Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΑΚΩΤΟ: O Tim Burton «τα φοράει» στην Helena Bonham Carter!

Μπορεί ο Tim Burton να είναι δώδεκα χρόνια ζευγάρι με την ηθοποιό Helena Bonham Carter, και μαζί να έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, αλλά ο σκηνοθέτης φαίνεται πως άρχισε να… τσινάει.



Κάτι συμβαίνει στην οικογενειακή εστία του Burton, ο οποίος εθεάθη να φιλά στο στόμα μια μυστηριώδη ξανθιά γυναίκα, έπειτα από ρομαντικό ραντεβουδάκι.


Οι φωτογραφίες, τραβήχτηκαν στα τέλη του Σεπτέμβρη, έξω από το σινεμά του Hampstead στο Λονδίνο, όπου ο 55χρονος σκηνοθέτης είχε πάει με την ξανθιά, ώστε να παρακολουθήσουν την ταινία«The Wicker Man».


Όπως θα δείτε κι εσείς, ο Tim Burton ακολουθεί την ξανθιά, και λίγο πριν μπουν στο αυτοκίνητοτου ώστε να φύγουν μαζί, τα δυο τους μοιράζονται μερικές πολύ ιδιαίτερες και προσωπικές στιγμές, ενώ φιλιούνται παθιασμένα στο στόμα.


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ HELENA BONHAM CARTER:

H 47χρονη ηθοποιός, θεωρείται ως η «Μούσα» του Tim Burton, μιας και την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στις περισσότερες από τις ταινίες τους.


Αν και 12 χρόνια μαζί, θεωρούνται ένα από τα πλέον αντισυμβατικά ζευγάρια του Hollywod, μιας και μένουν… σε γειτονικά σπίτια. Ωστόσο θεωρούνταν ανέκαθεν ένα από τα πλέον αγαπημένα κι ερωτευμένα ζευγάρια.


Μετά απ΄αυτές τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ούτε ο 55χρονος Burton, ούτε η 47χρονη Helena έχουν κάνει κάποια δήλωση.


Το σίγουρο είναι πως έχουν να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση από το Μάρτιο.




Source : http://www.star.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου