Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Το δράμα της Φουρέιρα και η μάχη με τον καρκίνο...

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη πήρε μέρος η Ελένη Φουρέιρα, αποκαλύπτοντας μια μεγάλη μάχη που χρειάστηκε να δώσει.

Ποιος «φοράει» κέρατα στην Αριστοτέλους; (ΦΩΤΟ)

Μην πάει ο νους σας στο κακό ή καλύτερα στο πονηρό…

«Σύρε αλλό κανένα κουβά να πνάσεις λίο» Γιατί κράζουν τον Κούλλη Νικολάλου στο facebook;

«Σύρε αλλό κανένα κουβά να πνάσεις λίο» Γιατί κράζουν τον Κούλλη Νικολάλου στο facebook;Όλα άρχισαν όταν ο ηθοποιός Κούλλης Νικολάου αποδέχτηκε την πρόκληση να λάβει μέρος στην καινούρια μόδα που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο «Ice bucket challenge».

Το πιο παράξενο ταχυδρομείο στον κόσμο!

Μπορεί στις μέρες μας η αλληλογραφία να πηγαίνει με e-mail όμως στο νησί Φλορεάνα των Γκαλαπάγκος τηρούν μια πρωτόγονη τακτική!

Είχε για 36 χρόνια το νεκρό μωρό στην κοιλιά της!

Το 1978 η 24χρονη τότε Jyoti Kumar από την Ινδία, έμεινε έγκυος ενημερώθηκε από τους γιατρούς της ότι οι πιθανότητες να γεννηθεί το μωρό της ήταν ελάχιστες αφού η κύηση ήταν εξωμήτριος, δηλαδή το έμβρυο μεγάλωνε έξω από τη μήτρα.

Πρόεδρος και Αρχηγοί Κομμάτων συζητούν σήμερα για τις εκποιήσεις

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν καθώς επιδίωξη της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσει την συγκατάθεση των ηγεσιών των κομμάτων, ώστε να κάμψει την αρνητική μέχρι στιγμής στάση των κομμάτων, θεωρώντας ότι θα ικανοποιήσει τις ανησυχίες που ακούστηκαν στις αρμόδιες επιτροπές, Εσωτερικών και Οικονομικών της Βουλής πριν από 10 περίπου ημέρες και να αποφύγει αρνητικά απρόπτα στην κρίσιμη συνεδρίας της Βουλής, στις 28 Αυγούστου.

ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΕ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ... ΜΥΣΤΙΚΟ

Μετά τα τρία κιλά κοκαίνης στο αεροδρόμιο, η αστυνομία Λάρνακας εντόπισε ένα ολόκληρο φυτό κάνναβης ύψους 55 εκατοστών σε χωράφι με ντομάτες.

ΟΜΟΝΟΙΑ - 90 λεπτά, 3 εκατομμύρια ευρώ

Το βράδυ της Πέμπτης (28/08) το ΓΣΠ θα είναι γεμάτο από άκρη σε άκρη από Ομονοιάτες, που θα πάνε στο στάδιο της πρωτεύουσας για να δώσουν τη δική τους βοήθεια στην προσπάθεια της ομάδας τους να κεφαλαιοποιήσει με πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ το πολύ θετικό 2-2 στη Μόσχα με τη Ντιναμό.

Εικόνες έντονης ομίχλης και περιορισμένης ορατότητας στους δρόμους της Κύπρου από το πρωί

Πυκνή ομίχλη παρουσιάζεται από το πρωί σε αρκετές περιοχές της Κύπρου, κυρίως στα ορεινά, η ορατότητα είναι περιορισμένη.


TRUE STORY: ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ...

Μία ιστορία που ραγίζει καρδιές είδε το φως της δημοσιότητας στη Γερμανία.