Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Αλλό λίον να το βάλει μες το Occhio τούτος - Το απίστευτο «παρκάρισμα» οδηγού, έξω από το Occhio

Κι όμως δεν πρόκειται για Photoshop. Το ατύχημα που βλέπεται έγινε έξω από το γνωστό μπαρ της Λευκωσίας Occhio και οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Κατέπεσε αεροσκάφος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας - Αναζητούνται χειριστής και αεροσκάφος

Αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τύπου A-7 Corsair έπεσε πριν από λίγο σε ορεινή και δύσβατη περιοχή της Κομοτηνής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.

Κάτοικοι αναφέρουν ότι είδαν αλεξίπτωτο, γεγονός που αυξάνει την αισιοδοξία ότι ο χειριστής του χρησιμοποίησε το σύστημα αυτόματης εκτίναξης.

Μέχρι στιγμής τα αίτια της πτώσης παραμένουν άγνωστα.

ANT1IWO.COM

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

Δείτε την Κύπρια Φραντζέσκα Μελά του Big Brother 2 με τα παιδιά της , 12 χρόνια μετά

Δείτε την Κύπρια Φραντζέσκα Μελά του Big Brother 2 με τα παιδιά της , 12 χρόνια μετάΗ Φραντζέσκα Μελά είχε συστηθεί στο κοινό το 2002 μέσα από το Big Brother 2.

Δείτε τι ωραίο που είναι το προφίλ στο Facebook... κυκλώματος παιδόφιλων

Τι ζητούν από τα παιδιά και πως γίνεται η προσέγγισή τους – Στο στόχαστρό τους και ανήλικη Ελληνίδα

Ίσως μας δροσίσει ο καιρός από την Πέμπτη - Γενικά, δεν έχει διάθεση για ιδιαίτερη αλλαγή!

Σήμερα, μετά τη διάλυση της αραιής ομίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 21 στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία την Τετάρτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή ενώ από την Πέμπτη θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

ΚΥΠΕ

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

"Εκλέψαν μου τες μηχανές οξυγονοκόλλησης, τζαι τες 4"!

Τέσσερις συγκολλητικές μηχανές απέσπασαν άγνωστοι από  αποθήκη που βρίσκεται σε περιοχή της κοινότητας Τσάδας .

Έπεσε βαριά καμπάνα στις φύλακές – Δυο δεσμοφύλακες συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα

Αναφορικά με τον αφύσικο θάνατο 24χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρός στο κελί του, συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο δεσμοφύλακες, ενώ εκκρεμεί ακόμα ένα ένταλμα σύλληψης.

Αστυνομικός: "Εν γεμάτος ο θάλαμος τους πουλιά - Έχει και κέρατα αγρινού" - Μέσα και οι 2!

Υπόθεση παράνομης κατοχής άγριων πτηνών των οποίων απαγορεύεται η θήρα και η φύλαξη εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς.