Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Οι Βαυαροί επικράτησαν μάλλον εύκολα μέσα στην έδρα της Σίτι και πλέον πήραν κεφάλι στη βαθμολογία του τέταρτου ομίλου, αφήνοντας τους Άγγλους να παλέψουν πιθανώς με την ΤΣΣΚΑ τη δεύτερη θέση που δίνει αυτόματα και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο προπονητής των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι παραδέχτηκε ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά, ευελπιστώντας πως μετά από το μάθημα που πήρε, θα μπορέσει να βελτιωθεί.

«Παίξαμε πολύ άσχημα. Η Μπάγερν έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως πάντα. Πήραμε ένα σημαντικό μάθημα από τα γκολ που δεχθήκαμε/ Πιστεύω πως παίξαμε διαφορετικά. Ο αντίπαλος είχε την κατοχή και δεν νομίζω πως παλέψαμε αρκετά», ήταν τα πρώτα λόγια του Χιλιανού.

«Αυτή δεν ήταν η ομάδα που βλέπουμε κάθε Κυριακή στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτό ήταν το χειρότερο. Η Μπάγερν πάντα είχε την κατοχή και εμείς δεν βρισκόμασταν σε καλή μέρα», δήλωσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με το αν τον ανησυχεί η απόδοση του Χαρτ, ο Πελεγκρίνι τόνισε: «Φυσικά και ανησυχώ για τα λάθη που έγιναν αλλά δεν πιστεύω πως ήταν εύκολο παιχνίδι. Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα».

«Οι τρεις αλλαγές έπαιξαν πολύ καλά. Άλλαξαν το παιχνίδι τα τελευταία 20 λεπτά, όμως το γκολ του Νεγρέδο δεν έφτανε», ανέφερε καταλήγοντας ο κόουτς της Σίτι.

Source : http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου