Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Champions League - Άγονη γραμμή

Σε πολύ δύσκολη θέση σε ότι αφορά στην συνέχεια της παρουσίας της στο τσάμπιονς λιγκ βρίσκεται η Ζενίτ που έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Αούστρια. Το μέτριο ξεκίνημα σε συνδυασμό με την αποβολή του Βίτσελ στο τέλος του ημιχρόνου έφεραν τη γκέλα.

Αβραμόπουλος: Γεωστρατηγικός ο ρόλος της Κυπρου

Την αμέριστη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης προς την Κύπρο και για την επίλυση του Κυπριακού, αλλά και πως μπορούμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε την μεγάλη πρόκληση της εποχής, την οικονομική κρίση, εξέφρασε ο Ελληνας Υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβρααμόπουλος στους αρχηγούς ή εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων με τους οποίους είχε διαδοχικά συναντήσεις την Τρίτη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο για τους εορτασμούς της επετείου της Ανεξαρτησίας.

Απίστευτο: Υποβρύχιο αναδύθηκε στην κεντρική πλατεία του Μιλάνου! [Εικόνες Βίντεο]

Δείτε απίστευτα βίντεο και φωτογραφίες από το... υποβρύχιο που αναδύθηκε στην πλατεία Ντουόμο – Καταστροφές σε αυτοκίνητα, κινδύνευσαν άνθρωποι – Τι δήλωσε ο κυβερνήτης και οι αυτόπτες μάρτυρες.


Bίντεο! Έπεσε Live η μπλούζα γνωστής παρουσιάστριας και τα έδειξε ΟΛΑ!

Η παρουσιάστρια Sandra CORCUERA είχε μια δύσκολη στιγμή κατά την παρουσίαση.


550 χειρουργεία στην Ουρολογική Κλινική Νοσοκομείου Πάφου

Πολύ σημαντικό έργο επιτελεί η Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με τον Ουρολόγο Κώστα Μαυρομάτη και Πρόεδρο της Κυπριακής Ουρολογικής Εταιρείας.

Προκάλεσε δυστύχημα και συνελήφθη και για ναρκωτικά

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις έντεκα και τριάντα τη Δευτέρα, στην οδό 28ης Οκτωβρίου στην Έγκωμη, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που οδηγούσε 28χρονος.

Πώς να φτιάξετε μόνες σας σαπούνι λεμονιού

Η δυνατότητα του να φτιάξεις κάτι δικό σου είναι απλά τέλεια. Σήμερα λοιπόν είπαμε να σας δείξουμε τον τρόπο για να φτιάξετε το δικό σας σαπούνι με λεμόνι.

Έχετε ξαναδεί φακοειδή σύννεφα;

Με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν ένας τεράστιος ιπτάμενος δίσκος που καλύπτει την κορυφή του βουνού. Η εξήγηση όμως πίσω από αυτό το… θέαμα είναι πιο «γήινη»!

Όταν η φωνή δεν βγαίνει!

Όπως και τα υπόλοιπα μέρη του σώματος έτσι και οι φωνητικές χορδές αποτελούν ένα πολύ σημαντικό εργαλείο χωρίς το οποίο η επικοινωνία αλλά και η έκφραση των συναιασθημάτων θα ήταν αδύνατη.

Αυστραλία: Τεράστιες εκτάσεις καλύφθηκαν με ιστούς αράχνης

Ένα θέαμα που θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας αντίκρυσαν οι κάτοικοι της Αυστραλίας.

Η υγεία των σκύλων περνά από το..πιάτο!

Ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συχνά οι ιδιοκτήτες σκύλων είναι η διατροφή τους.

Εικόνες ενός «νεογέννητου» νησιού!

Το μυστηριώδες νησάκι που αναδύθηκε από τη Θάλασσα της Αραβίας μετά το σεισμό των 7,7 βαθμών στο Πακιστάν φωτογραφήθηκε από γαλλικό δορυφόρο, επιτρέποντας στους γεωλόγους να μετρήσουν τις διαστάσεις του.

Νέα μέτρα κατά των αστέγων στην Ουγγαρία

Το κοινοβούλιο της Ουγγαρίας υιοθέτησε αργά τη Δευτέρα το βράδυ ένα νέο νόμο ο οποίος επιτρέπει στις τοπικές αρχές να καθορίζουν ζώνες απαγορευμένες για τους άστεγους και να καταστρέφουν τα αυτοσχέδια καταλύματά τους, με την υπερψήφιση ενός νομοσχεδίου που καταγγέλλεται ότι ποινικοποιεί τη φτώχεια.

Confindustria: Καταστροφική για οικονομία μία νέα πολιτική κρίση

Οι νέες αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό της Ιταλίας υπάρχει κίνδυνος να οδηγήσουν σε νέα συρρίκνωση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ) της χώρας το 2014, αντί της μικρής ανάπτυξής του η οποία αναμενόταν ως τώρα, προειδοποίησε την Τρίτη ο σύνδεσμος των ιταλικών βιομηχανιών Confindustria.

WTA - Αγνώριστη η Σερίνα

Μετά τη μέτρια πρεμιέρα της στο Πεκίνο κόντρα στη Βέσνινα και το ξέσπασμα στη ρακέτα της στον αποκλεισμό από τον 1ο γύρο των διπλών, η Σερίνα Γουίλιαμς δυσκολεύτηκε πολύ να ξεπεράσει το εμπόδιο της μαχητικής Φραντσέσκα Σκιαβόνε για το 2ο γύρο τoυ China Open την Τρίτη, δείχνοντας να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Συγχαρητήριο μήνυμα Ρώσου Προέδρου προς Πρόεδρο Αναστασιάδη

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν απέστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη συγχαρητήριο τηλεγράφημα, με την ευκαιρία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, στο οποίο κάνει λόγο για υψηλό επίπεδο σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Κύπρου.

Με τον Μέσι να απέχει

Ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος στην Μπαρτσελόνα η οποία πάντως έχει βρει τον τρόπο να ξεπερνάει την απουσία του Λιονέλ Μέσι.

Περισσότερο σεβασμό από τους Κυβερνώντες ζητά το ΑΚΕΛ

Η αντιπολίτευση είναι έτοιμη να συνεργαστεί για αντιμετώπιση των προβλημάτων και επίλυση του Κυπριακού αλλά και η Κυβέρνηση πρέπει να κινηθεί επιτέλους προς ανάλογη κατεύθυνση, δήλωσε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού.

Χαμός στο ΔΗΚΟ με την εγγραφή νέων μελών – Σπάει το ρεκόρ των 5.000 από το 2009

Σήμερα ολοκληρώνεται η εγγραφή νέων μελών του ΔΗΚΟ, τα οποία θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος που θα διεξαχθούν την 1η Δεκεμβρίου.

ATP - Έβαλε μπρος για το Νο1

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης μέχρι το τέλος της εβδομάδας, έκανε ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος νίκησε ελεγχόμενα με 2-0 σετ τον Σαντιάγκο Ζιράλδο στην πρεμιέρα του στο China Open και διατήρησε το εκπληκτικό αήττητο ρεκόρ του στις σκληρές επιφάνειες, με την υπ'αριθμόν 23η hard νίκη του!

Η ενδεκάδα της αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα και είχαμε κάποια αποτελέσματα που ξεχώρισαν όπως η νίκη της Δόξας επί της Ανόρθωσης αλλά και αυτή του Ερμή επί της ΑΕΚ Κουκλιών. Κατά τα άλλα πιο εύκολα από ότι δείχνει κέρδισε ο Απόλλωνα την Αλκή ενώ ισοπαλία στο ντέρμπι Ομόνοια-ΑΕΛ. Επιλέξαμε την ενδεκάδα της αγωνιστικής σε ένα σύστημα 4-4-2.

Τερματοφύλακας 
Ρίτσαρτ Κίνγκσον
Ο τερματοφύλακας της Δόξας έκανε καταπληκτική εμφάνιση στον αγώνα με την Ανόρθωση αφού κατέβασε τα ρολά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Φετινό απόκτημα της ομάδας πήρε θέση βασικού από την αρχή της χρονιάς και με τις εμφανίσεις δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Δόξας.

Δεξί μπακ
Μάριο Σέρτζιο
Ο πορτογάλος ήταν ο σκόρερ της ομάδας του που έδωσε πολύτιμη νίκη. Η απόδοση του ΑΠΟΕΛ δεν κυμάνθηκε σε ψηλά επίπεδα όπως ο Σέρτζιο ξεχώρισε από την ομάδα του αφού και αμυντικά προσπάθησε.

Αριστερό μπακ
Ηλίας Χαραλάμπους
Ο έμπειρος αμυντικός ήρθε φέτος στην ομάδα της Δόξας και με την παρουσία του έδωσε μεγάλη σιγουριά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Στα θετικά και το γεγονός ότι σκοράρει συχνά αφού έχει ήδη δύο γκολ στην φετινή χρονιά συμβάλλοντας και αυτός στην καλή παρουσία της ομάδας του.

Κεντρικός αμυντικός 
Έτβιν Οουόν
Αν και δεν προπονήθηκε κανονικά την εβδομάδα πριν το ντέρμπι ο αρχηγός της ΑΕΛ ήταν και πάλι από τους διακριθέντες της ομάδας του. Καθάρισε κινδύνους μπροστά από την εστία της ομάδας του και βοήθησε να φύγει η ομάδα του με θετικό αποτέλεσμα από την Λευκωσία.

Κεντρικός αμυντικός
Νταβίτ Κατάλα
Ο Ισπανός στην δεύτερη του χρονιά στην ΑΕΚ δείχνει ότι παραμένει μια πολύτιμη λύση στην ομάδα του. Καλές τοποθετήσεις κατεύθυνε την άμυνα της ομάδας του και δεν άφησε να γίνουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του τερματοφύλακα του.

Αμυντικός μέσος 
Μάρκος Γκιουγιόν
Από τις θετικές παρουσίες του Απόλλωνα στην φετινή χρονιά ο ισπανός μέσος κάνει εξαιρετική δουλειά ανασταλτικά. Μάλιστα σκόραρε και το πρώτο του γκολ με την ομάδα του στον αγώνα με την Αλκή και συνέβαλε και αυτός στην νίκη της ομάδας του.

Επιτελικός μέσος 
Ρικάρτο Φερναντέζ
Σαν το παλιό καλό κρασί ο Πορτογάλος και το «πείσμα» κάποιων ομάδων να μην τον εμπιστευόμουν δεν χάλασε κανένα στην Δόξα. Ο αρχηγός της ομάδας στην δεύτερη του χρονιά δείχνει να περνά δεύτερη εφηβεία και οδηγά την ομάδα του σε ασφαλή μονοπάτια.

Δεξί χαφ
Χορχέ Μοντέιρο
Ο Μοντέιρο σε ένα νέο ρόλο φέτος από αυτόν που τον ξέραμε ανταποκρίνεται καλά ενώ μέσα στον αγώνα παίρνει θέση και στα άκρα της ομάδας του βοηθώντας στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του.

Αριστερό χαφ
Γκαούσο Φοφανά
Ο Ιβοριανός ήταν όαση στην άσχημη εμφάνιση της Ανόρθωσης. Ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε από την αρχή του αγώνα να σώσει ότι σώζεται στην ομάδα και προσπάθησε να σπρώξει και την υπόλοιπη ομάδα.

Επιθετικός
Κούλλης Παύλου
Δείχνει αναγεννημένος φέτος ο κύπριος επιθετικό που αν συνεχίσει έτσι θα χτυπήσει σύντομα και την πόρτα της εθνικής ομάδας. Ήδη έχει σκοράρει δύο φορές στο πρωτάθλημα και άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε αγωνιζόμενος βασικός από την αρχή του πρωταθλήματος.

Επιθετικός
Μάρκο Τακμπαζούμι
Ο Νιγηριανός είναι για τρίτη χρονιά στο νησί μας και φέτος έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία. Οι συστάσεις του είναι εξαιρετικές και χθες πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ με την φανέλα του Ερμή.

Ο πάγκος
Σίγουρα δεν μπορεί να χωρέσουν όλοι στην αρχική ενδεκάδα έτσι ο πάγκος αυτήν την εβδομάδα έχει τους
Ρομέρο(τερμ)(ΑΕΛ), Μέρτακκας(ΑΕΚ). Αζεβέδο(Ερμής), Αντράντε(Ομόνοια), Χριστοφίδης(Αλκή), Κυριάκου(Ομόνοια), Ετμάρ(ΑΕΛ), Ταραλίδης(Νέα Σαλαμίνα)


Source : http://www.24sports.com.cy

Στη Συρία φτάνει ομάδα του οργανισμού για τα χημικά όπλα

Δαμασκός: Μία ομάδα του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW) θα μεταβεί την Τρίτη στη Συρία, προκειμένου να ξεκινήσει το έργο της καταγραφής των χημικών όπλων της χώρας.

Γεωμηχανική, ο «μόνος τρόπος» να αναστραφεί η κλιματική αλλαγή

Νέα Υόρκη: Ακόμα κι αν μηδενίσουμε αύριο τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, η θερμοκρασία του πλανήτη θα παραμείνει αυξημένη για αιώνες ή χιλιετίες, ξεκαθαρίζει η τελευταία έκθεση της Διακυβερνητικής Επιτροπής του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή.

Ένας νεκρός από «ισραηλινά πυρά» στη Λωρίδα της Γάζας

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ από πυρά ισραηλινών στρατιωτών στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.

Χειροπέδες σε 32χρονο για διάρρηξη αποθήκης στην Πάφο

Στη σύλληψη 32χρονου από την Πάφο προχώρησε η αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης αποθήκης και κλοπής, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Απρόσμενη αύξηση της ανεργίας στη Γερμανία - στο 6,9%

Αιφνιδιαστική άνοδο κατέγραψε το επίπεδο της ανεργίας τον Σεπτέμβριο στη Γερμανία διαμορφούμενο ως ποσοστό σε 6,9% και σε απόλυτο αριθμό στους 2,975 εκατ. ανθρώπους, ήτοι αυξημένο κατά 25.000 ανέργους, σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία της χώρας.

Καυτά φιλιά στη Ρώμη για Α. Ηλιάδη και Σ. Γκέντσογλου

Μπορεί η απόσταση να χωρίζει την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου, αυτό όμως όπως φαίνεται κάνει ακόμα πιο δυνατό τον έρωτά τους.

ATP - Σούπερ με το καλημέρα στο Πεκίνο

Ποιος είπε ότι πάντα ο πρώτος γύρος σε ένα τουρνουά είναι tricky; Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ απ'το Πεκίνο, στην πρεμιέρα του στο China Open την Τρίτη και με ένα άνετο και εντυπωσιακό 2-0 σετ επί του Λούκας Ροσόλ, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την υπεράσπιση του τίτλου του στην Κίνα.

Ομόνοια: Έπρεπε να κάνει το κάτι παραπάνω

Σε ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Χθες όμως, οι συγκυρίες (με 10 η ΑΕΛ) ήταν υπέρ των πρασίνων οι οποίοι έπρεπε να κερδίσουν το παιχνίδι. Δεν τα κατάφεραν όμως και η… μουρμούρα (δικαίως) μεγαλώνει.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ - Στηρίζει τον Μόγιες η διοίκηση

Την ευθύνη για τον μη σωστό προγραμματισμό στις μεταγραφέςτης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναλαμβάνει η οικογένεια Γκλέιζερ. Όπως προκύπτει από τα σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, οι διοικούντες την ομάδα εκτιμούς πως έκαναν λάθος που δεν απέκτησαν τον Μόγιες πριν την 1η Ιουλίου ώστε να του δώσουν χρόνο να ετοιμάσει την ομάδα και υπόσχονται αυξημένο μπάτζετ για ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Το live της ζαρτιέρας – Μετέτρεψαν τα Καλλιστεία του Mega σε Moulin Rouge (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Τα εσώρουχα και οι ζαρτιέρες έδιναν και έπαιρναν στο χθεσινοβραδινό 3ο live… Οι κοπέλες χόρεψαν στην έναρξη με ζαρτιέρες, εμφανίστηκαν μόνο με τα εσώρουχα τους και συμμετείχαν σε video clip με μαύρα εσώρουχα, κάλτσες, ζαρτιέρες και ψηλά τακούνια…

Έτοιμο για τη δημοσιότητα το πόρισμα για την Οικονομία

Λευκωσία: Την Παρασκευή θα δημοσιοποιηθεί το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την οικονομία, σύμφωνα με έγκυρη κυβερνητική πηγή.

Pictures Of Curiοsity - Τρομακτικές Φωτογραφίες Αποδεικνύουν ζωή στον Άρη;

Υπάρχει Ζωή στον κόκκινο πλανήτη;


Ένα πρωτοφανές περιστατικό στη Σάμο- Δύο ήλιους απαθανάτισε κάμερα!

Ένα πολύ περίεργο και εντυπωσιακό φαινόμενο παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου στη Σάμο, όταν κάποιος πολίτης προσπάθησε να αποθανατίσει το ηλιοβασίλεμα με το φωτογραφικό του φακό από παραλία της πρωτεύουσας (κατά πάσα πιθανότητα στοΚαλάμι) και το αποτέλεσμα φαίνεται στη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε!

Αυτοψία Εξωγήινου από την KGB το 1969; - Top Secret KGB Video Foutage Revealed.

Το 1969 το KGB έσωσε ένα άγνωστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο που είχε χτυπηθεί μάλλον από δικά τους πυρά και έπεσε σε κάποιο δάσος της Ρωσίας στον Νότο.

Στην εντατική 65χρονος στην Πάφο μετά από δυστύχημα

Εξηνταπεντάχρονος από την Πάφο ενεπλάκη σε οδικό δυστύχημα χθες το απόγευμα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Μαινόμενος ταύρος η σύζυγος Μιχαλολιάκου - Πέταξε ποτήρι και έφτυσε σε δημοσιογράφους (βίντεο) -

Οξύτατη και αγενέστατη ήταν αντίδραση της Ελένης Ζαρούλια όταν είδε το τηλεοπτικό συνεργείο του Star.


Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ "MΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ!"!

Η εκπομπή "Μελέτησε το!" εξασφάλισε αποκλειστική συνέντευξη της Άννας Bίσση από την άφιξη της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Βρέθηκαν όπλα σε σπίτια βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Όπλα βρέθηκαν στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου και Ιωάννη Λαγού.

Άγριο φονικό στη Λεμεσό μετά από λογομαχία! Ζευγάρι βρίσκεται σε λουτρό αίματος

Απίστευτη τραγωδία στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ζεύγος ελληνοκυπρίων βρέθηκε ψες σε λουτρό αίματος!

ΑΠΟΕΛ - Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

Το ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί.

Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ!

Το πρώτο βήμα για την μεγάλη υπέρβαση θέλει να κάνει σήμερα η βασίλισσα του κυπριακού φούτσαλ ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή αντιμετωπίζει στις 18:30 την Λιτίγια Σλοβενίας, με πίστη στις δυνάμεις της αλλά και στον υπέροχο κόσμο της ομάδας. Παρότι ο όμιλος γενικά είναι πολύ δύσκολος, είναι και η ΟΜΟΝΟΙΑ πολύ μεγάλη ομάδα και υπάρχει αισιοδοξία.

Δεν αποδέχεται, ούτε και επιδιώκει τετραμερή διάσκεψη, ξεκαθαρίζει η Αθήνα

Λευκωσία: Όλα γίνονται σε συνεννόηση με την κυπριακή κυβέρνηση, τόνισε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξη Τύπου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Με πίστη για βαθμολογικό κέρδος αναχώρησε για Πολωνία

Για την Πολωνία αναχώρησε το πρωινό της Τρίτης (8:10) η αποστολή του Απόλλωνα, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Λέγκια Βαρσοβίας. Στις τάξεις των κυπελλούχων επικρατεί αισιοδοξία για τον συγκεκριμένο αγώνα και όλοι πιστεύουν ότι εάν η ομάδα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, τότε μπορεί να πάρει βαθμολογικό όφελος.


Πρόεδρος: Να κοιτάξουμε ενωμένοι το μέλλον

Τέσσερεις βασικούς στρατηγικούς στόχους έθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με κορυφαία προτεραιότητα τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής και επανένωσης του νησιού, αλλά και την ανασυγκρότηση του κράτους, τη συγκροτημένη αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και τον ανασχεδιασμό της εξωτερικής πολιτικής.

53η επέτειος Ανεξαρτησίας: Φόρο τιμής αποτίουν κόμματα-οργανώσεις

Κόμματα και οργανώσεις με διακηρύξεις τους αποτίουν φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για την εγκαθίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.