Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ αναστάτωσε και πάλι την Κεφαλονιά

Αλλη μία σεισμική δόνηση στην περιοχή του Ληξουρίου σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 και αναστάτωσε, τόσο τους κατοίκους της Κεφαλονιάς όσο και αυτούς της Ζακύνθου.

«Θα προτιμούσα να έχω καρκίνο του μαστού»: Μία καμπάνια που ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων!

Αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν μία καμπάνια κατά του καρκίνου να ξεσηκώνει αντιδράσεις και να προκαλεί την οργή του κόσμου;

Ο άνθρωπος που βρήκε νεκρό τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν μηνύει το National Enquirer για 50 εκ. δολάρια!

Το εξώφυλλο του National Enquirer πως ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν είχε ερωτική σχέση με τον Μπαρ Κατζ, τον άνθρωπο που τον βρήκε νεκρό στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. Ο θεατρικός συγγραφέας μηνύει τώρα το περιοδικό και ζητά αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Συνθήκες που ο Κωστένογλου ξανάζησε

Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ δεν μας έκανε σοφότερους αλλά μας άνοιξε τα μάτια για τις δυνατότητες της φετινής Ανόρθωσης. 

ΣΟΚΑΡΕΙ: Ξενοδοχείο στη Νιγηρία σερβίριζε ψημένο ανθρώπινο κρέας

Την Πέμπτη η αστυνομία της Onitsha, συνέλαβε 11 άτομα αφού ανακάλυψαν 2 φρέσκα ανθρώπινα κεφάλια σε ένα ξενοδοχείο (απόρρητο όνομα) πολύ κοντά στη λαϊκή αγορά Ose-Okwodu στο κράτος Anambra.

ΑΠΟΕΛ - Κερδίστε τη φανέλα του Σιέρινταν

Ο Σιέρινταν ήταν η χρυσή αλλαγή για το ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι του Αντώνης Παπαδόπουλος αφού με το γκολ που πέτυχε έδωσε στην ομάδα του ένα τεράστιας σημασίας τρίποντο.

Σε ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων ένα στα πέντε κορίτσια

Σχεδόν ένα στα πέντε νεαρά κορίτσια στην υποσαχάρια Αφρική εξακολουθεί να εξαναγκάζεται να υποστεί την πρακτική του ακρωτηριασμού των γεννητικών του οργάνων, σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση της UNICEF Η Κατάσταση των Παιδιών στον Κόσμο «Κάθε Παιδί Μετράει» που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

«Πρόεδρε… Σε Προειδοποιώ»

Επιστολή απέστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος αναφορικά με το κοινό ανακοινωθέν το οποίο θα οδηγήσει στην ουσιαστική έναρξη των συνομιλιών για επίλυση του κυπριακού. 

Η ανθρωπότητα εκδικείται: Η κλιματική αλλαγή λιώνει το παγόβουνο που βύθισε τον Τιτανικό

Φαίνεται πώς η ανθρωπότητα εκδικείται για το ναυάγιο του Τιτανικού, 100 χρόνια μετά, αφού η κλιματική αλλαγή λιώνει τους γιγάντιους παγετώνες της Γροιλανδίας, ανάμεσα στους οποίους και τον Jakobshavn Isbrae από τον οποίο αποκόπηκε το παγόβουνο που συγκρούστηκε με τον Τιτανικό.


ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ & ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΛΟΙ

ΠΑΡΑΛΙΓΟ φρικτή τραγωδία χθες λίγο μετά το μεσημέρι στον Ιππόδρομο Λευκωσίας και κανείς... μα κανείς δεν το πήρε χαμπάρι...

Τους απέλυσε πριν 2 μήνες και προσλαμβάνει σήμερα άλλους! Κοιμούνται οι αρμόδιοι;

Θυμάστε την μαζική απόλυση δημοσιογράφων Και τεχνικού από γνωστό site; – Διαβάστε τι αγγελία έβαλε το συγκεκριμένο site.

Ογκολογικό: Κανένας ασθενής σε λίστα αναμονής για ακτινοθεραπεία

Με αφορμή τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις ότι εκατοντάδες άτομα δεν τυγχάνουν ακτινοθεραπείας παρά το γεγονός ότι αυτή ενδείκνυται, το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή του ότι όλοι οι ασθενείς, οι οποίοι παραπέμπονται στο Κέντρο και χρήζουν ακτινοθεραπείας, υποβάλλονται στη θεραπεία εντός των προβλεπόμενων χρονικών πλαισίων και μάλιστα χωρίς λίστα αναμονής.

Οι παίκτες των ριάλιτι που «έψαξαν» τη μεγάλη καριέρα... και ποιοι έφυγαν από την ζωή - Δείτε φωτογραφίες!


Κάποιοι προσπαθούν ακόμη στο τραγούδι και κάποιοι έχουν ακολουθήσει άλλη πορεία...

True Story: Η Μαρία, ο γιος της, η κρίση, το άδειο ψυγείο και έξωση…

Ήταν η αρχή της εβδομάδας αυτής όταν αναγνώστρια του troktikocyp.blogspot επικοινώνησε μαζί μας στο facebook, μας ζήτησε τηλέφωνο επικοινωνίας, το έδωσε στην κ. Μαρία και η πρώτη επικοινωνία έγινε.

ΟΣΑ ΔΕΝ... ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ MAN OF THE YEAR AWARDS 2013

Τα Man Of The Year Awards 2013 τελείωσαν και όπως πάντα... τα παρασκηνιακά tips είναι και τα πιο... πικάντικα...

ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο... ΑΝΘΡΩΠΟΣ & ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.... ?

Ένα άγαλμα του Τόνι Ματέλι που αποκαλείται ο "Υπνοβάτης" και έχει τοποθετηθεί στον προαύλιο χώρο ενός κολλεγίου στην Μασαχουσέτη έχει αναστατώσει πολύ τους φοιτητές οι οποίοι μαζεύουν υπογραφές για να το αποσύρουν.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Της έμεινε η Ευρώπη

Η απογοήτευση στις τάξεις της Ανόρθωσης είναι πολύ μεγάλη μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ. Οι ελπίδες για να κάνει η ομάδα κάτι καλό στο πρωτάθλημα εξανεμίστηκαν και η ''Κυρία'' αλλάζει πλέον στόχους. 

Διεσώθησαν περισσότεροι από 1.100 μετανάστες στην Ιταλία

Το Πολεμικό Ναυτικό διέσωσε το 2013 στο πλαίσιο της αποστολής «Μάρε Νόστρουμ» 42.925 ανθρώπους

Ελλάδα: Ανατριχιαστική απολογία 36χρονου που τεμάχισε και έβρασε το θύμα του - "Έπινα κόκα, έκοβα, έβραζα το θύμα μου"

Ισόβια κάθειρξη στον 36χρονο που σκότωσε, τεμάχισε, έβρασε και πέταξε σε υπόνομο το θύμα του. Ανατριχιαστική η απολογία του.

Ο μικρός Παναγιώτης που πάσχει από νευροβλάστωμα χρειάζεται τη βοήθειά μας (εικόνες)

Την βοήθεια όλων μας ζητάνε οι γονείς του μικρού Πανούλη που πάσχει από νευροβλάστωμα και χρειάζεται άμεση μετάβαση στη Νέα Υόρκη.

Υπόθεση Cyta: Δημοσιεύματα δυνατόν να επηρεάσουν τη δίκη

Αντιδράσεις σε διάφορα επίπεδα προκάλεσε χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» που αφορά στην υπόθεση του σκανδάλου Δρομολοξιάς. 

Τους στέλλουν Κακουργιοδικείο γιο το φόνο του Ολέ

Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο, αναμένεται να παραπέμψει σήμερα το Δικαστήριο Λευκωσίας, τους δύο υπόπτους που είχαν συλληφθεί από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 35χρονου Λούκα Κωνσταντίνου Ολέ, που έγινε στις πέντε του περασμένου Απριλίου.

Νατάσα Θεοδωρίδου: 'Τί μου συμβαίνει' - Νέο single!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Μια από τις πιο αγαπημένες, σύγχρονες λαϊκές φωνές στην Ελλάδα, παρουσιάζει το καινούργιο της single, από το album "Σ' αγαπώ"!

Πως θα μείνετε στα ...κιλά σας;

Μπορεί η απώλεια βάρους να είναι ένας εφικτός στόχος αν υπάρχει αποφασιστικότητα και καλή διάθεση αλλά η μακροπρόθεσμη διατήρησή του συνιστά ένα δύσκολο πρόβλημα.

ΔΗΚΟ: Ουσιαστικές διαφωνίες για το κοινό ανακοινωθέν - Κάνει λόγο για παραλείψεις και ελλείψεις - Άκομψη η Πρόσκληση Κάρογιαν στο Προεδρικό

Επί της ουσίας είναι η διαφωνία του ΔΗΚΟ σε ότι αφορά το προσχέδιο για το κοινό ανακοινωθέν.

Κύπρος: Λοχίας της Αστυνομίας τραυματίστηκε στο χέρι με μαχαίρι στην προσπάθεια του...

Τον ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι ενός λοχία της Αστυνομίας από μαχαίρι είχε ως αποτέλεσμα η επιχείρηση ελέγχου σωματείου στα Κάτω Πολεμίδα.

Ερογλου: Δεν συμφωνήσαμε ακόμη. Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται - Παραμένουμε προσκολλημένοι στην τελευταία πρόταση Νταβούτογλου

Η τουρκοκυπριακή πλευρά δηλώνει ότι επιμένει στην τελευταία
της πρόταση, για την οποία συμφωνούν όλα τα κόμματα
των τ/κ, αντιπολίτευσης -συμπολίτευσης
Το βράδυ της Τετάρτης, ο ηγέτης της Τουρκοκυπριακής κοινότητας, Ντερβίς Έρογλου ενημέρωσε τους Τουρκοκύπριους ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί τελική συμφωνία για το κοινό ανακοινωθέν. Σύμφωνα με το γραφείο τύπο του κ. Έρογλου οι διαπραγματεύσεις για τις συνομιλίες συνεχίζονται.

Τα κύματα ''καταπίνουν'' ανθρώπους στην Ισπανία

Κύματα ύψους 10 μέτρων προκάλεσαν και πάλι μεγάλες καταστροφές στη βόρεια ακτογραμμή της Ισπανίας, η οποία από την Κυριακή πλήττεται από σφοδρές καταιγίδες με απολογισμό έναν αγνοούμενο και υλικές ζημιές πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Κρίσιμες ώρες στο Κυπριακό - Στις 11 ενημερώνει το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ο Πρόεδρος

Κρίσιμες ώρες στο Κυπριακό - Στις 11 ενημερώνει το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ο ΠρόεδροςΣυνέρχεται στις έντεκα το πρωί υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για ενημέρωση σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις με τη συνομολόγηση κοινού ανακοινωθέντος για έναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό.
Αργότερα το απόγευμα ο Πρόεδρος μεταβαίνει στην Αθήνα, όπου την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά και τον ΥΠΕΞ Ευάγγελο Βενιζέλο για διαβουλεύσεις.

Παγωμένη μέχρι και το Σαββατοκύριακο η Κύπρος (Δελτίο καιρού)!

Χαλαρή βαροβαθμίδα παροδικά επηρεάζει την περιοχή.