Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Σάλος έχει ξεσπάσει ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος τραυματίστηκε απο ερωτικό βοήθημα! Με αγωγές προχωρά ο καλλιτέχνης !

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη του ονόματος του Νίκου Οικονομόπουλου στο site planet-greece blogspot ,ότι αυτός είναι ο καλλιτέχνης ο οποίος τραυματίστηκε με ερωτικό βοήθημα 

.Ο ίδιος απάντησε μεσω του δικηγόρου του Στέλιου Κατσελη με αγωγές κατά του ιστοχώρου που αποκάλυψε την είδηση(ο ιστοχώρος επικαλειτε άλλη πηγή) 

"Ως νομικός εκπρόσωπος του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, σας ενημερώνω με την παρούσα ότι έχετε προβεί την τρέχουσα εβδομάδα, σε ανάρτηση ενός παντελώς ανυπόστατου, αναληθούς περιεχομένου, νοσηρής επινοήσεως και κακοβουλίας δημοσιεύματος που αναφέρεται στον ίδιο, λόγος για τον οποίο σας καλεί να αποσύρετε άμεσα το συγκεκριμένο δημοσίευμα και συγχρόνως να προβείτε σε νεότερη δημοσίευση, με την οποία θα αναγνωρίζετε το ψευδές περιεχόμενό του, την παράνομη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά σας και θα τον αποκαθιστάτε ως βάναυσα θιγόμενο και ως θύμα χυδαίας παραπληροφόρησης.

Άλλως, θα σας καταστήσει δικαστικά υπόλογους για την κατασυκοφάντησή του και την αήθη προσβολή της προσωπικότητας και της καλλιτεχνικής του φήμης και αξίας, με κάθε νόμιμο μέσο που του παρέχεται.

Τέλος, σας γνωρίζω ότι για την ανάρτησή σας έχουν ενημερωθεί οι ακόλουθες Υπηρεσίες-Αρχές:
α. Υ/νση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γ.Α.Δ.Α

β. Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

γ. https//support.google.com/blogger/answer

Αθήνα, 12 0κτωβρίου 2013

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος



Μετά απο την αγωγή το site προχώρησε στην πιο κάτων ανάρτηση

"Στην αντεπίθεση εναντίον όσων τον έβαλαν στο στόχαστρό τους τις τελευταίες ημέρες ,πέρασε ο Νίκος Οικονομόπουλος.Μέσω του δικηγόρου του έχει στείλει...

εξώδικο σε όλα τα μέσα που δημοσίευσαν ή αναπαρήγαγαν την ψευδή και συκοφαντική είδηση. Ανάμεσα σε αυτούς,πήρε και εμάς,το planet-greece ,η μπάλα,που πέσαμε στην παγίδα και αναδημοσιεύσαμε την είδηση,επικαλούμενοι βέβαια την πηγή μας και διευκρινίζοντας εξ'αρχής πως ενδέχεται να μην είναι αληθινή η είδηση.Μάλιστα από χθες με νέα ανάρτηση μας,ουσιαστικά τη διαψεύδαμε (δείτε εδώ).
Στο εξώδικο μεταξύ άλλων αναφέρεται:

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗΩς νομικός εκπρόσωπος του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, σας ενημερώνω με την παρούσα ότι έχετε προβεί την τρέχουσα εβδομάδα, σε ανάρτηση ενός παντελώς ανυπόστατου, αναληθούς περιεχομένου, νοσηρής επινοήσεως και κακοβουλίας δημοσιεύματος που αναφέρεται στον ίδιο, λόγος για τον οποίο σας καλεί να αποσύρετε άμεσα το συγκεκριμένο δημοσίευμα και συγχρόνως να προβείτε σε νεότερη δημοσίευση, με την οποία θα αναγνωρίζετε το ψευδές περιεχόμενό του, την παράνομη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά σας και θα τον αποκαθιστάτε ως βάναυσα θιγόμενο και ως θύμα χυδαίας παραπληροφόρησης. Άλλως, θα σας καταστήσει δικαστικά υπόλογους για την κατασυκοφάντησή του και την αήθη προσβολή της προσωπικότητας και της καλλιτεχνικής του φήμης και αξίας, με κάθε νόμιμο μέσο που του παρέχεται.

Αθήνα, 12 0κτωβρίου 2013

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Στέλιος Κ. Κατσέλης Δικηγόρος Αθηνών Κυρ. Λουκάρε
ως

Κατόπιν αυτών,το planet-greece αποσύρει την αναδημοσιευμένη ,συκοφαντική είδηση και ζητά συγγνώμη από τον Νίκο Οικονομόπουλο,για την προσβολή και την οποιαδήποτε ζημία του προκάλεσε προσωπικά.Επίσης, ο συγκεκριμένος συνεργάτης μας που έκανε τη συγκεκριμένη αναδημοσίευση έθεσε από μόνος του τον εαυτό του εκτός συντακτικής ομάδας του planet-greece.
Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως πρόκειται για αξιόλογο συνάδελφο όπως και για τον Νίκο Οικονομόπουλο πως πρόκειται για επίσης αξιόλογο καλλιτέχνη και συνεχιζουμε να τον αγαπάμε.
Νίκο ελπίζουμε να μας συγχωρέσεις.

Source : http://www.superfmradio.com
"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου