Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Εθνική Κύπρου: Αποχαιρέτησε με ισοπαλία

Δεν κατάφεραν οι διεθνείς μας να πανηγυρίσουν έστω νίκη γοήτρου απέναντι στην Αλβανία. Ο αγώνας στο ΓΣΠ, ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Καλή ήταν η προσπάθεια της Εθνικής Κύπρου στο τελευταίο της παιχνίδι για την προκριματική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας του 2014.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξήλθε ισόπαλο 0-0 στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Αλβανία, σε ένα μέτριο από θέαμα αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, χωρίς όμως να δημιουργήσουν σπουδαίες ευκαιρίες.

Η Εθνική Κύπρου, είχε καλό εικοσάλεπτο στην επανάληψη και συγκεκριμένα από το 55΄ μέχρι το 75΄, διάστημα που απείλησε σε ορισμένες περιπτώσεις κυρίως με τον Στάθη Αλωνεύτη.

Με αυτή την ισοπαλία ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Κύπρου στα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας του 2014. Για την ιστορία, η Εθνική τερμάτισε στην τελευταία θέση του 5ου ομίλου, με απολογισμό, μία νίκη, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κροάτης Ivan Bebek με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Tomislav Petrovic και Miro Grkic και τέταρτο διαιτητή τον Igor Pristovnik. Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Ολλανδός Cornelius Bakker και παρατηρητής αγώνα ο Άγγλος Graham Hover.

Κύπρος (Χατζηπιερής): Γιωργαλλίδης, Δημητρίου, Ζούνιορ, Χαραλάμπους, Βασιλείου, Εφραίμ, Νικολάου, Λαμπάν, Αλεξάνδρου (46' Αλωνεύτης), Σωτηρίου (85' Αβραάμ), Μυτίδης (65' Παύλου).

Αλβανία (Ντε Μπιάσι): Μπερίσα, Λίλα, Αγκόλι, Μαβράι, Τσάνα, Μπούλκου (72' Αμπράσι), Χίκα (72' Μεχμετί), Κάτσε, Σαλίχι (87' Μπαλάι), Ράμα, Ρόσι.

Source : http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου