Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Κλάμα: Μας κάνει καλό;

Μας λυτρώνει ή μας φυλακίζει; Μας προσφέρει ανακούφιση ή μόνο πόνο; Οι ειδικοί εξηγούν.

ΤΟ JEEP RENEGADE ΣΕ OPENING EDITION

Είναι σύνηθες φαινόμενο να υπάρχει μία έκδοση… έναρξης για νέα μοντέλα. Το πράττει η Mercedes με την Edition 1, το έκανε η Nissan με το νέο Qashqai, ακόμη και η Alfa Romeo με την Launch Edition της 4C.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Το χρηματιστήριο των νεοαποκτηθέντων

Περίπου 1 εκατ. ευρώ θα κοστίσουν ετησίως στην Ανόρθωση οι δέκα νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές που θα φέρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το αργότερο μέχρι την 31η Αυγούστου. 

Το κόλπο κυκλώματος Ρομά που επισκέπτονται σπίτια στη Λεμεσό αποσπώντας χρήματα

Χωρίς να τους πάρουν ουσιαστικά χαμπάρι, φεύγουν από το σπίτι ηλικιωμένων μαζί με τις οικονομίες τους, τα μέλη κυκλώματος Ρομά, τα οποία έχουν ρημάξει τις τελευταίες ημέρες ανυποψίαστους ηλικιωμένους.

ΒΟΜΒΑ: ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ ΞΑΦΡΙΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΚΥΠΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ &...

Μακρυχέρα αποδείχθηκε τελικά η καθαρίστρια πασίγνωστου κύπριου ποδοσφαιριστή ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy έμεινε άφωνος όταν αρκετό καιρό μετά ... ανακάλυψε πως έλειπαν κοσμήματα αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Πρόταση γάμου σε φωτογραφικό θάλαμο

Ο ευφάνταστος γαμπρός Matt Taylor
Στον αέρα, στο βυθό της θάλασσας, στο πίσω κάθισμα μιας μοτοσικλέτας. 

ΟΜΟΝΟΙΑ - Έχει μια δουλειά να τελειώσει…

Αυτή η ομάδα που είδαμε την Πέμπτη το βράδυ άφησε ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό και δύστροπο Ομονοιάτη. 

Απίθανα γενετικά σημάδια σε ζώα που εκπλήσσουν!

Πάνω στη γούνα ήμερων και άγριων ζώων εμφανίζονται διάφορα γενετικά σημάδια που προκαλούν τις περισσότερες φορές έκπληξη στους ιδιοκτήτες τους αλλά και σε όσους τα βλέπουν.

Αρχαιολογική ανακάλυψη στην Παλαίπαφο

Μεγάλο τείχος των κλασικών χρόνων, το οποίο ορίζει και προστατεύει τη βόρεια όψη μνημειακού οικοδομήματος που ερμηνεύεται ως το ανάκτορο της τελευταίας βασιλικής δυναστείας της Αρχαίας Πάφου, εντόπισε και ανασκάπτει στη θέση "Χατζηαπτουλλάς", η αποστολή του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι σκέψεις των γονιών όταν βάζουν το μωρό για ύπνο

Ώρα για νάνι! Είναι όμως τόσο εύκολο όσο το λέμε;

8χρονο κοριτσάκι νεκρό από τα πυρά στη Λωρίδα της Γάζας

Μπορεί η μονομερής επτάωρη "ανθρωπιστική" εκεχειρία, που κήρυξε το Ισραήλ, να ετέθη σε ισχύ στις 10:00 (τοπική ώρα και ώρα Κύπρου) στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά η παλαιστινιακή πλευρά κατηγόρησε αμέσως το Ισραήλ ότι την παραβίασε, βομβαρδίζοντας ένα σπίτι στην πόλη της Γάζας.

Ξέμειναν στον Πρωταρά 157 Ρώσοι τουρίστες λόγω πτώχευσης εταιρείας

Σύνολο 157 Ρώσοι τουρίστες βρίσκονται από χθες Κυριακή εγκλωβισμένοι σε δύο ξενοδοχεία στον Πρωταρά λόγω πτώχευσης της τουριστικής εταιρείας "Λαμπιρίντ" που έχει διοργανώσει τη συγκεκριμένη εκδρομή. Συγκεκριμένα οι 150 είναι σε ένα ξενοδοχείο και οι υπόλοιποι 7 σε άλλο.

Σεξ με ή χωρίς προκαταρκτικά; (έρευνα)

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Θρίλερ τα ξημερώματα στο Αιγαίο με την κανονιοφόρο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - Τι εντόπισε

ImageΘρίλερ στο Αιγαίο τα ξημερώματα.

Bουτιά θανάτου για Ρώσο τουρίστα - Έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος στη Λεμεσό

Bουτιά θανάτου για Ρώσο τουρίστα - Έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος στη ΛεμεσόΛίγες ώρες μετά την άφιξη του στην Κύπρο για διακοπές με τη σύζυγο του, 37χρονος Ρώσος τουρίστας έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από το μπαλκόνι διαμερίσματος στη Λεμεσό.

GayMag: Το πρώτο gay περιοδικό στην ιστορία της Τουρκίας με εξώφυλλο την εκρηκτική Mariah Carey

Στα ράφια επιλεγμένων βιβλιοπωλείων της Τουρκίας αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο το πρωί το πρώτο gay περιοδικό στην ιστορία της χώρας, σπάζοντας ένα ακόμα ταμπού.

Έχει τίτλο GayMag και στο πρώτο του εξώφυλλο θα φιλοξενήσει την εκρηκτική αμερικανίδα τραγουδίστρια Mariah Carey.

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Εμίρ Ακγκιούν σε δηλώσεις του στα διεθνή ΜΜΕ τόνισε ότι οι πρώτες αντιδράσεις είναι θετικές και επεσήμανε πως «θέλουμε να σπάσουμε όλα τα ταμπού, βήμα-βήμα. Να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους νεαρούς σε όλη την Τουρκία που πιστεύουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι αλλά το κρύβουν, να το αποκαλύψουν».

Πηγή: www.iefimerida.gr

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

Το ατύχημα της Χαρούλας Αλεξίου - Έπεσε στη σκηνή την ώρα της συναυλίας της στη Σύρο (βίντεο)

'Ένα απρόσμενο γεγονός σημάδεψε την συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου στον Πολιτιστικό Χώρο «Μάνος Ελευθερίου» στη Σύρο.

Τα μπάτζετ των ομάδων της πρώτης κατηγορίας

Πόσα λεφτά ξοδεύουν οι ομάδες για να πετύχουν τους αγωνιστικούς τους στόχους εν μέσω δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος αλλά και πώς οι κυπριακοί σύλλογοι επενδύουν έχοντας την προοπτική της Ευρώπης με τα αντίστοιχα οικονομικά δεδομένα.

Το «σήκωσε» ο Παγδατής στο Βανκούβερ

Ο Μάρκος Παγδατής κατέκτησε τον τίτλο στο Βανκούβερ, που είναι ο δεύτερος τους σε τουρνουά ATP Challenger την φετινή χρονιά.

«Παράνομο» το δικαστήριο των Βάσεων

Ενώπιον δικαστή των βρετανικών βάσεων παρουσιάστηκε μετά του δικηγόρου του, ο Χαμπής Χειμώνας, για την ανέγερση Πάρκου Αγνοουμένων στην Ξυλοτύμπου.

Στους 35 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία - Αναμένονται βροχές στα ορεινά

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος.

Εκκλησία έκανε μήνυση σε άστεγο που έκλεψε μπισκότα!

Κόστος 2,25 δολάρια είχαν τα μπισκότα που έκλεψε ο άτυχος και προφανώς πεινασμένος άντρας, αλλά οι υπεύθυνοι της εκκλησίας δεν ήθελαν να του «τη χαρίσουν»