Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΒΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ

Πρώτο θέμα σε δεκάδες blog - portal αποτέλεσε η είδηση πως ο Τρύφωνας Σαμαράς αποφάσισε να πιάσει δουλειά σε νυχτερινό κέντρο.

Νικήστε χωρίς φάρμακα τις ιώσεις!

Οι ιώσεις αγαπούν το σχολείο αφού τόσο το κοινό κρυολόγημα όσο και η γρίπη στην κυριολεξία θερίζουν τους μαθητές.

Το φωτόσπαθο του «Star Wars» γίνεται πραγματικότητα!

Νέο είδος ύλης από φωτόνια δημιούργησαν επιστήμονες των Χάρβαρντ και ΜΙΤ
Το απόλυτο όπλο των ταινιών «Star Wars», το περίφημο «φωτόσπαθο» θα μπορούσε να κατασκευαστεί στην πραγματικότητα, καθώς ερευνητές από το Χάρβαρντ και το ΜΙΤ κατάφερνα να δημιουργήσουν ένα νέο είδος ύλης!

Η επέκταση του ωραρίου των καταστημάτων

Μύθο, χαρακτηρίζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, αναφορές ότι εξαιτίας της επέκτασης του ωραρίου των καταστημάτων αυξήθηκε η ανεργία, κλείνουν τα μικρά καταστήματα έναντι των «μεγάλων», ο ίδιος τζίρος μοιράζεται σε περισσότερες ημέρες και ότι οι εργαζόμενοι «υποχρεώνονται» να εργαστούν περισσότερο.

Τον Αριστοτέλη Ωνάση θα υποδυθεί ο Αλ Πατσίνο

Αρχίζουν σε λίγες ημέρες τα γυρίσματα της ταινίας «Nemesis»
Τον Αριστοτέλη Ωνάση θα υποδυθεί στην ταινία, «Nemesis», ο Al Pacino.

Αντέχεις χωρίς κινητό; Αν ναι, Τρως με έκπτωση!

«Το Bedivere θα σας κάνει 10% έκπτωση αν παραδώσετε το κινητό σας τηλέφωνο».

Τρίτο συνοδό στο νηπιαγωγείο Γιόλου ζητά η σχολική εφορεία

Μετά την ένταξη των δύο δίδυμων κοριτσιών στο περιφερειακό Δημόσιο Νηπιαγωγείο Γιόλου – Μηλιού, όπου ήδη φοιτά εδώ και τρία χρόνια και τρίτο παιδί με ειδικές ανάγκες, φάνηκε πιο έντονα η ανάγκη δημιουργίας της απαραίτητης υποδομής και προϋποθέσεων για φοίτηση παιδιών με κινητικά και άλλα προβλήματα στο σχολείο αυτό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ευγένιου Νεοφύτου μέλους της σχολικής εφορείας Γιόλου εκ μέρους της σχολικής εφορείας της κοινότητας.

ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στα γραφεία της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, προκαλώντας υλικές ζημιές στο κτίριο.

Νίκη με πέναλτυ- φάντασμα για την Ρεάλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τη σφραγίδα του σε ακόμα ένα παιχνίδι της «βασίλισσας», ωστόσο εκείνος που έκλεψε την παράσταση στο «Martínez Valero» δεν ήταν άλλος από τον 43χρονο ρέφερι της συνάντησης, Σέζαρ Μουνίθ Φερνάντεθ. Η Έλτσε εξάλλου έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται... κλεμμένη, αφού το δεύτερο -και μοιραίο- γκολ για την ομάδα του Κάρλος Αντσελότι ήρθε με πέναλτι που ήταν μόνο επιθετικό φάουλ από πλευράς Πέπε και... πιθανότατα δεν θα έδινε ούτε ο Φλορεντίνο Πέρεθ!

Υπάρχουν οι προϋποθέσεις

Καλά πήγε το πρώτο ραντεβού της ΕΔΕΚ και του Κινήματος Οικολόγων
Πρόσφορο έδαφος για συνεργασία των δύο κομμάτων στις επερχόμενες Ευρωεκλογές διαφάνηκε κατά τη χθεσινή συνάντηση αντιπροσωπιών τους

OMONOIA - Πόσο εύκολο είναι…;

Πόσο εύκολο είναι άραγε να ορθοποδήσει γενικώς (οικονομικά, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα) και ειδικώς (αγωνιστικά στην τρέχουσα περίοδο) η Ομόνοια;

Rosie Huntington Whiteley - Jason Statham: Χώρισαν μόνο για λίγες μέρες!

Η Rosie Huntington και ο Jason Statham χώρισαν μόνο για λίγο και τα ξαναβρήκαν!Το μοντέλο και ο ηθοποιός είναι ξανά μαζί και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες!

Ποιος ζήτησε από τον Λιανό να φωτογραφηθεί γυμνός με μια πάνα;

Ο Γιώργος Λιανός πριν λίγες μέρες, έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Της έκανε πρόταση γάμου on air

Όταν είσαι ερωτευμένος και θες να παντρευτείς την αγαπημένη σου μπορείς να σκεφτείς την πιο απίθανη πρόταση γάμου.

«Ουσιαστικές και στοχοπροσηλωμένες να είναι οι συνομιλίες»

Την απόφαση της Τουρκίας να αντιδράσει θετικά στην πρότασή του και να δεχθεί να συναντηθεί με το διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής κοινότητας, καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην έδρα του ΟΗΕ.

Σοκ: Δείτε ποιος θα εμφανιστεί με το «φουσκωμένο» βρακί του Σάκη τον φετινό χειμώνα!


Ο Σάκης Ρουβάς δεν τελείωσε με τις Βάκχες! Θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε και το χειμώνα με το σέξι βρακάκι του! Εντάξει μπορεί να μην είναι ακριβώς ο Σάκης, όμως η εικόνα αυτό θα μας θυμίζει!

ATP - Ο Ρότζερ μπορεί κι άλλο Grand Slam

Σχεδόν βέβαιος ότι ο Ρότζερ Φέντερερ μπορεί να κερδίσει κι άλλο Grand Slam τίτλο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Πιτ Σάμπρας ο οποίος υπογράμμισε ότι ο κόσμος κάνει μεγάλο λάθος που ξεγράφει τον Ελβετό σταρ, πιστεύοντας ότι αυτό που λείπει αυτή τη στιγμή απ'τον Φέντερερ είναι η αυτοπεποίθηση.

Κυπριακό: «Ο Αναστασιάδης σπάει τον πάγο», γράφουν στην Τουρκία

«Αναπάντεχη» αισιοδοξία καταθέτουν στον τουρκικό Τύπο έγκυροι διπλωματικοί αναλυτές για το Κυπριακό. «H πρόταση του Προέδρου Ν. Αναστασιάδη έσπασε τον πάγο» γράφει ο Semih Idiz, βετεράνος διπλωματικός αναλυτής, που παρακολουθεί το Κυπριακό τα τελευταία τριάντα χρόνια.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Επιτυχημένη η εκδήλωση στο Grand Resort (pics & video)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη εκδήλωση του Κινήματος Εθελοντών της Ανόρθωσης παρουσίας πλήθους φίλων της ομάδας, σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, παλαιών Προέδρων και στελεχών του Σωματείου.


Όγδοος συνεχόμενος μήνας εκροών

Στα €48,3 δισεκατομμύρια υποχώρησαν οι καταθέσεις στο κυπριακό χρηματοπιστωτικό σύστημα τον Αύγουστο, παρουσιάζοντας μείωση €1,44 δισ. σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Τη συμφωνία Βενιζέλου – Νταβούτογλου συζήτησαν Γκιουλ - Έρογλου

Με τον τίτλο «Πλήρης ομοφωνία», η τ/κ εφημερίδα «Κίπρις» φιλοξενεί δηλώσεις του συμβούλου του Ντερβίς Έρογλου, Οσμάν Ερτούγ για τη συνάντηση του Τ/κ ηγέτη με τον Τούρκο Πρόεδρο, Αμπντουλάχ Γκιουλ στη Νέα Υόρκη.

Φεστιβάλ Προσφοράς της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ

Τη διοργάνωση του «1ου Φεστιβάλ Προσφοράς», για την ενίσχυση και στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Λάρνακας, ανακοίνωσε, σε διάσκεψη Τύπου, η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα, από τις 15:00 μέχρι τις 21:00.

Σε διαθεσιμότητα ο Γιάννης Σουρουλλάς από τη Cyta

Καζάνι που βράζει είναι η Cyta από τότε που οι εξελίξεις στην περιβόητη υπόθεση της Δρομολαξιάς είναι καταιγιστικές

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΠΡΟΣ: ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...

Πυροσβεστικά, μετά από ξαφνική φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στην περιοχή του Μάμμαρι στη Λευκωσία με αποτέλεσμα να προλάβουν την τελευταία στιγμή το μοιραίο.

Τι αποκάλυψε η πνευματική κόρη του Μιχάλη Ασλάνη στην Τατιάνα Στεφανίδου; (video)

Δείτε το VIDEO με την κόρη που είχε υιοθετήσει ο Μιχάλης Ασλάνης να μιλάει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τον Μιχάλη Ασλάνη 


ΛΙΓΚ ΚΑΠ: Ντέρμπι του Λονδίνου έβγαλε η κλήρωση

Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι στο «Emirates» ανέδειξε η κληρωτίδα για τον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ. Δύσκολη… αποστολή για τη Σίτι με αντίπαλο τη Νιούκαστλ.

ATP: Ανώτερος ο Σταν

Ο Μάρκος Παγδατής δεν μπόρεσε να πάρει την εκδίκηση που έψαχνε και γνώρισε την 4η ήττα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στον Στάνισλας Βαβρίνκα, με τον Ελβετό να παρουσιάζεται σταθερά δυνατός και να παίρνει την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Malaysian Open με ελεγχόμενη straight sets νίκη.

Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας: Γιατί ανέβαλαν ξανά την βάπτιση της κόρης τους

Τα δύο της χρόνια κλείνει σε λίγες μέρες, στις 8 Οκτωβρίου η μονάκριβη κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα και παρά το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν το όνομά της, Ηλέκτρα, αυτό ακόμα δεν της έχει δοθεί επίσημα.

Κλέφτες χωρίς ιερό και όσιο

Ανέβηκαν στις δέκα οι διαρρήξεις οικιών αποθανόντων
Οι αδίστακτοι διαρρήκτες έκλεψαν την οικία του Φρίξου Κοκκινίδη, στην Αγλαντζιά, την ώρα που κήδευε τη γυναίκα του. Στη συνέχεια, διέρρηξαν τη διπλανή οικία της κόρης του

Ρίξτε την χοληστερίνη με ..πατάτες! Έρευνα

Τηγανιτές ή ψητές ή βραστές όπως και να προτιμάτε οι πατάτες αποτελούν ένα καλό σύμμαχο της καρδιάς.

ΚΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΙΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΨΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Μεγάλη διάκριση πέτυχε η Κρίστη Αγαπίου χθες βράδυ στο Μπαλί, αφού κατάφερε να περάσει στην τελική δεκάδα του στα καλλιστεία Μις Κόσμος 2013.

O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΜΠΛΕ

Στα 62 του χρόνια άφησε τη τελευταία του πνοή ο άντρας που πριν λίγα χρόνια σόκαρε την κοινή γνώμη με το παράξενο μπλε - γκρι χρώμα που είχε στο δέρμα του.

Επταήμερη κράτηση στον Ορέστη Βασιλείου – Ο Ιωνάς Νικολάου αποφασισμένος να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο

- Υπ. Δικαιοσύνης: Ποιος πολιτικός πόλεμος;
- Ι. Νικολάου: «θα τιμωρηθεί όποιος εμπλέκεται, όποιο αξίωμα κι αν έχει»
- Χοντραίνει το παιγνίδι γύρω από το πρωτοφανές σκάνδαλο με τις μίζες στη CYTA.
- 7ήμερη κράτηση του συντεχνιακού Ορέστη Βασιλείου διέταξε το επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

FORMULA 1 - Ετοιμάζουν αντεπίθεση στη Ferrari

Να κλείσουν την ψαλίδα με τη Red Bull επιθυμούν στη Ferrari με τη νέα τους αεροδυναμική σήραγγα.

Έρχεται αύριο 1,5 δις ευρώ

Τα χρήματα θα δοθούν, μετά την έγκριση διατάγματος, στον Συνεργατισμό
Με βάση το διάταγμα, το κράτος θα διορίζει το διοικητικό συμβούλιο της Κεντρικής Συνεργατικής Τράπεζας κι αυτό θα διορίζει τον γενικό διευθυντή και τα συμβούλια των άλλων 18 συνεργατικών

Ν. Αναστασιάδης: Δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλη αποτυχία στο Κυπριακό

«Προτεραιότητά μας η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων υπό την αιγίδα του ΓΓ του ΟΗΕ, στο πλαίσιο της αποστολής των καλών του υπηρεσιών, που στοχεύουν σε δίκαιη, βιώσιμη και αμοιβαίως αποδεκτή διευθέτηση του Κυπριακού Προβλήματος, βασισμένη στις σχετικές αποφάσεις του Σ.Α. και στις αρχές πάνω στις οποίες λειτουργεί η Ε.Ε.», ξεκαθάρισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης χθες βράδυ από τη Νέα Υόρκη

ΑΠΟΕΛ - «Η ανοχή μας παρεξηγήθηκε και η υπομονή μας εξαντλήθηκε»

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε χθεσινό μας ρεπορτάζ η διοίκηση των οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την κατάσταση της ομάδας. Ο Παν. Συ. Φι. στρέφεται κατά των συνεργατών του Φοίβου Ερωτοκρίτου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ι. Νικολάου: Το Σάββατο εκπνέει η προθεσμία για το πόρισμα

Αν το πόρισμα της ερευνητικής επιτροπής για την οικονομία θα κατατεθεί αύριο ή το Σάββατο, αυτό είναι ζήτημα που θα διαφανεί σύντομα , όμως εκείνο που έχει σημασία είναι ότι αυτό θα κατατεθεί, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου ο οποίος είπε ότι δεν γνωρίζει αν το πόρισμα έχει ήδη κατατεθεί.

Σ. Μυλωνάς: ''Ναι, η Ομόνοια κινδυνεύει''

Διάσκεψη τύπου παραχώρησε η διοίκηση της Ομόνοιας, δίνοντας λεπτομέρειες για τον τηλεμαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και θα περιλαμβάνει και την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Παρόντες στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς, ο Νίκος Χαραλάμπους, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου και ο Ράινερ Ράουφμαν.

Νικολάου: Να προβληματιστεί και να θωρακιστεί η πολιτεία

Το περιστατικό με την σεξουαλική κακοποίηση της 13χρονης από άλλους ανήλικους στη Λεμεσό είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να προβληματίσει ολόκληρη την κοινωνία για το τι μπορεί να ακολουθήσει, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου.

AEK - «Ελευθερώνεται» ο κόουτς...

Έντονη είναι η προσπάθεια των ανθρώπων της ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ελευθερόπουλου με σκοπό φυσικά να μπορεί να σηκώνεται από τον πάγκο και να δίνει οδηγίες.

Μέχρι το Σάββατο το πόρισμα για την Οικονομία

Μέχρι το ερχόμενο Σάββατο η Ερευνητική Επιτροπή για την Οικονομία θα έχει παραδώσει την έκθεση της, δήλωσε το μέλος της Επιτροπής Ηλιάνα Νικολάου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΚΥΠΕ.

Προετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι νοσηλευτές

Επισπεύδουν τις διαδικασίες λήψης δυναμικών κινητοποιήσεων οι νοσηλευτές των δημόσιων νοσηλευτηρίων, μετά από πληροφορίες ότι η απόφαση για κατάργηση και μείωση των επιδομάτων τους θα τύχει ελέγχου από την Τρόικα και η Βουλή θα κληθεί να την εγκρίνει. Τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν σε Γενική Συνέλευση τους την ερχόμενη Παρασκευή, στη Λευκωσία.

Πανικός στην Ελλάδα - Έκτακτη σύσκεψη στον Άρειο Πάγο για απειλή κατάλυσης του πολιτεύματος

Προκαταρκτική εξέταση για την ανάρτηση στον ιστότοπο της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ) διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Γκουτζαμάνη με παραγγελία της στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών κυρίαΠαναγιώτα Φάκου.

Χειροπέδες στον Ορέστη Βασιλείου – Ενώπιον Δικαστή για διάταγμα κράτησης

- Συνεχής ενημέρωση
- Στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας, κατά την άφιξή του από το εξωτερικό, συνελήφθη ο Ορέστης Βασιλείου, ΓΓ της ΕΠΟΕΤ -ΟΗΟ-ΣΕΚ.
- Οδηγήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου

Συνέλαβαν αστυνομικούς με ναρκωτικά εν ώρα υπηρεσίας

Δύο μέλη της Αστυνομίας συνελήφθησαν και παρουσιάστηκαν την Τετάρτη ενώπιον Δικαστηρίου για υποθέσεις χρήσης ναρκωτικών εν ώρα υπηρεσίας, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Το κρέας αιτία σοβαρής αλλεργίας

Ένας υδατάνθρακας που υπάρχει στο κρέας και λέγεται άλφα-γάλη (alpha-gal) μπορεί να αποτελεί την άγνωστη έως τώρα αιτία των επαναλαμβανόμενων σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων σε ορισμένους ανθρώπους, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Σύλληψη 16χρονου στην Πάφο για πλαστά έγγραφα

Υπόθεση πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και παράνομης παραμονής εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Το πρώτο περιστατικό ψιθύρων από πιθήκους

Το πρώτο περιστατικό ψιθύρων σε μη ανθρώπινα πρωτεύοντα κατέγραψαν οι επιστήμονες σε μια ομάδα αιχμάλωτων ταμαρίνων, γνωστών και ως Πιθήκων του Νέου Κόσμου.

ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ & ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΘΟΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ....

Λευκωσία: Πάνω που όλα έδειχναν ότι το μπαράζ κατάρρευσης υαλοπινάκων στον ΘΟΚ θα αποτελούσε μια κακή ανάμνηση, άλλο ένα χοντρό τζάμι έγινε σμπαράλια χθες στο μαρμάρινο δάπεδο του φουαγιέ.