Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΑΕΛ - Οι αλλαγές στο μυαλό

Η ΑΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα με στόχο την επάνοδο στις νίκες. Ο Λίτο Βιτιγκάλ μάλλον θα προβεί σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα της ομάδας του.

Να σπάσει και αυτήν την παράδοση
Πολύ λόγος γίνεται για το γεγονός ότι η ΑΕΛ δεν κερδίζει όταν αγωνίζεται κεκλεισμένων. Σύμπτωση ή μη στην ΑΕΛ δεν σκέφτονται αυτά τα πράγματα αφού η ομάδα θέλει την νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Άλλωστε μέσα από τέτοια παιχνίδια όταν δεν έχεις απώλειες τότε αυξάνεις και τις πιθανότητες σου για διάκριση. Στην ΑΕΛ το ξέρουν καλά αυτό και ο στόχος είναι να φύγουν με τους βαθμούς από το Αμμόχωστος-Επιστροφή.

Οι εκτός
Από το παιχνίδι είναι εκτός πλάνων οι Οουόν, Ανδρέου και Κυριάκου λόγω τραυματισμού όπως και ο Φεργκρούζ λόγω τιμωρίας. Ο Γκουιαμί κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει αλλά ίσως να μην είναι τελικά στην αποστολή. Απρόσμενη απώλεια με την κόκκινη κάρτα του Οχένε στο παιχνίδι με την δεύτερη ομάδα.

Οι αλλαγές
Οι σίγουροι της ενδεκάδας είναι οι Ρομέρο, Καρλίτος, Αιρόσα, Γκαούτσο, Σακέτι, Ντεντέ, Μπεμπέ, Μοντέιρο και Σα. Οι υπόλοιπες δύο θέσεις θα δοθούν ανάλογα. Εάν ο Ντεντέ αγωνιστεί στο κέντρο άμυνας τότε οι Σακέτι και Μπεμπέ θα είναι στην μεσαία γραμμή. Στα φτερά ο Ταρτζίνιο έχει προβάδισμα έναντι του Ετμάρ, χωρίς να αποκλείετε και ο Άντο να είναι βασικός.

Στην επίθεση ο Ινταλμπεχάι ίσως βρεθεί για πρώτη φορά βασικός. Αν ο Ντεντέ επιλεγεί για την μεσαία γραμμή τότε ο Σακέτι μένει πάγκο και ο Καρλίτος πάει στο κέντρο άμυνας. Το αριστερό άκρο ίσως καλυφθεί από Θεοφίλου ή και Αιρόσα.

Κανένα πρόβλημα με τον φάκελο

Η ΑΕΛ παρέδωσε τον φάκελο με τα κριτήρια στην αρμόδια επιτροπή συμπληρωμένο αφού δεν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα. Η διοίκηση της ομάδας είναι συνεπής στις υποχρεώσεις όχι μόνο τις δικές της αλλά και αυτών που βρήκε από παλιά χρέη. Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Ανδρέα Σοφοκλέους και τους συνεργάτες του φαίνεται και στα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα των ακαδημιών

Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα για τις ακαδημίες της ΑΕΛ στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα

U-21 Απόλλων-ΑΕΛ 4-1
U-17 Εθνικός Άχνας-ΑΕΛ 1-1
U-15 ΑΕΛ-ΑΕΖ 4-0
U-13 ΑΕΛ-Ε.Ν. Ύψωνα 6-2
U-12 ΑΕΛ-ΑΕΖ 0-0

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου