Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Άννα Βίσση: «καλά έκανε η ανιψιά μου και πήγε στο "Voice"» - Βίντεο

Άννα Βίσση: «καλά έκανε η ανιψιά μου και πήγε στο "Voice"» - ΒίντεοΓια την συμμετοχή της ανιψιάς της, Βέρας Μπούφη, στο «The Voice», αλλά και τον λόγο για τον οποίο αρνήθηκε να είναι μία εκ των coach μίλησε για πρώτη φορά η Άννα Βίσση!

Βίντεο: Προσγείωση αεροπλάνου που... παγώνει το αίμα!

Ένα αεροσκάφος Boeing 767 συναντά ισχυρούς ανέμους ενώ προσπαθεί να προσγειωθεί σε αεροδρόμιο του Birmingham στην Αγγλία.

Ρέμος – Βανδή: H τυχαία συνάντηση τους στην Γλυφάδα!

Η όμορφη λιακάδα της περασμένης Κυριακής στάθηκε αφορμή για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ να απολαύσουν και όμορφη βόλτα στην Γλυφάδα.

«Έφυγε» 3χρονη που είχε αγγίξει 9 εκατ. «καρδιές» στο youtube!

Ένα 3χρονο κοριτσάκι, που είχε γίνει «διάσημο» μέσα από βίντεο που είχαν ανεβάσει οι γονείς της στο Facebook, πέθανε , δίνοντας τα όργανά της για να σωθούν άλλοι άνθρωποι.

Έφηβες στέλνουν προτάσεις γάμου και αρκουδάκια σε παιδεραστή-δολοφόνο

«Στα μάτια τους μοιάζει να είναι ένα θύμα του συστήματος»

Διαβάστε τις υποψηφιότητες για τις εκλογές της 28ης Φεβρουαρίου στην Ομόνοια!

Η Ομόνοια ανακοίνωσε των κατάλογο των υποψηφίων για την Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου που θα διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου στο Hilton Park στη Λευκωσία.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ: ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ & ΤΗΝ... ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΑ ΔΥΟ

Αριθμός 4214/2013 το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριο του στις 14-4-2012, για να δικάσει την υπόθεση μεταξύ της παθούσας-ενάγουσας Κ.Δ. και του εναγόμενου Φυσικοθεραπευτή-Οστεοπαθητικού και Χειροπράκτη Ε.Μ....

Βουλγαρία: Επίσκοπος βιντεοσκοπήθηκε σε όργιο!

Ένας ορθόδοξος επίσκοπος της Βουλγαρίας καθαιρέθηκε μετά τη δημοσιοποίηση στο Ίντερνετ ενός βίντεο στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει την τρυφερή συντροφιά τεσσάρων γυναικών, ανακοινώθηκε σήμερα από την ιεραρχία της βουλγαρικής εκκλησίας.

Έλεγχοι για ποτά «μπόμπες» σε νυχτερινά κέντρα

Αιφνιδιαστικό έλεγχο για νοθεία αλκοολούχων ποτών ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης πραγματοποίησαν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες σε παγκύπρια βάση. 

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ... ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΕ 128 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

Με παιδικό πορνογραφικό υλικό πιάστηκε 18χρόνος εθνοφρουρός, ο οποίος κατέληξε στα αστυνομικά κρατητήρια.

ΟΜΟΝΟΙΑ - Λήγει στις 5μμ η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων

Στις 17:00 λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, ενόψει τηςΕκλογικής Γενικής Συνέλευσης της Ομόνοιας, που θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου. 

Σε δημοπρασία το κρανίο του Χίτλερ

Στο «σφυρί» αναμένεται να βγει μία ακτινογραφία του κρανίου του Χίτλερ, η οποία έρχεται πρώτη φορά στη δημοσιότητα.

Επιστήμονες ανέπτυξαν τεχνητό πνεύμονα σε συνθήκες εργαστηρίου

Νέο πνεύμονα από ανθρώπινο μόσχευμα κατάφεραν να δημιουργήσουν επιστήμονες στις ΗΠΑ σε συνθήκες εργαστηρίου.

Αληθινή ιστορία: «Γέννησα την κόρη μου σε πισίνα στο σπίτι!» (εικόνες)

«Πριν 9 μήνες γεννήθηκε η κόρη μου Λία κι όμως φαντάζει λες και πέρασε μια αιωνιότητα. Δε μπορώ να το πιστέψω ότι πέρασε τόσος καιρός και τώρα κάθομαι να γράψω την ιστορία της γέννησης της. Η ζωή μου είναι γεμάτη και κάθε μέρα φαίνεται λες και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος.


ΑΠΟΕΛ- «Πνέει τα λοίσθια» η συνεργασία ΑΠΟΕΛ- LTV

Στα πρόθυρα λήξης της συνεργασίας με τη LTV βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με το τι μετέδωσε το ραδιόφωνο του Super- ΣΠΟΡ-FM, η ομάδα της Λευκωσίας έχει πάρει τη νομική οδό για να απεγκλωβιστεί από το τηλεοπτικό συμβόλαιο που έχει με την L.T.V και πλέον είναι θέμα δικαστικής απόφασης για να ξεκαθαρίσει ο χρόνος ολοκλήρωσης αυτής της συνεργασίας.

ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ...

Από τις 25 Φεβρουαρίου η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ALPHA Ελλάδος σταματά να βγαίνει on air.

Επένδυση μαμούθ €7 δισ. από ξένους στη Γεροσκήπου

Επένδυση ύψους 7 δισ. ευρώ προτείνεται από ξένους επενδυτές για την περιοχή της Γεροσκήπου.

Άρσεναλ - Μπάγερν: 0-2 - Βαυαρική επέλαση

Μεγάλο διπλό πήρε η Μπάγερν Μονάχου μέσα στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, την οποία και κέρδισε με 2-0. Οι Κρόος (54’) και Μίλερ (87’) πέτυχαν τα τέμρατα των Βαυαρών, με τα οποία κρατάνε την πρόκριση στα χέρια τους. Χαμένο πέναλτι από Εζίλ και Αλάμπα, αποβλήθηκε ο Στσέσνι για τους γηπεδούχους.

Η Βιέννη, η καλύτερη πόλη για να ζει κανείς το 2014

Κυρίαρχη παρέμεινε η Ευρώπη στην ποιότητα ζωής των μεγαλουπόλεων, σύμφωνα με την ετήσια αξιολόγησή τους από την εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων Mercer.

ΑΠΟ... ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΓΑΟΥΡΚΑ ΜΕΧΡΙ & ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΕΜΕΣΟΥ

Απ όλα έχει και φέτος ο μπαξές του Καρναβαλιού της Λεμεσού... Από original Κυπριακά Γαούρκα μέχρι και καραμέλες και γλυφιτζούρια που περπατούν και χορεύουν...

ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ αποκάλυψη: Ποια είναι η σταρ που έβγαλε στη φόρα;

Έβγαλε τα κάλλη της στη φόρα και τράβηξε όλα τα βλέμματα … στο πάρτι που ακολούθησε μετά τα BRIT Awards.

Σ Ο Κ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Οι μητέρες στο κρατητήριο, τα παιδιά στη γειτονιά - Κουρσουμπά και Κυριακίδου καταγγέλλουν τις αρμόδιες υπηρεσίες

Ξεχασμένα κάπου σε σπίτια γνωστών και γειτόνων μένουν παιδιά αλλοδαπών γυναικών, οι οποίες συλλαμβάνονται και κρατούνται στα κρατητήρια της Μεννόγιας μέχρι να έρθει η στιγμή της απέλασής τους.

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ.

Ένας άντρας βρήκε το θάρρος να εξερευνήσει το άδειο σπίτι στην απέναντι όχθη. Το θέαμα που αντίκρισε ήταν ανατριχιαστικό!
ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕ ΗΤΑΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!

Συγκλονισμένη η Ελένη Θεοχάρους από τον αιφνίδιο θάνατο του συζύγου της, Λούη Καριόλου - Εν πτήσει

Αιφνίδιος θάνατος του Λούη Καριόλου, συζύγου της Ελ.ΘεοχάρουςΛευκωσία: Σοκ προκλήθηκε στο άκουσμα της είδησης ότι ο ψυχίατρος και υπεύθυνος του ψυχιατρικού Τμήματος των Κεντρικών Φυλακών, Λούης Καριόλου, απεβίωσε την ώρα που βρισκόταν εν πτήση προς Βιέννη, για υπηρεσιακούς σκοπούς.

"Έσπασε" η εκεχειρία στην Ουκρανία – Νέες συγκρούσεις στην πλατεία Ανεξαρτησίας – Σκληρές εικόνες – ΔΕΙΤΕ LIVE

`Έσπασε` η εκεχειρία στην Ουκρανία – Νέες συγκρούσεις στην πλατεία Ανεξαρτησίας – Σκληρές εικόνες – ΔΕΙΤΕ LIVE- Συγκλονίζουν οι εικόνες από την πλατεία Ανεξαρτησίας

Εδώ Λεμεσός, εδώ Λεμεσός - Επίσημη πρώτη για το Καρναβάλι Λεμεσού

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Με την πανηγυρική είσοδο του Βασιλιά Καρνάβαλου στη πόλη, αρχίζουν και επίσημα σήμερα, Τσικνοπέμπτη, οι δεκαήμερες καρναβαλίστικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού, οι οποίες κορυφώνονται με τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση στις 2 Μαρτίου.

Το ΦΑ θα καθορίσει τη λύση του Κυπριακού - Γιλντίζ: O πιο εφικτός τρόπος μεταφοράς του αερίου είναι με αγωγό μέσω Τουρκίας.

Για τους Τούρκους ο εφικτός τρόπος μεταφοράς φυσικού αερίου είναι με αγωγό μέσω Τουρκίας.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα ληστείας πριν από λίγο σε τράπεζα στη Λάρνακα! Συνελήφθη ο δράστης!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα ληστείας πριν από λίγο σε τράπεζα στη Λάρνακα! Συνελήφθη ο δράστης!Η άμεση επέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα

Το παζλ εξέλιξης της ομοφυλοφιλίας

ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ

Με 16 δισ. το Facebook εξαγόρασε το WhatsΑpp - Αγορά 16 Δισεκατομμυρίων. Η συμφωνία ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης

Το WhatsΑpp έχει περίπου 450 εκατομμύρια
χρήστες με το 70% να το χρησιμοποιεί καθημερινά
16 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ θα στοιχήσει η αγορά της πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων και φωτογραφιών, WhatsΑpp, από τον κολοσσό Facebook.

Ομπάμα και Ερτογάν τα είπαν για το Κυπριακό

Το Κυπριακό ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν χθες ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Τράφικινγκ σεξουαλικής εκμετάλλευσης μέσω Κύπρου – Διεθνές κύκλωμα πορνείας έκρυβε οίκος ανοχής στη Λευκωσία

Δουλειές σε Ελλάδα, Μέση Ανατολή και ανατολική Ευρώπη είχε ανοίξει κύκλωμα πορνείας που δρούσε με βάση του τη Λευκωσία.

Μυστήριο: Βίντεο με λυκάνθρωπο στη Βραζιλία κάνει τον γύρο του κόσμου!

Μυστήριο: Βίντεο με λυκάνθρωπο στη Βραζιλία κάνει τον γύρο του κόσμου!Ένα μυστήριο βίντεο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην πόλη São Gonçalo de Campos, στην Bahia της Βραζιλίας.

Το παρατράβηξε η Ελένη Μενεγάκη – Μίνι, σταυροπόδι και... ουπς (Bίντεο)

Το παρατράβηξε η Ελένη Μενεγάκη – Μίνι, σταυροπόδι και... ουπς (Bίντεο)Άλλο ένα αποκαλυπτικό σταυροπόδι μας επιφύλασσε η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή εκπομπή και έκανε τους θεατές να κολλήσουν το πρόσωπο τους στην οθόνη για να δουν καλύτερα το σέξι ατύχημα της.

Υπέγραψαν 18χρονο με σύνδρομο Down οι Σίξερς! (VIDEO)

Οι Σίξερς δε θα μπουν στα playoffs, αλλά είναι... Πρωταθλητές στα μάτια του 18χρονου Κέβιν Γκρόου, τον οποίο υπέγραψαν για 2 ημέρες!

Παίκτης του The Voice έχει κάνει γυμνή φωτογράφηση! – Φωτογραφία

Παίκτης του The Voice έχει κάνει γυμνή φωτογράφηση! – ΦωτογραφίαΟ παίκτης, που εντυπωσίασε τον Αντώνη Ρέμο από τα πρώτα δευτερόλεπτα στο The Voice έχει κάνει και αυτός γυμνή φωτογράφηση!