Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Τραγωδία στην οικογένεια του Διγενή Μόρφου, αφού ο 18χρονος ποδοσφαιριστής του, Ηλίας Ντερμετζίδης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα αλλά ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου. Μιλούσαν για θαύμα οι γιατροί.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται διασωληνομένος στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αφού υπέστη σοβαρή ρήξη πνεύμονα, έχει τέσσερα πλευρά σπασμένα και οκτώ ραφές στο κεφάλι. Την στιγμή του δυστυχήματος, ο Ντερμετζίδης ήταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο φίλου του. 

 Η οικογένεια του 18χρονου αλλά και ο Διγενής Μόρφου κάνουν έκκληση για βοήθεια. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διγενή: «Δυστυχώς, η ατυχία χτύπησε για ακόμη μια φορά το σωματείο μας. Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, ο νεαρός ποδοσφαιριστής μας ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα και μόλις χθες ξέφυγε οριστικά τον κίνδυνο. Οι γιατροί μιλούσαν για θαύμα. 

Ο Ηλίας είναι παιδί μονογονικής οικογένειας (ο πατέρας του έφυγε στο εξωτερικό) και είναι ο προστάτης της οικογένειας του (μητέρα συν δύο ανήλικα αδέρφια) και δούλευε από τη μέρα που τελείωσε το σχολείο για να συντηρεί την οικογένεια του. Θερμή παράκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν την οικογένεια του να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 22-455599 (Γραφεία Διγενή), 99-609951 (ΜάριοςΧαραλάμπους), 99-458845 (Αντώνης Χαριλάου)».

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου