Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

«Βοήθεια του» Έταξαν σε Ιερέα να τον βάλουν σε σύστημα προστασίας μαρτύρων και τον επέστρεψαν στις φυλακές

Οδηγήθηκε πίσω στις Κεντρικές Φυλακές, ο ιερέας ο οποίος συνελήφθηκε στο παρελθόν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όταν στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα μαριχουάνας, την οποία όπως παραδέχθηκε εμπορευόταν, καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Η αστυνομία, είχε δεσμευθεί ότι ο συγκεκριμένος Ιερέας, θα έμπαινε σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, εάν μαρτυρούσε εναντίον άλλου προσώπου στο δικαστήριο, πράγμα που έγινε και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου ως μάρτυρας κατηγορίας, εναντίον άλλου προσώπου.

Εντούτοις μετά το πέρας της δίκης, αντί να οδηγηθεί στα κρατητήρια, μεταφέρθηκε στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είναι τρομοκρατημένος και εκφράζει φόβους για τη ζωή του, μετά την επιστροφή τους στις φυλακές.

Το tothemaonline.com, επικοινώνησε με τον Διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών, Γιώργο Τρυφωνίδη, ο οποίος μας ανέφερε ότι για να μπορέσει ο κρατούμενος να μεταφερθεί στα κρατητήρια, θα πρέπει να υπάρξει απόφαση από τη Νομική Υπηρεσία, εντούτοις όπως μας διαβεβαίωσε, ο Πάτερ δεν διατρέχει κίνδυνο, καθώς η διεύθυνση των φυλακών, έχοντας υπόψη της τα δεδομένα της υπόθεσης, φρόντισε να ληφθούν κάποια επιπλέον μέτρα ασφαλείας.

Ο 38χρόνος Ιερέας, ο οποίος υπηρετούσε σε εκκλησία του Αγίου Δομετίου, είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2012, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, αφού όταν στις αποσκευές του εντοπίστηκαν τρία κιλά μαριχουάνα

Ο 38χρονος, ο οποίος διέμενε στο Δάλι, παραδέχθηκε ενοχή για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών και επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα, ισχυρίστηκε ότι έφερε τα ναρκωτικά για την αδρή αμοιβή που θα του έδιναν οι παραλήπτες.

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου