Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Έλσα Αναστασιάδη: «Έλεος ο άντρας μου έχασε τόσα λεφτά, αν ήξερε για το κούρεμα γιατί δεν τα έσωσε;»

Ξέσπασε η κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Έλσα Αναστασιάδη, όταν κλήθηκε να απαντήσει χθες βράδυ στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «ΤΕΤ Α ΤΕΤ», για τις φήμες που κυκλοφόρησαν και έφεραν τον σύζυγο της, μαζί με άλλα πρόσωπα του στενού τους περιβάλλοντος, να έτυχαν προνομιακής πληροφόρησης για το κούρεμα καταθέσεων, πριν από το πρώτο Eurogroup, προχωρώντας σε εκροές καταθέσεων.


Την ανθρώπινη πλευρά του Νίκου Αναστασιάδη, του Προέδρου της Δημοκρατίας, επιχείρησε να αναδείξει η εκπομπή «ΤΕΤ Α ΤΕΤ», με τον Τάσο Τρύφωνος χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μέλη της οικογένειας του, μοιράστηκαν εμπειρίες και προσωπικές στιγμές τους με τους τηλεθεατές της εκπομπής.

Μιλώντας για τον πατέρα τους, οι κόρες του Προέδρου της Δημοκρατίας, Έλσα και Ινώ Αναστασιάδη, ομολόγησαν ότι νιώθουν αδικημένες, με τα αρνητικά σχόλια για την προσωπική τους ζωή και πιο συγκεκριμένα για τις φωτογραφίες της Έλσας από νυκτερινή της έξοδο, οι οποίες κρίθηκαν από κάποιους ως προκλητικές, εν καιρώ κρίσης.

Συγκεκριμένα, η Έλσα και η Ινώ, υποστήριξαν ότι δεν έκαναν υπερβολές στις εξόδους τους, ούτε σε οτιδήποτε, άλλο, υποστηρίζοντας ότι, όπως συμπεριφέρονταν πριν από την εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, τα ίδια κάνουν και τώρα «απλά τώρα είμαστε στο επίκεντρο», ανέφεραν.

Η Έλσα και η Ινώ, κλήθηκαν από τον παρουσιαστή να σχολιάσουν και τις δύσκολες μέρες που έζησαν ως οικογένεια τις κρίσιμες ημέρες του Eurogroup.

Η Έλσα Αναστασιάδη, δραττόμενη της ευκαιρίας θέλησε να μιλήσει για τις κατηγορίες που ακούστηκαν εναντίον του συζύγου της, τις οποίες απέδωσε στα πλαίσια της προσπάθειας να πληγεί ο πατέρας της «Ήταν πολύ δύσκολο, το τι ζήσαμε, όπως και για όλο τον κόσμο που το βίωσε, εγώ ένιωθα ότι προσπαθούσαν να χτυπήσουν τον παπά μου με δύο τρόπους. Έλεγα έλεος δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράμα, να σου λένε ότι ο άντρας σου ήξερε για το κούρεμα, που έχασε τόσα λεφτά. Αν το ήξερε γιατί δεν τα έσωσε;» διερωτήθηκε.

Η Ινώ Αναστασιάδη, συμπλήρωσε ότι, εκείνο το διάστημα είχαν φοβηθεί πολύ για την υγεία του πατέρα τους, βλέποντας τον να λειτουργεί υπό πίεσεη, «ήταν ένας ράκος δεν περίμενε ποτέ κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

«Το δικηγορικό γραφείο έχασε πάρα πολλά λεφτά λόγω κουρέματος»

Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απαντώντας για το ίδιο θέμα, υπέδειξε ότι το δικηγορικό του γραφείο, το οποίο ήταν δεύτερο σε ποσοστά μετοχών στην Τράπεζα Κύπρου, είχε χάσει πολλά λεφτά λόγω κουρέματος.

Μιλώντας για τον γαμπρό του Γιάννη Λούτσιο και τις εκροές καταθέσεων από τους λογαριασμούς του, απάντησε «Το γεγονός παραμένει ένα, υπό καθεστώς ελεύθερης διακίνησης κεφαλαίων, γίνονται εξαγωγές, για συγκεκριμένους λόγους εκείνες τις ημέρες, έδωσε στη δημοσιότητα το πόσα που έβγαλε από την Κύπρο και επί προηγούμενης διακυβέρνησης. Έβγαλαν 10 εκατομμύρια και έφεραν τα 7, η ζημιά που έπαθαν υπερβαίνει τα 20 εκατομμύρια, θα είχαν λόγο να κρατήσουν το μέγιστο και να κρατήσουν το ελάχιστος;»

Ανάμεσα σε άλλα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μίλησε και για την εικόνα που έχει αρκετός κόσμος για τον «οξύθυμο Αναστασιάδη»

Όπως ανέφερε, η εικόνα του αυστηρού Αναστασιάδη δεν αντανακλά τον ψυχικό του κόσμο και συμπλήρωσε «άνθρωπος ο οποίος θυμάται τι του έκαναν πριν από 24 ώρες δεν είναι άξιος να είναι στην πολιτική, η να είναι άνθρωπος».

Μίλησε ακόμη για όσους στράφηκαν εναντίον του στην πολιτική του πορεία, ομολογώντας πως οι περισσότεροι από αυτούς, ήσαν εκείνοι που πιθανόν ευνοούντο από τον ίδιο, ακόμη και αν πολλές φορές προχωρούσαν σε απαράδεκτες δηλώσεις.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι όταν αισθάνεται πληγωμένος, με κάποιους ανθρώπους, εντός 24 ωρών πρέπει να τους μιλήσει και να τα πει έξω από τα δόντια.

 Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου