Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Με πλαστές πιστωτικές ψώνισαν προϊόντα 1500 ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, που συνεδρίασε στο Παραλίμνι, εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης εναντίον δύο Κυπρίων της Αγγλίας, αδελφών, ηλικίας 20 και 21 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και απόσπασης εμπορευμάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η εταιρεία JCC κατήγγειλε ότι από τις 11- 14 Οκτωβρίου 2013 διενεργήθηκε αριθμός συναλλαγών με πλαστές πιστωτικές κάρτες στην Αγία Νάπα. Από εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον των δύο αδελφών, οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι δύο ύποπτοι κατάφεραν σε 17 περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας πλαστές πιστωτικές κάρτες, να αποσπάσουν εμπορεύματα και υπηρεσίες συνολικής αξίας 1500 ευρώ.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο διαμονής των δύο εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν από την αστυνομία διάφορα τεκμήρια, δηλαδή ένας αντιγραφέας ηλεκτρονικών δεδομένων πιστωτικών καρτών και μέρος των εμπορευμάτω

Source : www.kathimerini.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου