμούς.

Μεθυσμένοι Άγιοι Βασίληδες «πλακώνονται» στη μέση του δρόμου!

Δείτε το βίντεο από τη Νέα Υόρκη

Στην ανάγκη αναβάθμισης της ΤΑ συμφωνούν ΥΠΕΣ και ΓΓ ΑΚΕΛ

Ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος και ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού συμφώνησαν ότι ο στόχος της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης(ΤΑ) θα πρέπει να είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν σήμερα στους πολίτες οι Δήμοι και οι Κοινότητες και η μείωση του κόστους λειτουργίας τους.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Κι'όμως εφτιαξε η άμυνα και χάλασε η επίθεση!

Όποιος πει στην Ανόρθωση ότι είναι ευχαριστημένος από τον βαθμό που πήρε από την Ερμή η ''Κυρία'' τότε θα λέει ψέματα. Η ομάδα της Αμμοχώστου ήθελε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς για να αρχίσει θετικά το σερί με τα ντέρμπι αλλά και για να μείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή. Το παιχνίδι τελικά κόλλησε στο μηδέν αφού η ομάδα του Ζόρζε Κόσταήθελε το κάτι παραπάνω για να καταφέρει να λυγίσει την αντίσταση τουΕρμή που συνεχίζει να χτίζει το αήττητο του σερί και να φιγουράρει περήφανα στα πολύ ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

SAD: ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ REALITY... ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ CRYSTAL ICE

Οσες φορές κι αν χρειαστεί εμείς θα το λέμε... Τα ναρκωτικά είναι ο πιο αργός και επώδυνος θάνατος της νεολαίας μας....

DANSING FOR YOU - ΠΟΙΟΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ & ΠΟΙΑΝ... ΕΦΑΓΑΝ

Οι πρόβες και τα live για το Dansing For You 3 έχουν τελειώσει για την Ροζίτα Κεντάλα που αποχώρησε απο το τελευταίο live.

Τεστ Τσίπρα για το ΑΚΕΛ

Ελληνική σφήνα στις Ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν το Μάη του 2014 έριξε χθες το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, επιλέγοντας ως δικό της υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν τον Αλέξη Τσίπρα. 

Πώς να βάζεις τους ρατσιστές στη θέση τους: Οι Πορτογάλοι δίνουν μαθήματα (Bίντεο)

Η ιστορία στο βίντεο αφορά μία λευκή ώριμη κυρία, η οποία στην οικονομική θέση μίας πτήσης κάθεται δίπλα σε έναν μαύρο νεαρό.

OMG: ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η... ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

Αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας αποτελεί η Σπιναλόγκα που φιλοξενούσε εξόριστους λεπρούς από το 1905 μέχρι το 1957.

Με ΓΓ ΟΗΕ και Έλληνα ΥΠΕΞ επικοινώνησε ο Νταβούτογλου

Παρασκηνιακές προσπάθειες καταβάλλονται σε διάφορα επίπεδα για ανατροπή του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου στά κατεχόμενα και να ανοίξει ο δρόμος για έκδοση κοινού ανακοινωθέντος.

Pre Game ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

Ένα μεγάλο ντέρμπι βρίσκεται ενώπιον μας. ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια όποτε αγωνίζονται μεταξύ τους, καθηλώνουν ολόκληρο το φίλαθλο κοινό της χώρας μας. 

Ο Άλεξ είναι ζωντανός και είναι στη Βουλγαρία!

Η κατάθεση που ανατρέπει όσα γνωρίζαμε...


27χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του

Νεκρός στο κρεβάτι του 27χρονος από τη Ρουμανία