Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Εκδηλώσεις σε Λονδίνο και Μάντσεστερ

Συγκινητική είναι η κινητοποίηση των φίλων της Ομόνοιας που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε μία προσπάθεια να ενισχύσουν την εκστρατεία οικονομικής διάσωσης του σωματείου.

 Η δε Ομόνοια ποντάρει στη στήριξη των φίλων της σε αυτή τη δύσκολη θέση που βρίσκεται. Οι εκδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο αποτελούν συνέχεια της εκστρατείας που… δε σταματά.

Διοργανώνονται τρεις μεγάλες εκδηλώσεις αρχής γενομένης από αύριο. Στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου, στις οποίες το δίνουν το παρόν τους ο πρόεδρος του Σωματείου Στέλιος Μυλωνάς, ο α’ αντιπρόεδρος, Νίκος Χαραλάμπους και οΡάινερ Ράουφμαν.

.Την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, στις 19:30, στο «Bouzouki By Night», στο Μάντσεστερ (88 Princess Street, Manchester M1 6NG), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με είσοδο 5 λίρες, Την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, στις 19:30, στο οίκημα της «Προοδευτικής Ηνωμένου Βασιλείου», στο Λονδίνο (94 Camden Road, NW1 9EA), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με είσοδο – εισφορά 5 λίρες. Την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, στις 19:30, είναι προγραμματισμένο Gala Dinner (Πανπαροικιακή εκδήλωση), με τιμή εισόδου 25 λίρες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Hall of Harringey Borough Football Club» (Coles Park Stadium, White Hart Lane, Tottenham, London – N17 7JP).

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου