Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Μια ΤΡΑΓΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ του The Voice που δε πρόσεξε κανείς...


Τρεις blind auditions... έχουμε δει στο The Voice που οι κριτές φορούσαν ακριβώς τα ίδια ρούχα. Και μην περιμένετε ότι θα γίνει καμιά έκπληξη και στο σημερινό τέταρτο επεισόδιο.

Πώς να αποφύγουν οι γυναίκες το εγκεφαλικό

Πρώτη φορά Αμερικανοί επιστήμονες δημοσιοποίησαν επίσημες συστάσεις ειδικά στις γυναίκες, ώστε να μειώσουν τον κίνδυνο ενός εγκεφαλικού. 

Με πρόστιμο μαμούθ απειλείται η Gazprom

Ο ρωσικός κολοσσός Gazprom δεν έχει ακόμη ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά την τιμολόγηση του φυσικού αερίου που διαθέτει και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενδέχεται να κατηγορήσει την εταιρεία για παραβίαση της αντιμονοπωλιακής πολιτικής της.

Ομόνοια: Με Στάροβλαχ και Κάσερες – Εκλογές στις 28 Φεβρουαρίου

Σε συνέχεια της χθεσινής συνεδρίας, το Δ.Σ. συνήλθε εκ νέου σήμερα και συνέχισε την εξέταση των εκκρεμούντων θεμάτων.

Η εντυπωσιακή χιονοστιβάδα που σαρώνει τα πάντα

Δείτε το βίντεο με την κάθοδο του χιονιού που σταμάτησε στην είσοδο ενός ιταλικού χωριού
Μια γιγάντια χιονοστιβάδα σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της την Πέμπτη στο ιταλικό χωριό Πασιρία που βρίσκεται στην ορεινή περιοχή του Άλτο Άντιτζε.

ΜΙΚΑΕΛ ΣΟΥΜΑΧΕΡ - ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ & ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ

Διάχυτη είναι η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Πρόβλημα στην καρδία προκαλεί η πολλή ζάχαρη

Ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι αφορά την κατανάλωση ζάχαρης συνιστούν επιστήμονες στις ΗΠΑ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε μεγάλες ποσότητες δεν προκαλεί μόνο παχυσαρκία και διαβήτη, αλλά μπορεί να ευθύνεται ακόμη και για την εμφάνιση καρδιολογικών προβλημάτων.

Έρογλου: Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μας περιμένουν έξι κεφάλαια

Χωρίς να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, δεν είναι δυνατόν να φτάσουμε σε μια λύση στην Κύπρο, δήλωσε ο Ντερβίς Έρογλου.

Η απάντηση του Γ. Θεοφάνους για το σάλο που έχει προκληθεί στην Κύπρο με την συναυλία του

Την δική του οπτική για την πρόταση που κατέθεσε στην κυπριακή Βουλή, όσον αφορά τις συναυλίες για τα 40 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, έδωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Αντιδρά για τον ορισμό στο Παφιακό

Την αντίθεση της στην απόφαση της ΚΟΠ όπως ορίσει τον αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΛ να διεξαχθεί στο Παφιακό, εκφράζει μέσω ανακοίνωσης της η διοίκηση της «Κυρίας».

Ο ΑΤΑΚΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ & ΤΟ... ΧΡΥΣΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ

ΤΙ σου είναι ο έρωτας και ειδικά αν αυτός είναι.... παράνομος και τρις... απαγορευμένος.

Τρομερό! Αυτή η γυναίκα τρώει καλλυντικά! (VIDEO)

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας! Και αν είσαι από αυτές που σε αυτή την ατάκα δυσανασχετούν και λένε "Pff! Σιγά! Εγώ προτιμώ να βάλω την κρέμα μου" περίμενε και θα δεις!


Ο άνδρας με την... ουρά που λατρεύεται σαν θεότητα!

Πιστεύεται πως είναι μετενσάρκωση ενός ανθρώπου-πίθηκου

Στη Βουλή το θέμα της καταστροφής του Πενταδάκτυλου

Τη σύσταση εθνικής επιτροπής για περιβαλλοντικά θέματα, με τη συμμετοχή των Υπουργείων Εξωτερικών και Γεωργίας, της Βουλής, Ευρωβουλευτών και αρμόδιων και επιστημονικών φορέων αποφάσισε κατά την σημερινή συνεδρίασή της, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος.

MLS Από παίκτης, ιδιοκτήτης ο Μπέκαμ!

Την δημιουργία νέας ομάδας του MLS στο Μαϊάμι ανακοίνωσε και επίσημα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

Η γκάφα του Ομπάμα με το iPad -Ξεφτιλίστηκε μπροστά σε 12χρονα

Οι μεγαλύτεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν μερικές φορές προβλήματα με την τεχνολογία. Ακόμη και αν είναι πρόεδροι. 

ΠΟΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΟ SIGMA

MEDIA πρώτο θέμα... από χθες η είδηση ότι η Πετρούλα Αργυρού αποχωρεί ξαφνικά από το κανάλι του SIGMA για να αναλάβει το γραφείο τύπου του ΔΗΚΟ....

Για πρώτη φορά στα Κυπριακά δικαστικά χρονικά - 5 φορές ισόβια στους ενόχους για το πενταπλό φονικό στην Αγ. Νάπα

Για πρώτη φορά στα Κυπριακά δικαστικά χρονικά - 5 φορές ισόβια στους ενόχους για το πενταπλό φονικό στην Αγ. ΝάπαΠρόκειται για την μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί από Μόνιμο Κακουργιοδικείο στα δικαστικά χρονικά της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σάλος με τον Θεοφάνους – Ζήτησε 400.000 ευρώ για τις εκδηλώσεις στην «επέτειο» Αττίλα

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Κύπρο με την πρότασή του Γιώργου Θεοφάνους να πραγματοποιήσει συναυλίες για τα 40 χρόνια της τουρκικής εισβολής, για τις οποίες φέρεται να ζητά 400.000 ευρώ!

Η Ελλάδα στηρίζει την Κύπρο για βιώσιμη λύση - Η Ελλάδα στηρίζει την Κύπρο για βιώσιμη λύση

Η Ελλάδα στηρίζει την Κύπρο για βιώσιμη λύσηΑθήνα: Στήριξη στις προσπάθειες που καταβάλλει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για εξεύρεση βιώσιμης λύσης του Κυπριακού, εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς. Από την πλευρά του, ο Ν.Αναστασιάδης τόνισε ότι το κοινό ανακοινωθέν θέτει τις βάσεις για το διάλογο και δεν αποτελεί λύση.

Μιχάλης Σοφοκλέους: Ντύθηκε επιτέλους γαμπρός;

Ο ηθοποιός έβαλε το κουστούμι του, πήρε και μια λευκή ανθοδέσμη και περιμένει μαζί με δυο συνάδελφούς του την εκλεκτή της καρδιάς του μπροστά από το προαύλιο της εκκλησίας…

Έρχονται συλλήψεις για την καταγγελία του δικηγόρου του Λίλλη για υποκλοπές

Έρχονται συλλήψεις για την καταγγελία του δικηγόρου του Λίλλη για υποκλοπέςΗ Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνουν συλλήψεις σε σχέση με την καταγγελία του δικηγόρου Γιώργου Γεωργίου για υποκλοπή και δημοσίευση ιδιωτικής συνομιλίας μεταξύ του ιδίου, άλλων δικηγόρων και του πελάτη του και μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση «Δρομολαξιάς» Νίκου Λίλλη.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.... ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ TO CYPRUS GAY PARADE FESTIVAL

Τη διοργάνωση φεστιβάλ, υπό τον τίτλο «Φεστιβάλ Υπερηφάνειας» Cyprus Pride Festival, προγραμματίζει για τον ερχόμενο Μάιο η Accept-ΛΟΑΤ (Λεσβίων, Ομοφιλοφύλων, Αμφισεξουαλικών, Τρανσέξουλ) Κύπρου.

ΑΠΟΕΛ - Ενωμένοι σαν γροθιά

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 20ης αγωνιστικής αφού οι δυο προπορευόμενες ομάδες είχαν απώλειες βαθμών.

Ομογενής κατασκευάζει τεχνητό νησί στην Αυστραλία

Κατά του έργου περιβαλλοντολόγοι και κάτοικοι του Ντάργουϊν

Η ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία Halikos Group, που θεωρείται από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες της Northern Territory, φιλοδοξεί να κατασκευάσει ένα τεχνητό νησί, δίπλα στο λιμάνι του Ντάργουϊν, στη Βόρεια Αυστραλία.

Της εταιρείας ηγείται ο Καλύμνιος Γιάννης Χαλίκος που στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο την ομογένεια του Ντάργουϊν, είναι χορηγός των Πανελλήνιων Αγώνων του ΣΑΕ και έχει προσφέρει πολλά στους κατοίκους της Καλύμνου, μετά το ξέσπασμα της κρίσης.

Ο επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης της Northern Territory, Adam Giles, επαίνεσε την πρωτοβουλία της ελληνικής εταιρείας, έκανε λόγο για «μεγάλο όραμα», αλλά πρόσθεσε πως «είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την κατασκευή νέου νησιού».

Η κυβέρνησή του πάντως επικρίθηκε που έδωσε την έγκρισή της στην Halikos Group, να προχωρήσει με το έργο όταν αποκαλύφθηκε πως η εταιρεία επιχορήγησε με 100.000 δολάρια το κυβερνητικό κόμμα του CLP.

Όπως έγινε γνωστό, η ομογενειακή επιχείρηση επιχορήγησε με 90.000 δολάρια και το αντιπολιτευόμενο Εργατικό κόμμα, ενώ, ο ίδιος ο ο Γιάννης Χαλίκος πρόσφερε προσωπικά 50.000 στην τοπική κυβέρνηση.

Περιβαλλοντολόγοι και κάτοικοι της περιοχής έχουν ταχθεί εναντίον της κατασκευής του νησιού.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : http://www.newsbeast.gr/

ΚΥΠΡΟΣ: ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ....

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 39χρόνος από τη Λάρνακα, ο οποίος τραυματίστηκε κρίσιμα σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις τέσσερις τα ξημερώματα. 

 Το δυστυχήμα συνέβη στο δρόμο Καλού Χωριού Αραδίππου.

Ο 39χρόνος, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί επανειλημμένα.

 Συνεπεία του δυστυχήματος ήταν όπως ο άτυχος 39χρόνος που δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, να εκτιναχθεί από το αυτοκίνητο και να προσκρούσει βίαια στην άσφαλτο. Σε κρίσιμη κατάσταση διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει διάφορες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οπότε κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νασηλεύεται.

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

ΟΜΟΝΟΙΑ - Αποφασίζουν σήμερα για προπονητή

Ο Μιγκέλ Ανχελ Λοτίνα τερμάτισε χθες τη βραχύβια θητεία του στην Ομόνοια, αφού το ΔΣ της ομάδας αναγκάστηκε να του δώσει «τα παπούτσια στο χέρι» μετά την κάκιστη επί των ημερών του πορεία της ομάδας.

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ 18ΧΡΟΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ...

Ενας 18χρονος και ένας 39χρονος από τη Λάρνακα νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ύστερα από οδικά δυστυχήματα στα οποίοα ενεπλάκησαν χθες στη Λάρνακα, ο μεν πρώτος με τη μοτοσικλέτα του και ο δεύτερος με το αυτοκίνητο του.

Oι εξελίξεις στο Κυπριακό μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Στη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη ότι υπάρχουν σοβαρές προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών, αναφέρονται όλες οι εφημερίδες σήμερα, προβάλλοντας επίσης τη διαφωνία του ΔΗΚΟ.