Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΓΟΡΑΚΙ 5 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ...

Σε κόκκινο συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία Πάφου χθες βράδυ, ύστερα από καταγγελία ότι παιδάκι ηλικίας 5 ετών αγνοείτο από την ώρα που είχε σχολάσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PafosPress το παιδάκι απουσίαζε από το μεσημέρι, αμέσως μετά το σχολείο δηλαδή, και οι γονείς του, από τη Συρία ο πατέρας και τη Ρουμανία η μητέρα, προέβηκαν στην καταγγελία της εξαφάνισης του το… βράδυ. 

Αμέσως η Αστυνομία άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό του. Εν τω μεταξύ για την υπόθεση ειδοποιήθηκε άμεσα και το Γραφείο Ευημερίας Πάφου. 
 
Το παιδάκι εντοπίστηκε τελικά λίγο αργότερα με την υπόθεση από πλευράς του Γραφείου Ευημερίας να προκύπτουν σωρεία ερωτημάτων γύρω από την υπόθεση. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του PafosPress το Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας αφαίρεσε προσωρινά την επιμέλεια του ανήλικου παιδιού από τους γονείς αναλαμβάνοντας την το ίδιο διεξάγοντας παράλληλα έρευνα για τις εως τώρα συνθήκες διαβίωσης του μικρού παιδιού.

 Οι έρευνες της Αστυνομίας για την «παράξενη» εξαφάνιση του παιδιού συνεχίζονται ενώ εξετάζεται και το γεγονός της καθυστέρησης της καταγγελίας από τους γονείς.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου